.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Кажете някой виц!

Давайте

Супер фен Аватара на zoreto
    сайтове за вицове не знаеш ли?Що за тъпо теми правите

Фен
    Memories, sharp as daggers, pierce into the flesh of today...

то че има има ма що па тук да нема ?!

Червената шапчица се разхождала в гората и изведнъж БУМ.Припаднала и на сутринта се събудила.До нея имало надпис - Червена шапчице ти вече не си девствена - Кумчо вълчо.
    На следващия ден пак същото БУМ и припаднала.Като се събудила прочела : червена шапчице ти вече си курва - от Али Баба и 40те разбойника. На следващия ден се повторило същото този път на надписа писало - Червена шапчице ти отново си девствена - подпис Храбрият Шивач
    ...Monsters are real, and ghosts are real too. They live inside us, and sometimes, they win.

Ъ-ъ-ъ, не е за този раздел, но все пак..."И утре е ден" казала си еднодневката.
    Male

Как богаташче сменя крушка на лампа?
    -Моли баща си за нов апартамент...
    който си мисли че работата е песен нищо не разбира от музика!

Не плашете щрауса, подът е бетонен.
    Male

Супер фен Аватара на ParadOx
    Град
    Long Beach, California
    Азис отишъл на пласт. хирург да си увеличава бюста Но лекаря му казал че на него не му трябва операция само му казал да си търка гърдите на голо с тоалетна хартия
    азис: и тва ще помогне ли?
    лекарят:ми като гледам на задника ти е помогнало

Трима мъже се изгубили в джунглата и ги пленили човекоядци. Вождът на човекоядците им казал, че ще ги остави живи, ако издържат изпитанието, на което ги подложи. Първо, всеки трябвало да отиде в гората и да събере десет плода от един и същи вид. Тримата тръгнали в различни посоки. Скоро първият се върнал десет ябълки. Тогава вождът му обяснил в какво се състои изпитанието.
    - Трябва да напъхаш плодовете в задника си, без да сбърчиш лице. Ако направиш гримаса или издадеш звук, ще те изядем.
    Мъжът напъхал първата ябълка в задника си, но на втората потръпнал и човекоядците го изяли.
    Вторият се върнал с десет боровинки. Напъхал първите девет без а издаде звук, но на десетата избухнал в смях и човекоядците го изяли.
    Двамата се срещнали на небето и първият попитал:
    - Защо се засмя на десетата боровинка, почти беше успял?
    - Знам - отвърнал вторият, - обаче видях, че третият се връща с десет ананаса!

--------------------------------------------------------------------------------------
    Началникът на едно предприятие отишъл при подчинения си Бай Иван и му казал:
    - Бай Иване, другата седмица ще идва на посещение президента Първанов, искам всичко да е на ред.
    Бай Иван го уверил, че всичко ще бъде както трябва и няма да има проблеми. Така и станало. Президентът пристигнал и като видял Бай Иван още от портала се запрегръщали - станало ясно, че са приятели. Сложили големите софри - ядене пиене, минала срещата...
    След месец началника отива по същия повод при Бай Иван със заръката всичко да бъде както трябва, ще идва на посещение президентът на Русия - не може да допуснат да се изложат. Срещата протича по същия начин, Путин се оказва в много добри приятелски отношения с Бай Иван, отново големите софри - всичко минало безпроблемно.
    След още два месеца, началника пак отива при Бай Иван и му казва:
    - Бай Иване, много допринесе за това предприятие, много помогнаха приятелските ти отношения с тези влиятелни хора, като възнаграждение искам да дойдеш с мен във Ватикана - за литургията на Папата.
    Така и станало - отишли на литургията, а там много народ. Бай Иван и началника му застанали в центъра на тълпата и литургията започнала. По едно време Папата казал по микрофона:
    - Бай Иване, ти тук ли си бил? Ела при мен горе.
    Отишъл Бай Иван, литургията свършила, а когато се върнал началника му бил припаднал и се опитвали с вода и шамари да го свестят. Когато дошъл на себе си Бай Иван го попитал:
    - Началник, какво ти стана, защо припадна?
    А началника отговорил:
    - Добре... че си приятел с Първанов го приех, че сте близки с Путин пак го преживях, че Папата те познава - как да е; но не можах да издържа когато един японски журналист дойде при мен, посочи към трибуната и попита:
    - Абе, кой е оня там горе до Бай Иван?

В завод за алкохол умира щатният дегустатор и пускат обява, че търсят нов. Явява се алкохолик, окъсан, мърляв... Директорът на завода се чуди как да го отпрати. Правят му тест. Дават му чаша, той опитва и казва:
    - Червено вино, мускат, тригодишно, северен склон, отлежало в метални цистерни.
    - Правилно.
    Друга чаша.
    - Червено, каберне, осем години, югозападен склон, дъбови бъчви.
    - Правилно.
    Директора се вижда в чудо и намигва на секретарката си да направи нещо. Тя носи чаша с урина. Алкохоликът опитва:
    - Блондинка, 26-годишна, бременна в третия месец. И ако не ме вземете на работа, ще кажа от кого!
    ----------------------------------------------------------------------------------
    Три часа през нощта. Мъж и жена спят. Изведнъж се звъни на вратата. Мъжът, псувайки, отива да отвори. На прага стои мъж, очевидно пийнал:
    - Приятел, ела, моля ти се, долу да ме бутнеш.
    - Абе, човек, ти полудя ли! Три часа през нощта е! Ходи помоли някой друг.
    Връща се мъжът в леглото и жена му го пита:
    - Кой беше?
    - Някакъв идиот, искаше да го бутна.
    - И ти какво направи?
    - Пратих го на майната му!
    - Звяр! Говедо! Помниш ли на нас как ни изгасна колата в големия дъжд и едно момче цял час ни бута? Толкова ли не можеш да помогнеш на човека!
    Мъжът пак се разпсувал, станал от леглото и се облякъл. Слиза на двора, а там пълна тъма. Вика:
    - Ей, приятел! Къде си?!
    От тъмнината:
    - Тук съм! Ела тук!
    - Къде тук?
    - Тука бе, на люлките!

Голям фен Аватара на NamelessRomantic
    Град
    Един объркан човек в един объркан свят.
    За песимиста няма светлина в края на тунела.
    За оптимиста светлина в края на тунела има
    За реалиста това е просто експрес София - Варна.
    А за машиниста това са трима идиоти,седящи на релсите.

Ако има нещо - свиркай на ЛС.

ходи ми се на даскало е са веднага !
    phah

Мега фен Аватара на teenems
    ена брюнетка влиза у заведение .
    сервитьорката * блондинка * я пита кво иска
    -Един Капи портокал.-брюнетката
    -Извинете госпожо от къде капи портокал ? -блонди

JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми