- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Пазарувате ли от second hand??
Може ли да ми кажете който е от Стара Загора къде има такива магазини,където дрехите да се качествени а не някакви парцали.Не съм ходила в подобни магазини но съм заинтересована и мисля в бъдеще да си пазарувам от там стига да си засулжава.оставам с впечетлението че примерно в по-големите градове дрехите които получават са хубави ,но не знам дали в Стара Загора е така.Който е ходил в м магазини от подобен род в Стара Загора би ли си исказал мнението за да съм наясно.И само два подобни магазина ли има тук ? Ако има и дурги може ли да кажете ?
дааааааааааа!! обожавам секънд хендитее,имам много дрехи от там и съм имала страшни попадения. да живеят тия стоър'чета!)))))))))))
You're hardly conscious of the stains and scars,enabling your partly clouded logic.
Не.
Влязох само веднъж , на откриването на един такъв и попаднах на едни много яки дънки , лилави на цвят. Преди време мама ми беше купила две тениски, които и до ден днешен си ползвам. Или пък, като съм разглеждала е имало дори дрехи , които са все още с етикети, т.е. чисто нови. След попадението ми на тия панталони, влязох пак, но останах разочарована и от тогава не съм влизала.
докато кака ми държеше магазин за 2-ра ръка много работи съм си взимал от там и те дори са много по-качествени и тукашните боклуци и почти не са носени
ДАимам много неща и са хем хубави хем дооооста евтини
не винаги се намират трябва да се рови
![]()
0бичаm gо по дяwолиtее ... [h]
Не пазарувам секънд хенд. Но няма нищо срамно, разбира се. Всичко е въпрос на стил и начини на комбиниране на дрехите. Това, дали са употребявани, или не, няма значение. Ако ти харесват, носи си ги на воля.![]()
имам само една тениска от магазин втора ръка, но от доста време си мисля да започна да ги обикалям когато зареждат и ако има нещо хубаво да си взимам![]()
Ее,не мога да повярвам.Повечето ви е срам или се гнусите,че някой друг е носил дрехите преди вас.Не си мислете,че всички дрехи са изтъркани от носене.Някои даже не са обличани,направо са с етикетите.Тези,които по принцип не влизат в такива магазини,губят много.За мен дори и най-далечното магазинче си струва посещението.Не ви ли се иска да изпитате чувство на удовлетворение,когато намерите точно онова,което търсите,при това на поносима цена?Както и да е.Вие губите...
Някои хора никога не се променят!
Te amo mi vida.
Dulce Maria ♥
Да бе, как пък ли не губим. Не пазарувам от секънд хенд-ове. Влизала съм, но хубавите попадения са наистина рядко. Предпочитам да не си задръствам гардероба с неща, които кой знае дали ще облека повече от два пъти, дори и да струват стотинки.
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
Аз дори не бих се престрашил да влезна - много съм суетен на тема "дрехи"![]()
май тоя раздел не е за момчета като гледам..![]()
Азис - Хоп [music]