- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Пазарувате ли от second hand??
Влизам в такива магазини ии почти нищо не си харесвам, а ако си харесам или ще ми е голямо или няма да е запазено. Ама има 2-3 случая , в който съм си купувала тениски, блузки от там .. който са били доста запазенидори с етикети.Нямам нищо против да си пазаря от там .. стига да си харесам и да е запазено :P
... Живей с мечти, а не със спомени ...
НЕ,НЕ и НЕ!
Нещата,които губим винаги намират начин да се върнат при нас,дори не винаги да е както очакваме.
Да, днес си взех супер яката риза от там на Н&М заа има, няма 3лева
Ами случвало се е няколко пъти да влизам в такъв магазин, но нямам спомени да съм си вземала нещо. Иначе ако ми грабне окото някоя дрешка и ако е хубава не виждам нищо лошо или срамно да си я вземаЗа мен лично няма никакво значение дали ще нося скъпи или евтини дрехи - ако един човек няма вкус и не знае кое му отива и как да си подбира и комбинира нещата и марковите дрехи няма да му помогнат...
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Аз преди си пазарувах, ама скоро не се е случвало да си харесам нещо. Всъщност случвало се е, но все нямам пари в себе си, после ида с пари, пък дрехата е вече купена. :@
Най-много се дразня от факта, че като попитам някого откъде му е дадена дреха, в 80 процента от случаите ми отговарят Мания. Отивам в тая Мания, ама вместо да се прибера с някоя нова дрешка, се прибирам с "приятна" миризма.
Обаче някои хора от форума си купуват ебати яките неща.![]()
![]()
![]()
Аз като отида до прословутата Мания и все попадам на боклуци.. Все не мога да си харесам нещи или пък като си харесам се окаже голямо..
Иначе имам едни панталонки от там, които даже си бяха с етикет![]()
Sve sto je srcu drago daleko je..
случвало ми се е да си купувам работи екипа (за мотора) ми е от там и го взех защото беше чисто нов стоеше си му оригиналния етикет и ми излезе 50 лева... а реално само якето е около 400, другото което съм си кукувал е каска (пак за мотор) и пак случих на почети чисто нова на безценица и веднъж си влез и белезници с пухче... Друго не съм си купувал не обичам и да влизам но веднъж ми се наложи и спестих доста пари... но да ходя и да се ровя по там.. не е за мен...
на каква цена да доло горе то там на кг ли са![]()
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ
В някои магазини всяка дреха си има отделна цена, другаде пък на килограм..
You got to work hard
For your dreams to come true
Got to keep the flame alive...
дам преди много често сега по рядко обаче пак ще набера скорост .. не е срамно наистина има някои страхотни неща които не могат да се купят нови ..
in defense of our dreams...
да,пазарувам
то стана мода вече
И честно казано в моя град всичките втори употреби са някви забутани и малки.Свикнала съм да се ровя и да си намирам нещо сред купчината.А лятото ходих във великата "Мания",не че казвам нещо лошо даже си купих,ама не е истинска втора употреба![]()
Толкова подредено,и на закачалки,и има сумасия си народ,и има каса.На сичкото отгоре някъв тъпак ти дава номерчета в зависимост от тва с колко дрехи си в пробната о.О
Влизала съм само веднъж в такъв магазин, но за бързо и не можах да разгледам както трябва. След това няколко пъти съм искала да вляза, ама все нещо ставаше и си останах с искането..
Пфф,нон-стоп вися по такива.Почти всичките ми дрехи са от там. Някои от най-големите секънд хенди са ми по маршрута...и често пазарувам.
влизала съм тами съм си купувала разни неща.има мн добри магазини където нещата са мн запазени,ест. има и такива,в които няма да намериш нищо стойностно....Повечето от екстравагантните м идрехи са именно от подобни на тези магазини и съм сравнително доволна...Първоначално написано от GossipGirl89
![]()
~ Рицар или Дявол ~
Обичам те и пак ще те обичам
дори да ме презираш ти.
Сърцето си на теб обричам
пъди ме, но не ме мрази
Във моите мечти си рицар
с лъскави доспехи,а може би
и крал дори,но не си ли просто
дявол с ангелски очи?!?
Честно казано не съм си купувала, но съм виждала, че има хубави неща (понякога) и защо не..![]()
Hold me when I'm here
Right me when I'm wrong
Hold me when I'm scared
And love me when I'm gone..
браво запалихте ме утре отивам![]()
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ
веднъж отидох на село и застудя ,а нямах дрехи с дълъг ръкав (бях на 10) и си взех един анцунг,...беше като нов :Д
и наскоро си взех мега якия панталон от една втора употреба,и ся не го свалям от задника си така да се кажехем е плътен,хем е сивичък...хубав...охх,,..влюбе на съм в тоя панталон
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
предлагам ,който има дрехи от там да постне снимки![]()
не , няма да нося нещо което е било на някой друг
Да, имам дреха втора употреба, което е особено срамно. Сега не знам дали моладжийките от новия ми клас няма да ме дискриминират.
дрехите ми от тази година, 50% са от магазини за втора употреба![]()