.
Отговор в тема
Страница 4 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 141
    Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Цитирай Първоначално написано от LittleDude
    да и всички се напушваме и напиваме кат свине

не шот е тъпо освен ако не си зема лаптопа

последно ?
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Понякога

Понякога

Мега фен Аватара на LittleDude
    Град
    bs™
    Цитирай Първоначално написано от bloodyF
    да и всички се напушваме и напиваме кат свине

не шот е тъпо освен ако не си зема лаптопа

последно ?
    хем е яко хем тъпо... зависи има ли пиячка и пушачка

Тази година класният заяви, че няма да се ходи заради катастрофите, които стават по пътищата а принципно преди на лагери сме полудявали даскалите също ги подлудявахме

Еми сега се надявам с новия клас да ходим на много места.. иначе с предишния сме ходели, но все нещо не се получаваше както трябва а.. щях да забравя.. от Пловдив съм

Даа редовно
    От Бургас съм

Мега фен Аватара на LittleDude
    Град
    bs™
    Цитирай Първоначално написано от rosiirosii
    Даа редовно
    От Бургас съм
    кое даскало?

охоо, миналата година бях 8и клас ииии с приятелката ми от класа отидохме на уникална екскурзия в германия... 9-10 дни беше, видяхме хипер яки места, пътуването беше супер- бяхме в мнг добър автобус... мнг хубави спомени... агенцията е МОНДЕЛ ТРАВЕЛ, тази година отиваме, живот и здраве,- австрия,швейцария и италия, дано пак си прекараме спр

Голям фен Аватара на d3sincet0y
    Град
    Nяkъde п0 sVeта...
    емиии... ходили сме по екскурзии, насам натам, ама не сме особено сплутени... смисъъл... делим се на групички... с някои дори като се срещнем по улиците не се поздравявамв... в даскало да не говорим, че въобще не се поглеждаме... ние сме предимно женски клас 18 момичета и 8 момчетаа... много интриги се плетат и почти никой с никой не общува... групичките както са си и дотам... аз и още няколко момичета всяка година се опитваме да организираме някакви партита за Коледа, за Великден, за всичко възможно и класната ни подкрепя напълно ама те едни сухариии... хич не ги бива... навивахме ги да избягаме целия клас, те половината: ми да, ама то отсъствия, ми тва, ми онова, ми нз си кво... мн са задръстени и мн ме нервят...
    времет0 тu uztuча

Голям фен Аватара на crazymm
    Внов клас сме и ще имаме екскурзия в началото на лятото. Готиното е, че ще бъде извън България... Иначе надали би ми се искало да ходя някъде с тея от класа . Повечето са мноооого ограничени кифли, нямащи собствено мнение. Дали ще си говоря с една или всички не е от осбено значение, едно и също слушам. Само 2-ма са ми приятелите в тоя клас, и то защото искахме да бъдем заедно...
    I`m your harlotry, baby..
    Only yours, only now [mm]

Цитирай Първоначално написано от kriSko94
    охоо, миналата година бях 8и клас ииии с приятелката ми от класа отидохме на уникална екскурзия в германия... 9-10 дни беше, видяхме хипер яки места, пътуването беше супер- бяхме в мнг добър автобус... мнг хубави спомени... агенцията е МОНДЕЛ ТРАВЕЛ, тази година отиваме, живот и здраве,- австрия,швейцария и италия, дано пак си прекараме спр
    От кое училище си ?

разбира се всяка година даже и вчера бяхме на екскурзия

Град
    София
    Не haha
    THE TRUTH IS OUT THERE

Голям фен Аватара на CryToDie
    Град
    Razgrad

с

Аз съм от Исперих (Разградско)
    В началния курс ходихме в Шипка, Етъра, Царевец, Габрово, а сега съм 7 клас, но не ходим на екскурзии, а само на походи (едно на милион ), но в момента не ходим на екскурзии заради дисциплината на класа
    Напрао ми иде да ги

Мега фен Аватара на krasiveli
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от nerealnasmart
    Цитирай Първоначално написано от krasiveli
    от 4 клас насам не сме ходили, щото:
    1. сме 17 момчета и 9 момичета
    2. класът полудя още повече

п.с.: сега сме 7 клас
    krasiveli и ние сме 7-ми клас и ние сме 10 момичета и 16-18 момчета ,но пак ни водят ние попринцип сме луди ама пак ни водят нищо ,че се оплакват от нас :P
    де да бяха наще госпожи като ваще....

Голям фен Аватара на xxYOxx
    Град
    Rs
    И моя клас не сме ходили от 3 години, но да се надяваме, че вече няма да е така щото ще бъда 8 - ми клас и ще съм в друго у-ще

Мега фен Аватара на sapphire5
    Град
    някъде там...
    и нас не ни вoдят никъде не искат ..
    но тази година ще ходиме на море .. - госпожите само се оплакват, че немогат да се справят с нас там .. хаха
    7 клас сме
    awerw

Фен Аватара на friedpotato
    Град
    sofiq
    нашия клас по принцип сме много сплотени ...няма зубъри, няма кифли е с изключение на една, но тя седи повече при другите класове отколкото при нас ..ходим 1-2 пъти годишно..за последен път бяхме на Пампорово зимата..имаме щастието да имаме готина класна:P :P

п.с.От СФ съм

Град
    In the middle of Nowhere
    Ходихме един път...Не мога да кажа нищо дали е било забавно или не,защото нищо не помня..Класът ни не е сплутен,не сме близки,но когато някой направи филм в даскало целия клас сме с него..
    Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..

С нашия клас ходим на екскурзии

тая година нищо не ни организираха...иначе съм ходила само на една екскурзия с преспиане,миналата година и ми останаха някои интересни спомени,на които с една приятелка като си говориме по скайпа и си ги напомняме (за една друга бовша съученичка) или се ужасяваме,или се хилим до припадък,а аз и моята имитация на случката станахме идоли на бившите ми съученички от 7-ми клас

Град
    София
    тая година нямахме нито 1 екскурзия
    миналата година - същото ..
    по-миналата година - имахме една-единствена екскурзия и при това само за ден, на която отидоха около 3-4 човека ..
    абее сега като се замисля от 4-5 години не сме се събрали целия клас / или поне малка част от него/ да отидем някъде ..
    "..My shadow's only one that walks beside me
    My shallow heart's the only thing that's beating
    Sometimes I wish some one out there will find me
    Til then I walk alone .. " ^^

Рядко, гледам да избягвам. Не толкова заради класа, по-скоро заради маршрутите.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си