.
Затворена тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

na4aloto na godinata za zaicite v AK?!?!

iskam da pomolq da poqsnite kak zapo4va godina za 8 klas..naprimer koga go pravi6 tozi test,koito 6erava dali 6te si 8/1..8/2 i t.n ..na 15 lli ?!?! na 16?!?! ..sled kato e malko nelogi4no na 15 da hoi6 na dasklo..ama da ne si v klas..drygoto..ima li vhodni..i po kakfo..smisul 6te sme blagodarni,ako poqsnite malko pove4e..za da ne poly4i nqkoi ydar na 15 kato my dadat test.. :D

1во. Пиши на кирилица.
    2ро. Айде всички да почнем да питаме как започва годината за всяко едно училище в България.
    Мисля за тебе, сякаш ти си до мен,
    сякаш мъничка болка трепка бързо във мен,
    сякаш искам да плача като малко дете,
    но сълзи не потичат от очите въобще.

Peace & Love ;]]

Мега фен Аватара на PurpleDream
    Град
    ....in the rain...
    как удър?никъв удър...как ще си направите тестовете, на 15 зайците влизат в класните стаи с класната, представят ви се учителите и всеки ви раздава после по един тест по предмета си, за да разберът на какво ниво сте, набелязват си любимци (тези с 6ци на тестовете естествено) и после цяла година само на тях пишат 6ци, на всеки 5 урока пак има тест и разбира се класна и контролни....
    Залагате ли?! Спечелихте ли?!
    Че аз умирам, а вас ви презирам!

Голям фен Аватара на rauwkost
    Град
    гр. София
    Айде спрете с тоя АК та АК, в темата за него е обяснено всичко което питаш. С ПОЖЕЛАНИЯ ЗА ЛОК И БАН ЗА НОВАТА УЧЕБНА ГОДИНА.
    "Whenever someone smiles at me, all I see is a chimpanzee begging for its life."

еми..не смятам първо, че началото на годината в немската гимназия е същото..не ти дават тест или там кавото е..второ питам тези, които учат там, за да кажат нещо..прочела съм темите за американския и не ми стана ясно..за това попитах..!?!? а ти, като толкова не те кефи АК и се дразниш на темите за него..защо следиш за всяка нова..и пишеш някакъв анти коментар..не мога да разбера!?!?!..сато те дразни нещо, не се занимавай с него ;]

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    На първа страница 5 реда по-надолу има две теми. Кьорав ли си? Понякога се чудя що за идиоти влизат в това училище...

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=278093 - тук можеш да намериш отговор на всичките си въпроси. Да не говорим, че има и дългогодишна тема за колежа..

Град
    Там, където има картофи...
    Истината е, че учебна година няма да има...
    Това е забулда, защото учителите са правителствени агенти...

Мега фен Аватара на hamilcar
    Град
    София/Банкя и на луната за Dragon Stones
    Така и не запомнихте едно от най-важните правила.

Кирилицата е задължителна !

Правила на форума!
    Стар ник: xaxo_xixi

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си