- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Вижте какво намерих.
оо повярвай имаПървоначално написано от DejaVu31
![]()
It's hard to wait around for something that you know might never happen, but it's even harder to give up, especially when it's everything you ever wanted
то малко работата звучи като лисицата дето не стигала гроздето та затова викала че е кисело...
на който му се вижда скъпо да не купува, на момичето ако и харесва палитрата - няма какво да търси чуждото одобрение - то всеки гледа според своя вкус и джоб, които могат драстично да се различават от нейния...
мойто мнение го казах - ако ти харесва - купи си я щом ти харесва, ще си направиш кефа, а и съдейки по това колко е голяма палитрата кефа ще е доста продължителен))
на мен ми допадат ярките цветове, иначе по магазините все едни размити пастелни които състаряват, рядко намирам плътни качествени цветове, като тези
Според мен не си струва .. има много намаления напоследък - има същия брой подобни такива , за по - ниска цена !Ти си реши ..
Вземи си я![]()
що кво лошо имаПървоначално написано от liim0nka
аз попринцип не се гримирам,ама,ако се гримирам някой път попринцип е в искрящи цветове или да си личи ,не си падам по 'естествените нюанси'
според мен не я купуваипърво е бая скъпичка 2 има и по хубави ии 3 по хубава я виж отколкото да я купиш по нета
![]()
![]()
но както си прециниш :П
Попринцип от трите,които си дала тази най-евтината ми хареса най-много.Но,според ме бързай...Преди време бях взела на приятелка доста по-голяма палитра със сенки и разни там други
за нещо от сорта на 20лв. беше на ruby rose
ето виж http://www.rubyrose-bg.com/html/Pali...0na%20niva.htm четвъртата палитра 2520..виж на каталог има всякакви палитри![]()
Съгласна съм!!!Първоначално написано от Beautyful
На Ruby Rose има страхотни палитри за много по-ниски цени,а и самите им сенки са много хубави и покривни
Аз имам 2 палитри на тази марка (една голяма-№2400 в каталога "Комплекти за грим" (12 или 15 лв.) и №5550 от "Палитри за грим на нива" (към 7лв.)) и съм страшно доволнаАдски съм доволна от палитрите
Само спиралата и моливите не ползвам,защото са няк'ви смотани,а очите ми са адски чувствителни.
Препоръчвам ти да си вземеш някоя палитра на тази марка,защото е евтина и хубава![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
^ 44лв. и съдържа
Извод:Не си струва24 цвята сенки за очи, три цвята руж, два цвята компактна пудра, 6 цвята гланц за устни, една спирала, два апликатора![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Първоначално написано от 3oPuTy
Охх моля се на ГОСПОД възможно най бързо да ми отговорите
от тоя същия сайт си харесах ето тая палитра http://www.rubyrose-bg.com/html/komp...0za%20grim.htm
3939 е номера
ама къде пише цените
... ;(
моля ви отговорете бързоо 4е нямам търпение![]()
![]()
![]()
![]()
Requiem for a dream <3
съгласна съм за Руби Роуз..аз ползвам техни сенки и съм много доволна![]()
иначе да питам и аз къде са цените![]()
![]()
Май и аз си харесах![]()
Видях, че мога да си поръчам от там, но къде са цените наистина?
Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
In the jingle jangle morning I'll come followin' you..
Ох, наистина ви благодаря за това , че ми обърнахте внимание.
Страшно много искам сенките да са дълготрайни , че иначе не си струва въобще да си вземам.
добре дее
айде кажете за пустите цени 4е умрееееееееееееех![]()
![]()
Requiem for a dream <3
Абе Jeuelle сори за офф-топика , ама теб ли видях днес в Поморие в RedClub , че не ми дава мира![]()
Или просто ми се стори че приличаше на теб , чак зазяпах момичето![]()
Ммм - не , със сигурност не си видял/а менПървоначално написано от BlackWings
![]()
Ок значи съм се объркалаПървоначално написано от Jeuelle
![]()
Аз пък попринцип се гримирам,затова казвам 4е попринцип ярките цветове изискват известно умение в гримирането,което като не се гримираш попринцип няма как да имаш.Попринцип,друго си е да се мацаш.Лошото е 4е е ГРОЗНО.ПопринципПървоначално написано от cactus
![]()
Хммм аз си купих палитра с 88 цвята + 7 четки за гримиране за ?17,00 и в началото много й се кефех но всъщност не използвам всички цветове макар че се гримирам всеки ден а четките са боклук.
Помисли логично:
- спиралата няма ползваш защото ще е некачествена (90% гаранция!)
- същото важи и за очната линия
- гланцовете също едва ли ще употребяваш защото няма как да си ги вземеш с теб навън
- руж едва ли ти трябва в 4 нюанса и най-вероятно ще си харесаш 2 които най ти отиват и това ще е
- със сенките - същата работа
От тази гледна точка не мисля че си заслужава.
И бтв купи си хубав праймър и дори най-евтините сенки ще ти седят цял ден. Аз си купих един за ?8 (http://i26.tinypic.com/2i7puep.jpg) и няколко пъти ми се е случвало да заспя без да си махна грима и на сутринта сенките си седят все едно току що съм ги сложила!
Това е мойто скромно мнение.![]()