- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Торбички под очите .. кът стана ужаас ! Помощ ..
Кът стана от сън , постоянно ми се появяват торбички под очите ?! К'во да правя .. Моля ви , помогнете хах ужасно изглеждааам така !Мисля , че не само на мен ми се появяват такива разни .
Как да ги къшна ?
Да се научиш да пишеш.Първоначално написано от silwinka
По темата - Не си доспиваш от това е. Лягай по-рано.
звам ,че се слрагат торбичики от чайама не сухи разбира се
![]()
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ
Аз съм чувала и за резени домат... но не съм пробвала и незнам дали върши работа.![]()
А аз пък за резени краставици![]()
Не, сериозно.. краставиците овлажнявт, освежават кожата, може и да помогнат при торбичките.
Иначе спи повече, най-доброто решение.![]()
You got to work hard
For your dreams to come true
Got to keep the flame alive...
Ne .. az pouk kato ne sam si dospala koeto se slu4va 4esto osobeno sega kato sam na sporten lager i v 6 sutrinta s ritnici me vdigat a si lqgam kum 11 i ne moga da stana i move leko da macne6 pod o4ite s koirektor(za lice) ili ne6to takova na men mi e perfe![]()
Running is my drug and I am overdosed ..
Наспивай се поне като си ваканция,че после ..
Научих, че за секунда можеш да
извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
Научих, че зрелостта много повече зависи
от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.
Първоначално написано от DarkKisss
Едва ли не се е сетила за грима... но се преполага, че иска изобщо да ги няма, а не да си стоят прикрити.
Истината се крие в съня! Лягай си по- рано, спи спокойно и се радвай, на 2-ия ден си без торбички,![]()
поне на мен ми помага. А относно красавиците- помага, също и маската с хума!!! успех - сладки сънища
![]()
а за сенки нещо знаете ли![]()
![]()
имаш нужда от повече сън , но ще ти споделя един трик , който разкриха на мен две пакетчета черен чай мокриш ги и ги слагаш в камерата да замръзнат за 15 мин и после ги държиш на очите си докато се размразят ... или си купи крем
това с доматите е когато имаш сенк. Краставиците беха за торбичкиПървоначално написано от TeenSpirit
и резанчета картоф вършат работа, защото измукват отока а за тъмни кръгове кисело мляко или лимон може и заедно
Първо се научи да пишеш.
Направи си маска и сложи краставички на очите.
Също така си лягай по-рано.![]()
Първоначално написано от cactus
Някакви компреси с лайка се правят![]()
Използвай резенчета краставица или компрес -памук натопен в отвара от лайка.