- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Къде продават такива ботуши?
http://e-supreme.co.uk/images/chestnut%20UGGs.jpg
За България питам. Много искам да си намеря, ама искам да не са някакви скъпи. Нещо от рода на 50-60-70 лева. В Теранова имало миналата година, ама... май вече няма.
във Варна в GiAnni видях, май бяха намалени, но май са по-скъпи от 70лв
Божеееееее мини по витошка има ги вав всеки 2ри магазин .Аз си мислех че са кои знае кво ненормална работа![]()
![]()
ОбИчКа мЕ сИ сЕ оТ 1 ГоДиНа :*
Вьерно ли? Ми дье да знам, нье минавам всеки ден пу Витушкъ.Първоначално написано от elit092
![]()
Тези на GiAnni са 150-60-70![]()
Иначе в София наистина има на доста места...но още не им е сезона и не са ги изкарали.
What you give is what you get!
бляя ужасни са .. ся не нападайте, мое мнениеПървоначално написано от Bianca
![]()
За тея, които нямат стил и не знаят как да ги носят, ще са ужасни, дам.Първоначално написано от p3tinc3t0
Ужасни чак не са,но не ми доапдат.
Бтв в Метро видях подобни xD
В Deichmann \/
Have you come here for forgiveness?
Have you come to raise the dead?
Have you come here to play Jesus?
To the lepers in your head .....
Ok, ясно ми е, че доста малко хора ги харесват, ясно ми е, че всеки следващ, включил се в темата, ще изкаже негодуванието си.
Ама не ми пука. Питам за магазини и евентуално за цена.
лелеееееее,в Мармарис кви яки имаше в един магазин...
бежови,кафяви,черни,червен ,лилави...![]()
само че бяха 150 ТЛ....
не мога да ти помогна,де.
но предполагам,че сега есента ще пуснат в повечето магазини..
we're flying high,we're flying right up to the sky![]()
![]()
всяко второ момиче в Холандия носи такиватука са за без пари направо - по 10-тина евро ги има даже, би трябвало и в Сф да ги има евтини..
Ей, недей, де.Първоначално написано от Bianca
И според мен не са кой-знае-какво, но не мисля, че това значи, че нямам стил/вкус/незнам как да се обличам. На теб ти харесват, носи ги.
Иначе, по темата, немога да ти помогна.
Успех да си ги намериш и да си ги носиш със здраве![]()
Баси чудесията![]()
Не вярвах,че има човек,който би дал пари за това
Приличат на нов вид галоши
![]()
Страхотни са,обожавам ги тези ботушки.Но са много скъпи(попринцип-оригинала,не знам на коя фирма).Пък и в София аз лично никъде не съм виждала...като излязат пак казвайте къде ги има да ходя да си взема.![]()
Ааа иначе в нета гледах веднъж с някакви намаления бяха и излизаха около 60 лв. така,че потърси.
Много яки ботушкииииииииииииииии!
Бях ги видяла в Terranova за 20 лв.Изчакай поне да стане края на септември още повечето магазини,дрехи по-есенни не са пуснали,а ти ботуши търсиш!![]()
paolo botticeli имаше вчера - на намалението бяха 45 лв., само дето говоря за магазина в Бургас
Гледах подобни , пак от такъв вид ама май с няк'ва висулка .. или връвки или не знам , нещо висеше .. преди 2 - 3 седмици в New Yorker към 40 - 50 лв бяха ..
И мен ме интересува откъде да си взема, сууууупер яки, мекички и удобни са ботушките![]()
Утре отивам да проверя в Паоло Ботичели в София.Мин. год. в Терановата верно имаше, може и тази пак да изкарат, а там не бяха скъпи.
Преди време бях чувала нещо за O'neill, ама беше отдааааавна и изобщо не съм сигурна.
Всъщност имам нужда от зимни обувки и се колебая - такива ботуши или мартенски (ако намеря черни - черни, ако не.... ще гледам да не съчетавам червени мартенски и зелено яке)
You got to work hard
For your dreams to come true
Got to keep the flame alive...
в Дайхман,Теранова и Ню Йоркър няма.
*И в Поало Ботичели бях преди седмица и нямаше![]()
**За Пловдив става въпрос
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
Дайхман?
За пръв път чувам.. какво е това?![]()
![]()
You got to work hard
For your dreams to come true
Got to keep the flame alive...
Deichmann - Дайхман.Най-големия магазин за обувки нз си къдеили на Балканския,или в Европа
*имат най-невероятните гуменки на света на народни цени![]()
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
Всичко е от новата колекция на Теранова. Явно все още не са ги изкарали. Вскеки чифт е по 49.90лв.