- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Какво се учи в 6 клас по всички предмети ?
Здравейте , някой ще ми каже ли какво общо взето се учи по Математика , Български език , Английски , География , Биология ( Човек и природа ) , История и такива .. : )
Мноого ще съм Ви благодарна , хах![]()
ще разбереш като почне годината...
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
бг-същ. и прил. имена
мат-събиране и изваждане ......
хахах![]()
наистина вземи да си разгледаш учебниците пък и не остава много и ще разбереш хаха
Математика - уравнения с неизвестни, лица и обеми на паралелепипед, пирамида, конус, сфера, етц. (май)Първоначално написано от silwinka
Български - сфери на общуване, причастия, почти всички видове времена
Английски - минало свършено, минало продължително и present perfect - времена, думи
География - Африка, Южна и Северна Америка
Човекът и природата - има три раздела - химия, физика и биология - кислород, водород, физични, химични свойства и реакции, сили на триене, лост и макара, системи в човешкия организъм
История - България през 18, 19, 20, 21 век
това е горе-долу...![]()
we follow the danger wherever it goes.. we are the believers... we are.. heroes...
Jeff Hardy forever!!
Честито!Първоначално написано от NoContinuation
Успех с кандидатстването!
Шести клас е най-хубавият...![]()
we follow the danger wherever it goes.. we are the believers... we are.. heroes...
Jeff Hardy forever!!
А някой може ли а каже какво горе-долу се учи в 7-ми клас? Че направо умирам от страх като си помисля за изпити, класни, дори най-обикновени контролни.
П.П. Най-важното, искам да знам по история кои векове се учат. Дано да е от първи до 14-15 век. Че там е лесно.
П.П. 2 За мене 2-ри клас е най-хубавия.Хем е лесно, хем си познаваш вече класа и най-якото... С ЕДНА УЧИТЕЛКА СМЕ! Как ми липсва ученето при една и съща учителка по всичко.
тригонометрични функции по математика, сръбско по музика, по български - съставяне на изречения... по природознание... знания за природата
аз 6ти клас бях по други учебници, а съдържанието им не помня..
Какво се спичаш? В 7-ми клас е супер,ама супер лесно и след това се изкарват също лесно изпитите(поне ако си умен). Само трябва да се стегнеш и да учиш стабилно,ако не ти се отдава да слушаш в часПървоначално написано от waterflame96
![]()
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
Мини 6ти клас и после ще ни кажеш ...![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
най-хубавото е в детската никой за нищо не те закачаПървоначално написано от Millen4ety
![]()
аз съм 8 клас
Хъх.. на мене най-яки ми бяха 4ти и 7ми клас.Първоначално написано от soni4kuu
Мисля за тебе, сякаш ти си до мен,
сякаш мъничка болка трепка бързо във мен,
сякаш искам да плача като малко дете,
но сълзи не потичат от очите въобще.
Peace & Love ;]]
[b]6 клас
Математика: степени, рационални числа (плюсове и минуси :Д), ръбести и валчести тела, кръгове, пропорции, изрази като 2x3y
аз вече съм забравила,че съм била 6-клас пък ти ме питаш кво съм учила
![]()
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
Хехехе статистика... ще видим догодина ... да не искаш да започнеш да зубриш още от сега... като ти дадат учебниците и ще си видиш по всичкоПървоначално написано от PurpleDream
Първоначално написано от NoContinuation
Ееее да бе .. ако си учи ледовно няма да е толкова трудно ... освен история![]()
Незнам вече кой да мразя и кой да обичам.
В кого да се вричам и приятел да наричам.
ето разделите в математиката:Първоначално написано от silwinka
1 Степенуване
2 Рационални числа
3 Геометрични фигури и тела(включва:окръжнос,кръг, многоъгилници,призма,пирам ида,цилиндър,конус,сфера,къ лбо)
4 Пропорции
5 Цели изрази
Български- състав и видове изречения,видове текстове,правене на преразкази
Литература-части от романа "Под Игото" на Вазов...стихотворения
Английски-различни глаголни времена и глаголни форми
География-изучават се континентите:Южна Америка,Африка,Антарктида и др.
История-предимно българската история от 681 до 2006
Биология и химия(все още се казва човекът и природата,в 7 кл се дели на химия и биология) видове частици,атоми,съединения на кислорода(дават си няколко примерни) 2 урока за полова система-мъжка и женска,видове нервна сестема е влиянието на човека върху природата и климатичните промени
Дребните крадци ги окачаме на бесилото, а големите ги правим политици...
Не си спомням![]()
хич не е супер ама супер лесно..трудно е, но възможно.Според мен зависи от учителите ти..моите бяха ужасниПървоначално написано от elito0o0o0
7ми клас се побърках по мат и бел, след това..като разбереш какво си постигнал..просто оценките са като заслуженото за труда..на меене ми беше адски готино като разбрах колко имам..
не ее толкова трудно колкото го представят..обаче уроци учиш..скайп майп-няма и така-сам трябва да си наложиш някви правила
It's hard to wait around for something that you know might never happen, but it's even harder to give up, especially when it's everything you ever wanted
Сори за спама:Първоначално написано от Hilary_
Разгорещени снимкии..О_o
![]()
Молът е културна работа и там се срещат САМО интелигенти хора.
+1Първоначално написано от elito0o0o0
I hate stupid people with no lives.Please die.
най-точно казаноПървоначално написано от Millen4ety
![]()
Първоначално написано от Tempest
![]()
![]()
![]()
Като свършиш 6 клас ни кажи![]()
като почнеш ще разбереш .
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.