- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Пазарувате ли от second hand??
Преди няколко дена си взех много хубави неща от там.Сега мисля пак да намина,че не можах да разгледам предния път нищо.Инъче може да се намерят много хубави неща.![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Не и нямам намерение
КОД ОТСТЪПКА 5 долара в iherb.com => KUT726
... And all I can taste is this moment,аnd all I can breathe is your life...
^ имаше Мания,сега може пак да има
иначе си има дрехи втора употреба
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
ех и аз бях пуснала тема за това ,но явно са ме изпреварили
да пазарувам дрехи втора употреба- нито ме е гнус,нито нищо...даже се кефя да си ровичкам
много готини неща има спор няма![]()
Аз пък никога не съм влизала в такъв магазин,защото не мога да видя никъде...Но аз и не ходя много по магазините де.Та ..не съм си купувала дрехи от такъв магазин,но ако си харесам нещо бих си го купила.
Да понякога, даже си взех оня ден една много сладка розова раничка за 1 лев![]()
Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevataNe davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !
аз пък си купих истински Converse за около 6 лв. и още един чифт Converse за левче защото имаха някакъв дефект...![]()
![]()
Im hot you are not!
23 мнения за пазаруването от магазини втора употреба http://kakvomislish.com/za-pazaruvan...a-upotreba.htm Почти всички са ЗА
Никога не съм имала нещо от втора употреба ... Веднъж си бях харесала една блузка ама мама не ми позволи да си я взема![]()
a колкото до това,че има маркови дрехи в секънд хенд никога не съм намирала (не че много съм влизала там)
Da ima otwratitelni drehi no ima i mnogo hubavi Li4no az kato si haresam ne6to si govzimam![]()
Не съм си взимала поради простата причина,че в моя град не мога да намеря такъв магазин.
Иначе ако ми хареса нещо бих си го взела.![]()
And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..
Сега есенно-зимния сезон ми е много гадно, защото няма абсолютно никакво време да си обикалям любимите секънд-хенди![]()
You got to work hard
For your dreams to come true
Got to keep the flame alive...
оо обожавам секънхендитее <33
преди няколко седмици си взех 2 сиутчера,2 блузи с дълъг ръкав и един адския черен половер![]()
на другия ден отивам в даскало и всички - ааа от къде е тваа ??![]()
точно до офиса на бащата отвориха нов секънхенд и схемата е убийствена - баща - пари - парцалки![]()
аа как намирате конвърс бее???![]()
мм,имам едно нещо оттам-много сладко якенцекато цяло съм позитивно настроена
![]()
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
Влизала съм 1-2 пъти в такива магазини заради приятелки, но лично аз никога не съм си купувала дрехи от там(даже и не съм се сещала за тея магазини) по простата причина, че майка ми и баща ми като малка ми забраняваха даже и да си помисля, че може да си купя нещо от там... И така.. до ден днешен даже не поглеждам към тях![]()
Научете първо смисъла на думата "Уважение" и чак тогава говорете за "Любов"..![]()
Не, по простата причина, че когато отида, не си намирам нищо хубаво.
даа![]()
обичам ги тези магазини...
тоолкова хубави парцали имам от там
![]()
Абсурд да си вляза вътре, камо ли да си взема нещо от там![]()
Някоя приятелка като ходи, аз я чакам пред магазина, за мен по-голям страх от секъндхендите и битаците няма, майка ми и баща ми като ги ядосвам, ме заплашват, че ше ми купуват дрехи от там![]()
Не разбирам хората, които влизат там. Каквото и да ми говорите имало маркови бла-бла, някои въобще не били носени, има причина да са там, нали?По-скоро бих се самоубила, отколкото да нося нещо подобно.
— Никога не съм търсил щастие. Кому е нужна щастието? Аз търсех наслаждение.
— И намирахте ли го, мистър Грей?
— Често. Твърде често.
интересна ценностна системаПървоначално написано от shmurkam
![]()
Нищо ми няма на ценностната система, просто ценя дрехите много. Ай не се заяждай, не ме познавашПървоначално написано от Loshotia
![]()
— Никога не съм търсил щастие. Кому е нужна щастието? Аз търсех наслаждение.
— И намирахте ли го, мистър Грей?
— Често. Твърде често.
Не ми се е случвало досега да пазарувам във втора ръка, но щом дрехата е запазена не виждам проблем ..![]()
Running is my drug and I am overdosed ..
+1Първоначално написано от lipstik
Никога не съм си взимала нищо..Майка все ми повтаря никога да не пазарувам от там..
I found someone I can trust..can you see that I am bound to you? ?