- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Пазарувате ли от second hand??
He !![]()
[size=2][b]I believe, I can fly .. PLATSCH! .. Schei
разгледах другата тема и наистина има неща ,които страшно много ми харесаха.но не знам.. предпочитам да си пазаря от обикновените магазани ( не говоря за теранова)все пак ще ми е интересно някой път да разгледам.а ако наще им споделя ,че искам да си купя нещо от секънд хенд съм убедена,че никога ама никога няма да ми дадат пари за това![]()
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
Понякога когато ми е криво или скучно просто забирам някоя приятелка и ходим в един огромен евро магазин в тук иии пробваме всички странни нелепи нещаМога да ви кажа че е бахти яката терапия
![]()
Къде другаде можеш да намериш кожен тигров панталон и блуза с вградени потплънки![]()
А и за 20 лв си копуваш неща които може 1 седмица да носиш без да повтаряш![]()
Шапкарю .....
Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?
Първоначално написано от HexGirl
Във Великобритания няма second hand магазини. Аутлет, в България не знам какво представлява, защото никога не съм посещавала, но във Великобритания това определено не са второстепенни магазини. Миналата седмица си взех дънки от аутлет, които бяха намалени от 160 паунда на 75 паунда. Като цяло, аутлетите въобще не са евтини и не си пазаруват бедните хора от тях.
аутлети и тук има това са магазини за стоки от миналите колекции
и как да не е евтино като е половината от цената
Шапкарю .....
Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?
НЕ! НИКОГА!
Мерси за отговора. Трябва да го разгледам някой път.Магазин зиг-заг намира се на булевард В.Априлов малко след Онова училище Климент Охридски ли кво беше,има и 1 хотел л ие какво е казва се Копчето,та точно срещу него
Надявам се да си ме разбрала![]()
![]()
Независимо дали вярваш, че можеш да направиш нещо или че не можеш, и в двата случая си прав.
Хенри Форд
Зареждат в петък - т.е, ходи тогава (или в събота), защото аз днес бях и имаше само простотии - масово потници, които стигат до под бюста ама са супер мега ултра широки!
много неща съм си вземала от такива магазини..чисто нови,запазени и естествено доста стилни!![]()
Е чак много неща не съм вземала, но наистина като се поразтърсиш понякога имам хубави попаденияПървоначално написано от neeDaBosS
![]()
Пф, сега се върнах от Лафиестата - тук-таме има нещо, дето хваща око, ама като се загледаш или тигелът му е разпран или не ми стои като хората. Определено съм разочарована.
И аз от Лафиестата бях много разочарована, когато ходих. Бях си купила само късо потниче (нещо като спортен сутиен) като за вкъщи.
Независимо дали вярваш, че можеш да направиш нещо или че не можеш, и в двата случая си прав.
Хенри Форд
И аз ходя в Лафиестата, но само събота или неделя. Напоследък нищо хубаво не съм засичала![]()
Кирилицата е задължителна.
kalpazanka
badI sEbEsI
То си има начини да премахнеш тази отрицателна енергия,ама тва е друга тема.
Обичам да се ровя в тези магазини.![]()
"Че щастлив е оня, който вдигне пръв народното знаме и пролее кръв!"
охх.. аз като казах на баща си че искам да си купя нещо от втора употриба и той ми се развика и категорично ми забрани да си копувам дрехи от там ;((
Хах, че той е мъж... покажи му един парцал и му кажи, че е нов, пак ще ти повярва![]()
значи и аз до много скоро не влизах в такива магазини, обаче майка ми ме завлече в един, който е изкл фрашкан със стока... и тъй като моя милост доста обича да се гаври с дрехи ( превод - обичам да си шия мои неща от някви стари неща ) се дигнах веднъж и прекарах там 3 часа ровейки се из закачалките. не очаквах да си намеря толкова нещаима супер яки неща... и не чак толкова.. обаче с някой шев тук и там стават супер стилни неща
![]()
няма нищо срамно
.
Лазерно гравиране на плочки, запалки Zippo и други предмети по избор!
За повече информация посетете >>> http://gravirane.pulslight.net/ <<<
.
Попринцип съм влизала, ама дрехите са ужасниНЕ, не пазарувам.
можеш да качиш някоя снимка да видим какво си направилаПървоначално написано от mim4eto951
![]()
Мен пък майка ме мъкне още от малка в такива магазини. И тя им е "фенка".![]()
Хенри Форд