.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Hybrid View

Да пие ли Ескапел?

С приятелката ми правихме секс и по едно време реших да проверя презарватива дали е скъсан и се оказа,че се е скъсал.Смених го веднага и дори после свърших извън нея.Претеснявахме се дали не е станала беля,макар че не бях свършил в нея и на сутринта тя пи ескапел.Три часа след като го пи хапчето повръща 6 пъти(много гадно).Въпроса ми е дали има вероятнст да е забременяла и хапчето да не подействало

т.7
    krem4et0

Град
    България
    Ами вероятността е била мн мн малка а след хапчето вобще не може да имаш некви притеснения

Град
    Maina Town
    Ако е била в овулация или около овулация тогава можеш да се притесняваш. Ако не напразно е пила ескапел което може да доведе до тези повръщания. Според мен да иде на лекар, това не е витамин С да го пие когато и скимне.
    PEOPLE ALWAYS LEAVE...
    БОТЕВ 1912!!

Супер фен Аватара на ubuntureload
    Цитирай Първоначално написано от ExtrAc7
    Ами вероятността е била мн мн малка а след хапчето вобще не може да имаш некви притеснения
    Точно затва 23 годишната приятелка на един бивш съученик са ще прави аборт ...

Цитирай Първоначално написано от monincetyyy
    Ако е била в овулация или около овулация тогава можеш да се притесняваш. Ако не напразно е пила ескапел което може да доведе до тези повръщания. Според мен да иде на лекар, това не е витамин С да го пие когато и скимне.
    Ееееее колко пъти го казвам ама само ме обявяват за НАЙ-ГОЛЕМИЯ спамър и флудър и т.н. ....

Че си правя пишки с кой ми е кеф си правя, но когато преценя че е сериозно давам едно от най компетентните мнения ....
    А напоследък да кажем от 1 година насам форума се е напълнил, с разлигавени пикльовци и пиклички, без елементарни познания при тва не само по отношение на секса...
    СИТУАЦИЯТА Е ТРАГИЧНА!!!!

Наебат се и се хвалят по форума с предтекст,че питат дали е възможно да е бременна курвичката ....
    ЗАЩО до сега нямаше нито една тема ... "правих го без кондом, ВЪЗМОЖНО ЛИ Е ДА СЪМ ПРИХВАНАЛ/А НЯКАКВА БОЛЕСТ"????

Ай стига толкова лекции че се нервирам и ме мързи да ви храня всички ......
    MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!

Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от ubuntureload
    Точно затва 23 годишната приятелка на един бивш съученик са ще прави аборт ...
    Точно в този случай едва ли е бременна тук самият "гаф" е под съмнение а хапчето е едно от най-ефикасните доказано е колкото и да е не казвам, че не може да се забременее след ескапел сигурно може, но това са много редки случай

Мега фен Аватара на t0d1t0
    бля , бля , бля ай тихо нови индивиди Видя , че се е скъсал презерватива - ОК , сменил си го - СУПЕР СИ НАПРАВИЛ! Свършил си извън нея - направили сте си кефа и нищо няма да стане , а и шанса да забременее е -10000000000000000!!! Е какво толкова се притесняваш ми кажи?! Какъв гаф к'во хапче... А и това повръщане не е от 1вите симптоми на бременност , а е от хапчето. Ще живее , ама без повече ескапелета и глупости...
    Станислава

Супер фен Аватара на rusoto_baby_f
    На това хапче изобщо не вярвам...

На една приятелка и се беше скъсал презерватива по време на секс... 5 часа след това пи въпросното хапче.... и резултата - 9 месеца по късно друса бебе и сменява памперси..

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    Да пие, да пие.... к'во пречи? То Ескапела е като тик-так, само дето в по-малки разфасовки, ама специално за форума може и на килограм да го пуснат...

Цитирай Първоначално написано от amk933
    Да пие, да пие.... к'во пречи? То Ескапела е като тик-так, само дето в по-малки разфасовки, ама специално за форума може и на килограм да го пуснат...
    Левче- килото...

Мега фен Аватара на t0d1t0
    Цитирай Първоначално написано от InternetTroll
    Цитирай Първоначално написано от amk933
    Левче- килото...
    разбирам криза , ама чак толкова ... Няма ве , повечко ще трябва да е
    Станислава

Айде стига сте се хвалили,че сте правили секс! И стига с тоя ескапел,тва верно го имате за тик-так! И като нямате достатъчно висока сексуална култура не правете секс!
    МоЖе дА нЕ сЪм пЕрфеКтНа,нО сЪм ефеКтНа!

Супер фен Аватара на Bixel
    Град
    Ямбол д'ге
    Цитирай Първоначално написано от ubuntureload
    ЗАЩО до сега нямаше нито една тема ... "правих го без кондом, [/b][/color] ВЪЗМОЖНО ЛИ Е ДА СЪМ ПРИХВАНАЛ/А НЯКАКВА БОЛЕСТ"????
    Защото самите автори не доживяват да питат :>
    GTA Stunting

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си