- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Седми клас - Началото
Ако питаш мен, произведенията са да си изповръщаш червата, с извинение...
Супер тъпи са, ама са лесни за анализ.
"На прощаване" го тъпкахме един месец, накрая го знаех като пръстите на ръката си.
"Немили-недраги" съм го запомнила с 564732486 съчинения върху него.НЕНАВИЖДАМ СЪЧИНЕНИЯ...съответно и това нещо.Освен другото, е адски тъпо поднесено и ти трябват 2 часа анализ, за да разбереш за какво става въпрос.
"Една българка" е това, което ме е заинтригувало.Наистина има смисъл в него.
"Опълченците на Шипка" не разбрах кога сме ги почнали и кога сме ги свършили.Доста думички има от там, чиито смисъл не разбрах.И мисля, че е написано доста грубо.Изобщо не е за моя характер и разбирам защо не ми харесва.
"Българският език" бива, ама да кажа, че ми харесва-не.Твърде много диалектни думи.
"До Чикаго и назад" ...![]()
Описание, описание, описание и никаква случка.Също безкрайно безинтересно.
"Бай Ганьо" много ме дразнеше.Непрекъснато се говореше какъв простак е и как обобщава българския народ..Не мисля, че всички българи са простаци, а като се каже "българска работа" някъде, полудявам.Айде иш
"Неразделни" е прекрасно.Много го обичам.
"Заточеници" и аз като Криси не съм го учила хич.
"По жътва" ми се вижда безсмислено.Не му е готин края, а и в днешни дни изобщо не е актуална случката в него.
"По жицата" е много хубаво.И възпитава много добре.
Може да кажете, че не съм ценител, ама мисля, че не струват.От литературата за осми клас, която само съм преглеждала, всичко ми харесва.Но в 7. клас е измислена работа...
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...