- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Да пие ли Ескапел?
С приятелката ми правихме секс и по едно време реших да проверя презарватива дали е скъсан и се оказа,че се е скъсал.Смених го веднага и дори после свърших извън нея.Претеснявахме се дали не е станала беля,макар че не бях свършил в нея и на сутринта тя пи ескапел.Три часа след като го пи хапчето повръща 6 пъти(много гадно).Въпроса ми е дали има вероятнст да е забременяла и хапчето да не подействало
т.7
krem4et0
Ами вероятността е била мн мн малка а след хапчето вобще не може да имаш некви притеснения![]()
Ако е била в овулация или около овулация тогава можеш да се притесняваш. Ако не напразно е пила ескапел което може да доведе до тези повръщания. Според мен да иде на лекар, това не е витамин С да го пие когато и скимне.
PEOPLE ALWAYS LEAVE...
БОТЕВ 1912!!
Точно затва 23 годишната приятелка на един бивш съученик са ще прави аборт ...Първоначално написано от ExtrAc7
Ееееее колко пъти го казвам ама само ме обявяват за НАЙ-ГОЛЕМИЯ спамър и флудър и т.н. ....Първоначално написано от monincetyyy
Че си правя пишки с кой ми е кеф си правя, но когато преценя че е сериозно давам едно от най компетентните мнения ....
А напоследък да кажем от 1 година насам форума се е напълнил, с разлигавени пикльовци и пиклички, без елементарни познания при тва не само по отношение на секса...
СИТУАЦИЯТА Е ТРАГИЧНА!!!!
Наебат се и се хвалят по форума с предтекст,че питат дали е възможно да е бременна курвичката ....
ЗАЩО до сега нямаше нито една тема ... "правих го без кондом, ВЪЗМОЖНО ЛИ Е ДА СЪМ ПРИХВАНАЛ/А НЯКАКВА БОЛЕСТ"????
Ай стига толкова лекции че се нервирам и ме мързи да ви храня всички ......
MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!
Точно в този случай едва ли е бременна тук самият "гаф" е под съмнение а хапчето е едно от най-ефикасните доказано е колкото и да еПървоначално написано от ubuntureload
не казвам, че не може да се забременее след ескапел сигурно може, но това са много редки случай
![]()
бля , бля , бля ай тихо нови индивидиВидя , че се е скъсал презерватива - ОК , сменил си го - СУПЕР СИ НАПРАВИЛ! Свършил си извън нея - направили сте си кефа и нищо няма да стане , а и шанса да забременее е -10000000000000000!!! Е какво толкова се притесняваш ми кажи?! Какъв гаф к'во хапче... А и това повръщане не е от 1вите симптоми на бременност , а е от хапчето. Ще живее , ама без повече ескапелета и глупости...
Станислава
На това хапче изобщо не вярвам...Първоначално написано от ExtrAc7
![]()
На една приятелка и се беше скъсал презерватива по време на секс... 5 часа след това пи въпросното хапче.... и резултата - 9 месеца по късно друса бебе и сменява памперси..![]()
Да пие, да пие.... к'во пречи? То Ескапела е като тик-так, само дето в по-малки разфасовки, ама специално за форума може и на килограм да го пуснат...![]()
разбирам криза , ама чак толковаПървоначално написано от InternetTroll
... Няма ве , повечко ще трябва да е
![]()
Станислава
Айде стига сте се хвалили,че сте правили секс!И стига с тоя ескапел,тва верно го имате за тик-так!
И като нямате достатъчно висока сексуална култура не правете секс!
МоЖе дА нЕ сЪм пЕрфеКтНа,нО сЪм ефеКтНа!
Защото самите автори не доживяват да питат :>Първоначално написано от ubuntureload
GTA Stunting