.
Отговор в тема
Страница 8 от 9 ПървиПърви ... 456789 ПоследнаПърви
Резултати от 176 до 200 от общо 210
    Град
    В бурканче Nutella ;дд
    He !
    [size=2][b]I believe, I can fly .. PLATSCH! .. Schei

Мега фен Аватара на POLLINA
    Град
    Manhattan *
    разгледах другата тема и наистина има неща ,които страшно много ми харесаха.но не знам.. предпочитам да си пазаря от обикновените магазани ( не говоря за теранова)все пак ще ми е интересно някой път да разгледам.а ако наще им споделя ,че искам да си купя нещо от секънд хенд съм убедена,че никога ама никога няма да ми дадат пари за това

In the future everyone will be famous for 15 minutes...

Мега фен Аватара на HexGirl
    Град
    niderlandia
    Понякога когато ми е криво или скучно просто забирам някоя приятелка и ходим в един огромен евро магазин в тук иии пробваме всички странни нелепи неща Мога да ви кажа че е бахти яката терапия
    Къде другаде можеш да намериш кожен тигров панталон и блуза с вградени потплънки

А и за 20 лв си копуваш неща които може 1 седмица да носиш без да повтаряш
    Шапкарю .....
    Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?

Цитирай Първоначално написано от shutUp
    даа
    обичам ги тези магазини...
    тоолкова хубави парцали имам от там

Цитирай Първоначално написано от HexGirl
    дам нали някой тря ни храни нас от Хасковска област що тука сички имат пари и най вече шивачите :P
    Щото газетата носят адидас

Иначе дори една приятелка дето тяхните са архитекти в софия и имат пари да я заринат пазарува от секънди Сеаг учи в англияиии там пазарува от аутлети и секънди тав е щото е тъпа като нас

Във Великобритания няма second hand магазини. Аутлет, в България не знам какво представлява, защото никога не съм посещавала, но във Великобритания това определено не са второстепенни магазини. Миналата седмица си взех дънки от аутлет, които бяха намалени от 160 паунда на 75 паунда. Като цяло, аутлетите въобще не са евтини и не си пазаруват бедните хора от тях.

Мега фен Аватара на HexGirl
    Град
    niderlandia
    аутлети и тук има това са магазини за стоки от миналите колекции

и как да не е евтино като е половината от цената
    Шапкарю .....
    Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?

Мега фен
    Град
    Earth...
    НЕ! НИКОГА!

Фен Аватара на GirLN
    Град
    Пловдив
    Магазин зиг-заг намира се на булевард В.Априлов малко след Онова училище Климент Охридски ли кво беше,има и 1 хотел л ие какво е казва се Копчето,та точно срещу него
    Надявам се да си ме разбрала
    Мерси за отговора. Трябва да го разгледам някой път.
    Независимо дали вярваш, че можеш да направиш нещо или че не можеш, и в двата случая си прав.
    Хенри Форд

anonymous708973
    Guest
    Зареждат в петък - т.е, ходи тогава (или в събота), защото аз днес бях и имаше само простотии - масово потници, които стигат до под бюста ама са супер мега ултра широки!

I ♥ machoka Супер фен
    много неща съм си вземала от такива магазини..чисто нови,запазени и естествено доста стилни!

Супер фен Аватара на Molzinka
    Град
    в мола на Стамболийски
    Цитирай Първоначално написано от neeDaBosS
    много неща съм си вземала от такива магазини..чисто нови,запазени и естествено доста стилни!
    Е чак много неща не съм вземала, но наистина като се поразтърсиш понякога имам хубави попадения

anonymous708973
    Guest
    Пф, сега се върнах от Лафиестата - тук-таме има нещо, дето хваща око, ама като се загледаш или тигелът му е разпран или не ми стои като хората. Определено съм разочарована.

Фен Аватара на GirLN
    Град
    Пловдив
    И аз от Лафиестата бях много разочарована, когато ходих. Бях си купила само късо потниче (нещо като спортен сутиен) като за вкъщи.
    Независимо дали вярваш, че можеш да направиш нещо или че не можеш, и в двата случая си прав.
    Хенри Форд

Супер фен Аватара на Molzinka
    Град
    в мола на Стамболийски
    И аз ходя в Лафиестата, но само събота или неделя. Напоследък нищо хубаво не съм засичала

Кирилицата е задължителна.
    kalpazanka
    badI sEbEsI

Голям фен Аватара на Ankh
    То си има начини да премахнеш тази отрицателна енергия,ама тва е друга тема.
    Обичам да се ровя в тези магазини.
    "Че щастлив е оня, който вдигне пръв народното знаме и пролее кръв!"

Супер фен Аватара на roshlichka
    Град
    Някъде таммм...
    охх.. аз като казах на баща си че искам да си купя нещо от втора употриба и той ми се развика и категорично ми забрани да си копувам дрехи от там ;((

anonymous708973
    Guest
    Хах, че той е мъж... покажи му един парцал и му кажи, че е нов, пак ще ти повярва

Супер фен Аватара на roshlichka
    Град
    Някъде таммм...
    ами мисля така да направя ;dd

значи и аз до много скоро не влизах в такива магазини, обаче майка ми ме завлече в един, който е изкл фрашкан със стока... и тъй като моя милост доста обича да се гаври с дрехи ( превод - обичам да си шия мои неща от някви стари неща ) се дигнах веднъж и прекарах там 3 часа ровейки се из закачалките. не очаквах да си намеря толкова неща има супер яки неща... и не чак толкова.. обаче с някой шев тук и там стават супер стилни неща

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her
    Хах, че той е мъж... покажи му един парцал и му кажи, че е нов, пак ще ти повярва
    хаХахахх + 1111

няма нищо срамно
    .

Лазерно гравиране на плочки, запалки Zippo и други предмети по избор!
    За повече информация посетете >>> http://gravirane.pulslight.net/ <<<

.

Супер фен Аватара на diksi
    Попринцип съм влизала, ама дрехите са ужасни НЕ, не пазарувам.

Цитирай Първоначално написано от mim4eto951
    значи и аз до много скоро не влизах в такива магазини, обаче майка ми ме завлече в един, който е изкл фрашкан със стока... и тъй като моя милост доста обича да се гаври с дрехи ( превод - обичам да си шия мои неща от някви стари неща ) се дигнах веднъж и прекарах там 3 часа ровейки се из закачалките. не очаквах да си намеря толкова неща има супер яки неща... и не чак толкова.. обаче с някой шев тук и там стават супер стилни неща
    можеш да качиш някоя снимка да видим какво си направила

Фен Аватара на GirLN
    Град
    Пловдив
    Мен пък майка ме мъкне още от малка в такива магазини. И тя им е "фенка".
    Хенри Форд

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си