.
Отговор в тема
Страница 7 от 35 ПървиПърви ... 3456789101117 ... ПоследнаПърви
Резултати от 151 до 175 от общо 862
    И последно кои оценки ще са балообразуващи за езиковите?
    Тази по математика за годината и тази от изпита?
    Тази по БЕЛ за годината и тази от изпита?

Ще си бъда нараненото дете,
    чиито думи никой не разбира,
    ще изчакам да поспре да ме боде
    и в прегръдката на нежността ще се завия.

Еми аз горе-долу знам какви ще са ми учебниците, но не съм сигурна напълно. Ако има нещо ше помагам с каквото мога.

Това за изпитите е малко объркано, но с течение на времето ще се разяснява. До колкото това със времето, предполагам, че за по-малко време ще бъде по-лесно от миналогодишните изпити.

Аз пък не знам какви ще са ми учебниците. Ще си помагаме, разбира се.))

spoko sedmoklasnici ne e tolko gadno smisul az sa v moeto daskalo (10 KLAS 6TE SUM) e 100000000 puti po trudno ot kolkoto v 7 6toto togava pone imah vreme da izlizam a segaa
    1.ХАКУНА МАТАТА - Късметът е там където подготовката среща възможността!!!
    2.Не плачи, защото е свършило. Усмихни се, защото се е случило.
    3.Печели без да се хвалиш!Губи, без да се оправдаваш!

Голям фен Аватара на rauwkost
    Град
    гр. София
    Учебниците ви не са лоши, материала по математика е отвратително труден, но учебника е доста обобщен и от сега да ви кажа - 50% от решенията на задачите от уроците в края на учебника са сбъркани, не ги преписвайте!
    Учебника по биология е хубав, по физика и химия също, и литературата не е зле, произведенията са интересни, ще правите много разсъждения и есета по тях. Абе вие ще видите то има още 1-2 седмици докато ви ги раздадат.
    "Whenever someone smiles at me, all I see is a chimpanzee begging for its life."

Като гледам старите ми учебници, би трябвало да съм с тези:

Другите не търсих.

^Бях с абсолютно същите.Добри са,но тоя по математика отзад е леко объркан.Ужасно грешни отговори има,така че ако сте решили да преписвате - по-добре недейте.

Цитирай Първоначално написано от somanycookies
    Като гледам старите ми учебници, би трябвало да съм с тези:

YouCantStopMe, само да те попитам - уроците по география пак ли са няк'ви дълги или са по-кратки от предишните години?

Дълги са.Е,с изключение на Австралия,защото там и без това няма какво да се учи.Ще видите.За Австралия ще ви е най-лесно,убедена съм.Азия ми беше притеснението на мен.

Супер фен Аватара на justt
    Град
    София
    Оо.. и моята География беше такава.
    Мноого дълги ми бяха уроците, затова и сега не знам почти нищо.

Ето още някои учебници.
    Не давай положението, в което си, да те промени. Ти го промени! : )

.....

Благодаря за отговора

Голям фен Аватара на SummerDream
    Град
    Пловдив
    Успех и от мен на бъдещите 7-мокласници (:
    Прочетох последните няколко страници от темата ви ии гледам, че много се задълбавате с учебниците по физика/химия/география, моя съвет е най-вече да си гледате българския и математика ;дд Относно литературата..поне за мен за 7-ми клас произведенията бяха разбираеми, пък и интересин (: за сметка на материала по математика, който е меко казано ужасен..Таа..това беше от мен, стягайте се и учете ;д ии дано да ви се паднат лесни изпити/матури ии там к`вото е ;д

Ъмм .. аз също ще съм седми клас тази година и наистина си мисля, че ще се стеегна много да уча, но както се знам ще ми омръзне.
    Ии наа тестовете .. или матурите ще се паникьосам и най-много тройка ...
    youu'll bee sorry that i'm not aroundd ..

И аз се притеснявам да не блокирам на изпитите , защото така направих миналата година на матурата по математика .Всичко в бележника 6 и накрая 3
    You can't play on broken strings.You can't feel anything that you heart don't want to feel.You can't feel something ain't real.

Според мен е нормално поне малко да се притесняваме и да сме в напрежение. . По принцип на по-сериозни контролни и класни съм кълбо от нерви, дано тогава да не съм (много)

Защо бе?Материала по математика не е ужасен.Даже има някои приятни нещица.Ако си учите,всичко ще е ОК.
    Лично аз.. не се притеснявах на изпитите.Не знам..притеснението изчезна.Нямаше такова. На някои контолни,като по география и биология и аз съм кълбо от нерви и притеснение,но като седнах на чина..ниииикакво притеснение.Седях и си чаках,даже се прозявах. Когато чаках пред училището(дойдох по-рано) имаше притеснение,но влезнах ли-всичко изчезна.

Аз си мисля, че няма да се притеснявам. Има още много хляб да ядем, до като дойде време за изпит, така че... ;/

Голям фен Аватара на joannalof
    Трябва да обещаете,че ще спите в часа по Физика. Няма по-голяма напаст от това проклето нещо Сега като ви почнат с жичките,после с огледалата и до Луната
    Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)

Цитирай Първоначално написано от meche95
    off i az se 4ydq dali da se topiram i da iam syper qk obem noo moje o6te ot 1viq den da biq na o4i?

Голям фен Аватара на SummerDream
    Град
    Пловдив
    Оо, да..физиката ;ХХ =D Колкото до притеснението и паниката..те не помагат в подобни случеи, така че ще е най-добре да минете без тях(: знам, че не е лесно, но ;дд

Физиката би ми била много интересна... както и химията и биологията. :Д

Днеска ходих в училище да пренасяме учебници и повечето от тях ми се видяха с не повече от 60-70 странички... Математика, География и Литаратура са си същите тухли, ама според мен с другите ще е по-лесно. А Българския ни е ТОТАЛЕН МАКСИМУМ 60 страници. Тва направо като книжка за оцветяване! Обаче тия камери така ме дразнят. Освен това са ни забранили да ходим по подиума пред дъската(която е сменена с бяла)... И имам чувството, че е поставен така, че точно моя чин да гледа, гррр... тая година се местя откъм вратата, че ако ме види тая камера да преписвам..
    Погледнах отзад в отговорите на учебника по математика и видях разни щуротии. Едно като обърната осмица и разни подобни. Някой може ли да ми каже какво се учи в 7-ми клас по математика, че тя ми е най-проблемна. Преди историята беше най-проблемна, ама тая истЕричка Малинова се е пенсионирала и смятам да го обявя за национален празник(ding-dong the witch is gone! ).
    П.П. Стискам палци, кръстосвам пръсти(по възможност и на краката) да не учим корен квадратен по математика.

Голям фен Аватара на joannalof
    7 клас математика:
    - формули за съкратено умножаване
    - свойства на триъгълници,признаци за еднаквост
    - уравнения
    - неравенства
    - четириъгълници - квадрат,прадоъгълник,успор едник,ромб,трапец
    А историята и биологията ще са ви най-интересни тази година
    Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)

Цитирай Първоначално написано от meche95
    off i az se 4ydq dali da se topiram i da iam syper qk obem noo moje o6te ot 1viq den da biq na o4i?

То ти разчитай на това, да преписваш.

Математиката на "Просвета" е пълна тухла, с един куп задачи и не много ясни обяснения. Вкъщи имам математика за 7 клас, издателство Архимед, но е по старата програма. Дали ще ми върши някаква работа?

По история, до колкото знам, ще се учи антична история, даже учителят ми миналата година даде да разгледаме учебника. Не е лош учебникът, има доста снимки и не са толкова дълги уроците май.

П.П:
    Учениците ще се явяват на изпитите в училищата, в които учат, а квесторите ще са от други учебни заведения.
    Т.е. всеки ще бъде със собствения си клас. Неееееееее...

Цитирай Първоначално написано от Snickers
    То ти разчитай на това, да преписваш.
    Е, не. В повечето пъти аз съм тоя, дето подсказва и изкарва оценките на половината клас... ама се случва и аз нещо да искам да знам, пък сега..
    А за последно да стана досаден, тези уравнения, които ще учим, в тях слагат ли се някакви корени, бурени, храсти ? Защото като потърсих в Гугъл(или както казва дебила на училището "Гогле-ту") "корен квадратен" и в Уикипедия ми излязоха квадратни уравнения. Като видях някои примери не свят, направо вселената ми се завъртя! Как аджеба(риторичен въпрос, не искам отговор )от x(на втора) + px + q=0 стана на x= - p/2 + V(което предполагам е някакъв корен) р(на втора)/4 - q....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си