.
Отговор в тема
Страница 2 от 9 ПървиПърви 123456 ... ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 210

Супер фен Аватара на rosencetooo
    Влизам в такива магазини ии почти нищо не си харесвам, а ако си харесам или ще ми е голямо или няма да е запазено. Ама има 2-3 случая , в който съм си купувала тениски, блузки от там .. който са били доста запазени дори с етикети.Нямам нищо против да си пазаря от там .. стига да си харесам и да е запазено :P
    ... Живей с мечти, а не със спомени ...

Повече от фен Аватара на mirki4a
    НЕ,НЕ и НЕ!
    Нещата,които губим винаги намират начин да се върнат при нас,дори не винаги да е както очакваме.

Да, днес си взех супер яката риза от там на Н&М заа има, няма 3лева

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Ами случвало се е няколко пъти да влизам в такъв магазин, но нямам спомени да съм си вземала нещо. Иначе ако ми грабне окото някоя дрешка и ако е хубава не виждам нищо лошо или срамно да си я взема За мен лично няма никакво значение дали ще нося скъпи или евтини дрехи - ако един човек няма вкус и не знае кое му отива и как да си подбира и комбинира нещата и марковите дрехи няма да му помогнат...
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Аз преди си пазарувах, ама скоро не се е случвало да си харесам нещо. Всъщност случвало се е, но все нямам пари в себе си, после ида с пари, пък дрехата е вече купена. :@
    Най-много се дразня от факта, че като попитам някого откъде му е дадена дреха, в 80 процента от случаите ми отговарят Мания. Отивам в тая Мания, ама вместо да се прибера с някоя нова дрешка, се прибирам с "приятна" миризма.
    Обаче някои хора от форума си купуват ебати яките неща.

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Цитирай Първоначално написано от happyfacex
    Не обичам да нося такива дрехи все пак колкото и да са прани се сещаш че някой друг ги е носил преди теб
    +1

Фен Аватара на sHaDy_sOuL
    Град
    Бтг

..

Аз като отида до прословутата Мания и все попадам на боклуци.. Все не мога да си харесам нещи или пък като си харесам се окаже голямо..
    Иначе имам едни панталонки от там, които даже си бяха с етикет
    Sve sto je srcu drago daleko je..

случвало ми се е да си купувам работи екипа (за мотора) ми е от там и го взех защото беше чисто нов стоеше си му оригиналния етикет и ми излезе 50 лева... а реално само якето е около 400, другото което съм си кукувал е каска (пак за мотор) и пак случих на почети чисто нова на безценица и веднъж си влез и белезници с пухче... Друго не съм си купувал не обичам и да влизам но веднъж ми се наложи и спестих доста пари... но да ходя и да се ровя по там.. не е за мен...

Супер фен Аватара на galu6a
    на каква цена да доло горе то там на кг ли са
    http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ

Цитирай Първоначално написано от galu6a
    на каква цена да доло горе то там на кг ли са
    към мен ли е зададен въпроса

Супер фен Аватара на lDoLLl
    В някои магазини всяка дреха си има отделна цена, другаде пък на килограм..
    You got to work hard
    For your dreams to come true
    Got to keep the flame alive...

Град
    на мястото , което ме прави щастлива ..
    дам преди много често сега по рядко обаче пак ще набера скорост .. не е срамно наистина има някои страхотни неща които не могат да се купят нови ..
    in defense of our dreams...

да,пазарувам
    то стана мода вече

И честно казано в моя град всичките втори употреби са някви забутани и малки.Свикнала съм да се ровя и да си намирам нещо сред купчината.А лятото ходих във великата "Мания",не че казвам нещо лошо даже си купих,ама не е истинска втора употреба
    Толкова подредено,и на закачалки,и има сумасия си народ,и има каса.На сичкото отгоре някъв тъпак ти дава номерчета в зависимост от тва с колко дрехи си в пробната о.О

Град
    40 Miles from the Sun
    Влизала съм само веднъж в такъв магазин, но за бързо и не можах да разгледам както трябва. След това няколко пъти съм искала да вляза, ама все нещо ставаше и си останах с искането..

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Пфф,нон-стоп вися по такива.Почти всичките ми дрехи са от там. Някои от най-големите секънд хенди са ми по маршрута...и често пазарувам.

Цитирай Първоначално написано от GossipGirl89
    Ами случвало се е няколко пъти да влизам в такъв магазин, но нямам спомени да съм си вземала нещо. Иначе ако ми грабне окото някоя дрешка и ако е хубава не виждам нищо лошо или срамно да си я взема За мен лично няма никакво значение дали ще нося скъпи или евтини дрехи - ако един човек няма вкус и не знае кое му отива и как да си подбира и комбинира нещата и марковите дрехи няма да му помогнат...
    влизала съм тами съм си купувала разни неща.има мн добри магазини където нещата са мн запазени,ест. има и такива,в които няма да намериш нищо стойностно....Повечето от екстравагантните м идрехи са именно от подобни на тези магазини и съм сравнително доволна...
    ~ Рицар или Дявол ~
    Обичам те и пак ще те обичам
    дори да ме презираш ти.
    Сърцето си на теб обричам
    пъди ме, но не ме мрази
    Във моите мечти си рицар
    с лъскави доспехи,а може би
    и крал дори,но не си ли просто
    дявол с ангелски очи?!?

Голям фен Аватара на alwaysnforever
    Град
    някъде там.
    Честно казано не съм си купувала, но съм виждала, че има хубави неща (понякога) и защо не..
    Hold me when I'm here
    Right me when I'm wrong
    Hold me when I'm scared
    And love me when I'm gone..

браво запалихте ме утре отивам
    http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    веднъж отидох на село и застудя ,а нямах дрехи с дълъг ръкав (бях на 10) и си взех един анцунг,...беше като нов :Д

и наскоро си взех мега якия панталон от една втора употреба,и ся не го свалям от задника си така да се каже хем е плътен,хем е сивичък...хубав...охх,,..влюбе на съм в тоя панталон
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

предлагам ,който има дрехи от там да постне снимки

не , няма да нося нещо което е било на някой друг

Да, имам дреха втора употреба, което е особено срамно. Сега не знам дали моладжийките от новия ми клас няма да ме дискриминират.

Супер фен Аватара на PIF
    дрехите ми от тази година, 50% са от магазини за втора употреба

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си