.
Отговор в тема
Страница 7 от 9 ПървиПърви ... 3456789 ПоследнаПърви
Резултати от 151 до 175 от общо 210
    Цитирай Първоначално написано от ilsss
    Аз утре смятам да ходя.Можете ли да ми кажете къде е Манията в Бургас?

в центъра като стигнеш до сфетофара до университета нали има една улица зад него вървиш вървиш и ще го намериш

Цитирай Първоначално написано от lDoLLl
    Сега есенно-зимния сезон ми е много гадно, защото няма абсолютно никакво време да си обикалям любимите секънд-хенди
    Мхм, а и дрехите не са много хубави .
    Друго си е лятото

Мега фен Аватара на teenems
    имам работи от там ,ама вече по-рядко си купувам нещо ,щото нищо не ми харесва
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

Мега фен Аватара на iiirish
    Не.
    Може би наистина има хубави неща, но съм малко предубедена към стоките втора ръка, дори и с очите си да виждам, че са със етикетите си. В крайна сметка не стига, че купуваме турските и китайски боклуци по останалите магазини, ами че и на европа да носим непотребните парцали.

Хах .. еми няма нищо срамно ( никой не те знае откъде си купуваш .. ) чесно казано - маай маай там са по - оригинални и от оригиналните ( както казват почти всички .. ) чесно казано - там са си хубави и една приятелка постоянно пазарува оттам, и съм останала с впечатление от избора и на колекция и стил ..

Фен Аватара на marichela
    Град
    Във фабрика за дъвки
    Да, имам доста дрехи от там и са си запазенички.Само обувки не купувам,защото вече са придобили формата на предишния крак, който ги е носил. А относно тези, които са предубедени - в качествените магазини 2-ра ръка, дрехите са внос от Европа - т.е. са били обличани 4-5 пъти максимум.Но там хората могат да си го позволят с техните стандарти.

нееее никога не ми се е налагало, но има хора които смао от там могат да си позволят.

Никога не съм влизала в такъв магазин,,,не,че нещо против тея дет си пазаруват,но ме е гнус

днес пазарувах от магазин за second hand.прибрах се с 2 торби уникални неща за 10лв.почти всички са маркови защото магазина е zig zag и там има най-вече на jack&jones, vero moda, only, h&m и др.много съм доволна.ще отида пак

Фен Аватара на GirLN
    Град
    Пловдив
    В Пловдив освен Lafiesta-тa къде другаде има магазин втора употреба?
    Независимо дали вярваш, че можеш да направиш нещо или че не можеш, и в двата случая си прав.
    Хенри Форд

Голям фен Аватара на shadows92
    Цитирай Първоначално написано от ifilin4ica
    Цитирай Първоначално написано от happyfacex
    Не обичам да нося такива дрехи все пак колкото и да са прани се сещаш че някой друг ги е носил преди теб
    Това не е напълно вярно...
    Попринцип в магазините втора ръка(качествените) дрехите се подбират много внимателно. Даже има и чисто нови, стоят си с етикетите (все едно си в outlet магазин). А ако и продавачката ти е позната, може да ти задели нещо по-хубаво Е, вярно е, че понякога има и големи боклуци, но има и много качествени и едновременно с това евтини дрехи.
    А сато си копувате дрехи от "нормални" магазини мислите ли,че не са обличани преди вас???Колко са мерени и т.н.Особено по Moll овете

Цитирай Първоначално написано от shadows92
    Цитирай Първоначално написано от ifilin4ica
    Цитирай Първоначално написано от happyfacex
    Не обичам да нося такива дрехи все пак колкото и да са прани се сещаш че някой друг ги е носил преди теб
    Това не е напълно вярно...
    Попринцип в магазините втора ръка(качествените) дрехите се подбират много внимателно. Даже има и чисто нови, стоят си с етикетите (все едно си в outlet магазин). А ако и продавачката ти е позната, може да ти задели нещо по-хубаво Е, вярно е, че понякога има и големи боклуци, но има и много качествени и едновременно с това евтини дрехи.
    А сато си копувате дрехи от "нормални" магазини мислите ли,че не са обличани преди вас???Колко са мерени и т.н.Особено по Moll овете
    +1

Цитирай Първоначално написано от GirLN
    В Пловдив освен Lafiesta-тa къде другаде има магазин втора употреба?
    Магазин зиг-заг намира се на булевард В.Априлов малко след Онова училище Климент Охридски ли кво беше,има и 1 хотел л ие какво е казва се Копчето,та точно срещу него
    Надявам се да си ме разбрала

anonymous708973
    Guest
    А има ли хубави неща там?

Да пазарувам и не както някои се изразиха по горе защото само от там мога да си позволя , а защото просто не ми харесват турските и китайските парцали по обикновените магазини , а тези по моловете са ми още по противни някакви измислени марки като Теранова и Калиопе дето всичко е меид ин Хасково и тн.( нямам нищо против Хасково , а пропагандирането че тези марки са италиански и тн ) , а другите Адидас , Пума и тн. всичко си е внос от Китай и изобщо не е марково ама айде тука хората да се радват на ужким маркови дрешки Обувки също си купувам от там , но само ако са чисто нови , носените изобщо не ги поглеждам , не за друго а защото се хващат гъбички и други работи . Аз съм твърдо за магазините Втора употреба има много интересни неща и голяма част от дрехите са си чисто нови . Голяма част от дрехите се изкупува от магазините в Европа където са останали модели от колекции ама всеки си има мнение , никой не може да бъде принуден да влезе в такъв магазин още повече да пазарува
    Perfekt Hair Perfekt body,perfekt lips, perfekt lie...

Мега фен Аватара на HexGirl
    Град
    niderlandia
    Цитирай Първоначално написано от zlatnata_ribkaaa
    Да пазарувам и не както някои се изразиха по горе защото само от там мога да си позволя , а защото просто не ми харесват турските и китайските парцали по обикновените магазини , а тези по моловете са ми още по противни някакви измислени марки като Теранова и Калиопе дето всичко е меид ин Хасково и тн.( нямам нищо против Хасково , а пропагандирането че тези марки са италиански и тн ) , а другите Адидас , Пума и тн. всичко си е внос от Китай и изобщо не е марково ама айде тука хората да се радват на ужким маркови дрешки Обувки също си купувам от там , но само ако са чисто нови , носените изобщо не ги поглеждам , не за друго а защото се хващат гъбички и други работи . Аз съм твърдо за магазините Втора употреба има много интересни неща и голяма част от дрехите са си чисто нови . Голяма част от дрехите се изкупува от магазините в Европа където са останали модели от колекции ама всеки си има мнение , никой не може да бъде принуден да влезе в такъв магазин още повече да пазарува
    Ти не знаеш ли ние тука от Адидас до Долче и Габана правим
    И не се базикам ....защо като ида в някой голям град виждам хасковски коли на шивошки фирми
    Шапкарю .....
    Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?

Цитирай Първоначално написано от marichela
    Да, имам доста дрехи от там и са си запазенички.Само обувки не купувам,защото вече са придобили формата на предишния крак, който ги е носил. А относно тези, които са предубедени - в качествените магазини 2-ра ръка, дрехите са внос от Европа - т.е. са били обличани 4-5 пъти максимум.Но там хората могат да си го позволят с техните стандарти.
    Пхаха ти вярваш ли си? В тоя форум ще изкарате дрехите по моловете скъпи боклуци а в секънд хендовете ефтино злато Стига сте се излагали това са дрехи които се събират от домовете на хора които живеят в Германия, Великобритания и тем подобни. Те ни мислят за слабо развиваща се страна. И ако си мислите че дрехите са носени по 3-4 месеца жестоко се лъжете. И кво като са с етикет едно момиче беше пуснало снимка и етикетът беше захванат с безопасна игла кято здраво се набиваше на очи. И да предпочитам да си взимам по-скъпи дрехи но да знам че няма да се заразя. И колкото и да са ги пробвали в съблекалните не е същото. Има бедни хора които ги е срам да пазаруват от такива магазини а вие ще ги изкарате едва ли не най-добрия магазин. И да аз си имам стил и това че не пазарувам от такива магазини незначи че не съм уникална напротив винаги има човек със същата дреха като тоята но той все пак е уникален защото я съчетава по различен начин

ПП не ми пука за правописните грешки или запетаите това е форум не даскало

Град
    niderlandia
    а от Моловете са с прешито злато нали
    Колко сте ми смешни понякога ....
    Носете си ЯКИТЕ дрехи дето ги шият в Делена и ви ги носят с надценка ии се мислете за безсмъртни
    Пък ние нека сме зле
    Шапкарю .....

Мега фен Аватара на koshtramba
    Цитирай Първоначално написано от HexGirl
    Носете си ЯКИТЕ дрехи дето ги шият в Делена и ви ги носят с надценка ии се мислете за безсмъртни
    Пък ние нека сме зле
    Повече такива като нея трябва да ги има.
    Пази моториста !!!

Моля те, не карай кола, ако ти е трудно и не забравяй, че огледалата не са аксесоар. Ние сме на пътя и не сме невидими. Благодаря ти.

Град
    niderlandia
    дам нали някой тря ни храни нас от Хасковска област що тука сички имат пари и най вече шивачите :P
    Щото газетата носят адидас

Иначе дори една приятелка дето тяхните са архитекти в софия и имат пари да я заринат пазарува от секънди Сеаг учи в англияиии там пазарува от аутлети и секънди тав е щото е тъпа като нас
    Шапкарю .....

Пък ние нека сме зле
    Не говоря че съм горда че нося от теранова и тн. Напротив тези дрехи за мен са парцалки но стават за всекидневно. Просто някои момичета от форума изкараха така нещата все едноче дрехите втора употреба са мнооого повече от това по моловете. Кой си там ги шил тия на адидас и на теранова. Че всичко било китайско и така нататъка. Нямам нищо против това да пазарувате в такива магазини и съм сигурна че много хора мислят по същия начин (не говоря за форума) попринцип говоря

Град
    niderlandia
    дрехите с марки от секънхендите са найстина на тази марка за разлика от дрехите по българските бутици
    Шапкарю .....

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от angel4eto100
    Цитирай Първоначално написано от marichela
    Пхаха ти вярваш ли си? В тоя форум ще изкарате дрехите по моловете скъпи боклуци а в секънд хендовете ефтино злато Стига сте се излагали това са дрехи които се събират от домовете на хора които живеят в Германия, Великобритания и тем подобни. Те ни мислят за слабо развиваща се страна. И ако си мислите че дрехите са носени по 3-4 месеца жестоко се лъжете. И кво като са с етикет едно момиче беше пуснало снимка и етикетът беше захванат с безопасна игла кято здраво се набиваше на очи. И да предпочитам да си взимам по-скъпи дрехи но да знам че няма да се заразя. И колкото и да са ги пробвали в съблекалните не е същото. Има бедни хора които ги е срам да пазаруват от такива магазини а вие ще ги изкарате едва ли не най-добрия магазин. И да аз си имам стил и това че не пазарувам от такива магазини незначи че не съм уникална напротив винаги има човек със същата дреха като тоята но той все пак е уникален защото я съчетава по различен начин

ПП не ми пука за правописните грешки или запетаите това е форум не даскало
    Може да не е даскало, ама никой не е длъжен да чете неграмотно написани фермани! Малко уважение към четящите, защото им затормозяваш зрението - форумът си има правила. "Пиши грамотно" е едно от тях.
    По темата: Дрехите от Мола ли... Ами да ти кажа, Адидас например е такъъъъв невероятен мит. Шие се в Китай. Мои приятелки са имали случаи на жестоко разпрали се тигели - т.е. не са по-качествени от другите китайски боклуци. Освен това в България сме малко на принципа "голо на голямо" - може да няма пари да си направи дома и да живее в панелка, ама ще купи на детето анцуг Адидас за 200 кинта. Освен това нали се сещаш, че като изпера дрехата на 40 градуса жива бактерийка няма да остане по нея? А колко оригинален може да си, купувайки си тениска "Wanna be my boyfriend"? И по-колко начина можеш да я съчетаеш? Толкова са малко хората, които съчетават дрехите си... Под "съчетавам" имам предвид не просто да сложиш подходяща тениска с подходящи дънки, а да проявиш творчество - да смесиш стиловете. Та, по колко начина се носи една тениска?

дрехите с марки от секънхендите са найстина на тази марка за разлика от дрехите по българските бутици
    ОФ мен кво ма ебава че са маркови предпочитам да нося дрехи от най-неизвестната марка обаче да не ги е носил някой преди мен. Не съм от момичетата които само чакат да кажат от кой магазин в мола са си взели дрехата не съм от тия дето носят адидаските навсякъде. сега разбра ли не ми пука че са маркови стига да ми харесват и да не си представям кой е носил дрехата преди мен и като ми се появи нещо на кожата да пиша в тоя форум и да плача

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си