- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Тънко яке за дъжд
Ако някой е срещал подобни > http://www.sabotagebg.com/index.php?...=540#itemStart якета (тънки,шушкави и по възможност на по-приемлива цена) някъде из София,тук е мястото да сподели с мен![]()
Благодаря.
Амм в Спорт Депо в Младост (Бизнес Парка) имаше едно такова тъничко на Trespass, светло синьо, аааадски яко за 108 лв.
Аз не си го взех по простата причина, че ми трябваше дебело зимно яке.
Снимка: http://www.sportdepot.bg/products/sp...589-damsko-yke
You got to work hard
For your dreams to come true
Got to keep the flame alive...
в магазините по Алабин срещнах подобно, но не тези цветове![]()
В Кенвело от новата колекция има едни сини. Много са яки, при това различни нюанси.
Това яке според мен изобщо не е тънко...Първоначално написано от lDoLLl
Иначе, ако си от София кажи и ще ти пиша лично къде има магазин, в който може и да си харесаш нещо на по-добра цена![]()
Saatana vittu perkele hate crew!
гледай обаче да има wotherproof (не съм сигурна че се пише така ,както и да е) трябва ти за този сезон да е водоустоичиво и ветроустоитиво .... иии гледай цифричките те в магазина ще ти обяснят
за да си заслужава покупката!
да..Първоначално написано от Bianca
П.П и в старата колекция има намалени подобни якета... към 40-50 лева бяха...![]()
And when your fears subside..and shadows still remain..We still can find a way.. because nothin' lasts forever
И аз ги видях тези в Кенвело , ама от новата колекция.
Много са хубави .. розови , сини и май сиви ( не помня ).
Цената беше 60 лв.
Става въпрос за Велико Търново , но предполагам , че и в София ще ги има.![]()
Брейй Кенвело значи...Мерси ще погледна днес за кво иде реч :P
Не отказвам още предложения все пак...![]()
Aз имам такова и е цикламено.Взех си го от мола в Стара Загора от Spider.Беше намалено от 60лв. на 30.Имаше и други цветове.Предполагам, 4е и в София има Spider.
..Има моменти, когато вярваш, че всичко е свършило...Точно тогава започва началото...
В Манго имаше разни (лилави), но нямаше кой знае колко голям избор, пък и не погледнах за цени.
Boot, и аз мислих така, преди да го видя на живо.
You got to work hard
For your dreams to come true
Got to keep the flame alive...
това вие го решихте ..... никой не ме е питал ....не уча там уча си тук .... майка ми живее там просто
В Адидас има подобни и са супер яки....има и намаления![]()
От Terranova си взех почти същото.
Got a hole in my head
Everything falls right out
Through my ears, through my eyes
Makes no difference where you are