- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Ходите ли по екскурзии с класа?
хем е яко хем тъпо... зависи има ли пиячка и пушачкаПървоначално написано от bloodyF
![]()
![]()
![]()
Тази година класният заяви, че няма да се ходи заради катастрофите, които стават по пътищата![]()
![]()
а принципно преди на лагери сме полудявали
даскалите също ги подлудявахме
Еми сега се надявам с новия клас да ходим на много места.. иначе с предишния сме ходели, но все нещо не се получаваше както трябваа.. щях да забравя.. от Пловдив съм
![]()
Даа редовно![]()
От Бургас съм![]()
кое даскало?Първоначално написано от rosiirosii
охоо, миналата година бях 8и клас ииии с приятелката ми от класа отидохме на уникална екскурзия в германия... 9-10 дни беше, видяхме хипер яки места, пътуването беше супер- бяхме в мнг добър автобус... мнг хубави спомени... агенцията е МОНДЕЛ ТРАВЕЛ, тази година отиваме, живот и здраве,- австрия,швейцария и италия, дано пак си прекараме спр![]()
емиии... ходили сме по екскурзии, насам натам, ама не сме особено сплутени... смисъъл... делим се на групички... с някои дори като се срещнем по улиците не се поздравявамв... в даскало да не говорим, че въобще не се поглеждаме... ние сме предимно женски клас 18 момичета и 8 момчетаа... много интриги се плетат и почти никой с никой не общува... групичките както са си и дотам... аз и още няколко момичета всяка година се опитваме да организираме някакви партита за Коледа, за Великден, за всичко възможно и класната ни подкрепя напълно ама те едни сухариии... хич не ги бива... навивахме ги да избягаме целия клас, те половината: ми да, ама то отсъствия, ми тва, ми онова, ми нз си кво... мн са задръстени и мн ме нервят...
времет0 тu uztuча
Внов клас сме и ще имаме екскурзия в началото на лятото. Готиното е, че ще бъде извън България... Иначе надали би ми се искало да ходя някъде с тея от класа. Повечето са мноооого ограничени кифли, нямащи собствено мнение. Дали ще си говоря с една или всички не е от осбено значение, едно и също слушам. Само 2-ма са ми приятелите в тоя клас, и то защото искахме да бъдем заедно...
![]()
I`m your harlotry, baby..
Only yours, only now [mm]
От кое училище си ?Първоначално написано от kriSko94
![]()
разбира се всяка година![]()
даже и вчера бяхме на екскурзия
![]()
Аз съм от Исперих (Разградско)
В началния курс ходихме в Шипка, Етъра, Царевец, Габрово, а сега съм 7 клас, но не ходим на екскурзии, а само на походи (едно на милион), но в момента не ходим на екскурзии заради дисциплината на класа
Напрао ми иде да ги
![]()
де да бяха наще госпожи като ваще....Първоначално написано от nerealnasmart
![]()
И моя клас не сме ходили от 3 години, но да се надяваме, че вече няма да е така щото ще бъда 8 - ми клас и ще съм в друго у-ще![]()
и нас не ни вoдят никъдене искат ..
![]()
![]()
![]()
но тази година ще ходиме на море ..- госпожите само се оплакват, че немогат да се справят с нас там ..
хаха
![]()
7 клас сме![]()
awerw♥
нашия клас по принцип сме много сплотени ...няма зубъри, няма кифли е с изключение на една, но тя седи повече при другите класове отколкото при нас..ходим 1-2 пъти годишно..за последен път бяхме на Пампорово
зимата..имаме щастието да имаме готина класна:P :P
п.с.От СФ съм![]()
Ходихме един път...Не мога да кажа нищо дали е било забавно или не,защото нищо не помня..Класът ни не е сплутен,не сме близки,но когато някой направи филм в даскало целия клас сме с него..
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
тая година нищо не ни организираха...иначе съм ходила само на една екскурзия с преспиане,миналата година и ми останаха някои интересни спомени,на които с една приятелка като си говориме по скайпа и си ги напомняме (за една друга бовша съученичка) или се ужасяваме,или се хилим до припадък,а аз и моята имитация на случката станахме идоли на бившите ми съученички от 7-ми клас![]()
тая година нямахме нито 1 екскурзия
миналата година - същото ..
по-миналата година - имахме една-единствена екскурзия и при това само за ден, на която отидоха около 3-4 човека ..
абее сега като се замисля от 4-5 години не сме се събрали целия клас / или поне малка част от него/ да отидем някъде ..![]()
![]()
"..My shadow's only one that walks beside me
My shallow heart's the only thing that's beating
Sometimes I wish some one out there will find me
Til then I walk alone .. "^^
Рядко, гледам да избягвам. Не толкова заради класа, по-скоро заради маршрутите.