- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Работихте ли през лятото?
Да. И продължавам да работя.Така неусетно ми мина цялото лято. Надявам се поне водата в океана да е още топла, че да си починем малко на плажа като за последно.
![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
nikoi ne 6te da vzeme 15 godi6noПървоначално написано от bloodyF
![]()
да неска ми е първия не работен ден
Шапкарю .....
Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?
мерси вече няма да трябва да гледам баби германки![]()
Шапкарю .....
Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?
ами поливах цветята на баба![]()
те са 10 саксии всеки ден без събота и неделя и ми плащаше по 6 лева на ден ,а пък работа за 5 минути..бях доволна от заплащането30 лева седмично ,за трите месеца около 350 лева си изкарах за глезотийки ..абе на сметка съм с баба нали съм и единствената внучка
![]()
![]()
![]()
мразим лятна работа... изкарвах по 30 лева на ден... къде са тея пари?! ко съм правил,... нема ги бе.
и заради една правех дивите сметки... сега не и звъня и имам най много 20 лв месечно.
Работих мно'о, ясно завързах отлични социални контакти с едни майстори от Асеновград- бай Мюмюн и гошо май беше другия, да ви кажа общата работа на строеж дава много уроци у живота, амбицира те(ако не учиш, ще работиш с мангалите), научаваш некоя екзотична дума, общуваш с различни малцинства, както казах социалните качества, да заговаряш дами на ромски или турски, аа и тен хванах![]()
работих. Смених 3 работни местаОстанах пак недоволна. Имаше и смях и купон, ама...не както го искам. Малко кинти иии....ужасно лято.
She watch the sun-thats all she needed to let go
She held the sea-thats all she needed just to Be Free !
аз работих помощник месар. никога повече няма да работя за някого, след тези 6 месеца юркане и експлоатация ми се затвърди мнението че да работиш за някого е много гадно. затва че си бачкам за мене
е днеска 300 кинта изработих с ума си, не с бъхтене. дадоха ми кинти от един вестник, не съм ги гепил![]()
днешната младеж - у гъза да я еб*ш
Лято'09 не го работих![]()
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...
не, почивах си
Работих е доста меко казано, но пък изживях най-незабравимото си лято!![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Работих да.Лятото сама се изхранвах и не се оплаквам.Никой не ми държеше сметка за парите " ама къде са ? кви са ти я глупости дет си си купила " така ,че беше супер .
Не, защото нямам години, а желанието наистина ми е огромно...![]()
Аз работех лятото и си искарвах хубави пари по 20лв на ден..Определено беше яко лято купончета работа съчетавах приятното с полезното![]()
![]()
![]()
Аз работих, изкарах си пари и бях доволен. Това лято пак ще работя сигурно
Не работих..
Вафла..