.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 40

Втори език

Здравейте,не мога да реша кой да ми е втория език.Бихте ли ме посъветвали .. кой е най-лесния - Испански,Френски или Немски и кой ще ми е най-нужен. Благодаря предварително.

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    от трите варианта най-добре немски,а ако имаше руски още по-добре за теб щото аз уча английски и руски и руския също е лесен

От тези немския е най-лесен.Испанския също не е особено труден,но там трябва за всяко време да помниш различни окончания за трите спрежения,а френски не съм учила.

аз лично бих избрала Испански ... нз ти си решаваш ...

Аз избрах за втори език немски.От тези трите,които си посочила - френски или немски.Испанския малкоооо...аз не го харесвам,но като гледам,много други избират да учат него.
    Я по-добре се посъветвай с родителите си.На теб кой език най ти харева?

Ами .. аз се посъветвах и с наще .. но те са на разли4но мнение :Д ... не знам може би френския най ми допада,но родителите ми казват 4е няма да ми върши работа ...

Мега фен Аватара на mrtn
    Град
    В галактическото пространство..
    Deutsch

Голям фен Аватара на elito6754
    Град
    София
    Ако говорим за леснота, испанския е най-лесен. Френският има толкова много изключения на правилата, трябва да се учи как се спряга всеки от неправилните глаголи, въобще голяма мъка. немският също е сложен.

На мен лично френския и немския са ми айде не противни, но неприятни.. ;х Все пак испански или немски избери.

Мега фен Аватара на PurpleDream
    Град
    ....in the rain...
    френския звучи много по- добре от немския, испанския също е приятен език
    Залагате ли?! Спечелихте ли?!
    Че аз умирам, а вас ви презирам!

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Цитирай Първоначално написано от mrtn
    Deutsch
    Ja ja wunderbar...

Мега фен Аватара на iiordanova
    От изброените не съм учила нито един.
    Според мен немския е добър вариант.
    Или френския .. не знам.
    Ти решаваш. Избери този който те привлича най-много.

1во прецени за какво ще ползваш езика. Просто за да имаш в CV-то 2езика или ще искаш да ходиш в дадената страна.
    Аз уча немски. Ако ще се захващаш с език - в училище няма да ти е достатъчно.

Не е важно колко ти е лесен а колко ти харесва. По добре си изтегли по един филм и на 3та езика и който най много ти хареса него избери

Град
    София
    Немския е с най-лесно произношение, як е и попринцип си е лесен език (поне за мене де) .. все пак на тебе трябва да ти харесва, защото в крайна сметка ти ще го учиш.
    Левски завинаги!

ами немски или испанскии ... но повече ми харесва немския

Цитирай Първоначално написано от baby_face
    Немския е с най-лесно произношение, як е и попринцип си е лесен език (поне за мене де) .. все пак на тебе трябва да ти харесва, защото в крайна сметка ти ще го учиш.
    На 99% от хората, които познавам не им харесва как звучи немския. Просто не играят WWII шуутъри
    Иначе впечатленията ми са, че хората учили английски разбират някои неща от немския. А иначе немския не мисля, че е с лесно произношение

Фен Аватара на wildheart
    Град
    Варна
    Според мен най-полезен ще ти е немския.
    Особено ако ще ходиш да учиш някъде в Европа.
    Германия, Швейцария, Австрия...
    Ти си решаваш

Аз лично бих избрала Испански, както и направих де..
    Моята свобода свършва, там където започва твоята!

Повече от фен Аватара на smiLexaga1n
    Град
    in y0ur dreams xdd
    Цитирай Първоначално написано от gab4eto_gr
    Аз лично бих избрала Испански, както и направих де..

Същото.. Първоначално исках немски, но когато дойде момента да си подавам документите избрах испанския, защото като се замислиш испанският е вторият език по говоримост в света и всички бивши колонии на Испания го говорят. А и изглежда приятен език, в 9-ти клас ще видя дали съм направила добър избор.

Loko Sofia
    Manchester United

Супер фен
    Доколкото знам испанския ще е най-лесен (френския - най-сложен ), но пък немския според мен ще ти е най-необходим.

мхм .. Благодаря на всички

ами ако учиш английски не е много препорачително втория език да е немски защото супер много ще ги бъркаш но все пак ти си решаваш

Голям фен Аватара на CaSsIe
    Аз на твое място не бих избрала немски. Учила съм го 3 години с 300 зора минавах изпитите и сега, ако ме питаш нещо няма да мога да ти кажа. На мен лично не ми харесва немския. Испанския знам, че е лесен, пък е и приятен език, а за френския не знам. Аз съм с италиански и ми е перфектно. А между другото, ти трябва да си помислиш кой от тези езици ще може да ти е от полза в бъдеще и него да избереш(зависи с какво ще се занимаваш)

Който и от тези три да учиш като втори, няма да го научиш.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си