- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Ходите ли по екскурзии с класа?
С бившия ми клас ходихме всяка година на екскурзии.. Не бяхме много сплотени, но пък там винаги си прекарвахме добре и е било много забавно.![]()
Тая година не отидохме, защото класната ни наказа
![]()
.. ама догодина сигурно ще идем.
![]()
Уча се да отказвам неща, които биха довели до успех, ако условието е да заплатя с вътрешното си спокойствие.
Едни от най- хубавите ми спомени са от такива екскурзии![]()
![]()
Никога не казвай никога, защото ти се връща.
Смехът е заразен. Бъди преносител!
Ходили сме на много екскурзии - Сопот, Карлово, Калофер, Русе (за 3 дена), Пловдив и др. Не бяхме от най-сплотения клас, но всички сме в добри отношения.![]()
госпожата реши че няма да ни води никъде шото нямало да се оправи с насама иначе сега през лятото често се събираме и ходим на плаж заедно
и през годината се шматкаме заедно... От Варна съм
До сега ходех по всички екскурзии . Въпреки че класа ни е много разпаднат , но когато казваха за екскурзия всички се записвахме.
Надявам се новия ми клас да е много задружен и да се опознаем много бързо .
7-ми клас съм и се местя в друго училище .
като бях по-малка ходех,но сега не![]()
hc sex,hc drugs,hc noiz
that'z my fuckin choice!
hardcore is my way of life,
hardcore till the day I die!
Не знам как ще е сега в новото училищо, но със стария ми клас ходех постоянно на екскурзии. Училището организираше много такива - есен и зима ходихме в Трявна, Пампорово... а лятото в Слънчев Бряг например.. Всяка година има поне по 3-4 екскурзии, даже скоро ходихме и в Гърция за 3 дни.. Отделно всяка ваканция има и лагер на морето за 1 седмица.. супер беше![]()
![]()
once i'm under your skin you're begging me for more,
you'll get addicted to this but baby you've been more,
don't let these innocent eyes fool you when I'm on the floor..
заради тъпата класна, според която трябваше всяка ваканция да решаваме по минимум 500 задачи по математика за 3 години видях една единствена екскурзия, която за радот не беше с нея, а с господина по история...надявам се в новия клас да не се спираме от екскурзии
There is a princess in every girl
5,6 пъти за 12 години
“You know, a long time ago being crazy meant something. Nowadays everybody's crazy.”
До 7 клас съм ходила на почти всички ексурзий.Еми да може да се каже,че нашия клас (всъщност предишния ми клас) беше сплутен.Между другото в 6 клас на една ексурзия не ни даваха да ходим от стая в стая в хотела в който бяхме,даже учителите стояха в коридора да пазят и аз заедно с една моя фр прескачахме през терасите (на 3 етаж бяхме) за да идем в стаите на другитедаже после никой от учителите не разбра,как сме се катерили
![]()
от 2ри клас до 6ти клас всяка година след като завършим ни водиха на лагер на различни места .. но тази година в 7ми клас за съжеление не ни заведоха никъде,сега вече съм в ново училище - езикова гимназия и там лятната ваканция може би ще ни водят в франция тъй като ще уча френски (:
За съжаление през последните 2 години съм ходила само на една екскурзия с класа, при това за един ден, защото нямам време, пътувам на други места.![]()
Ходила съм с предишния си клас.
В новото (вече старо) училище не съм ходила, защото екскурзиите при нас са забранени. Само за 12 клас ще ходим някъде, но като знам колко е сплотен класа, едва ли ще бъдем всичките дори за бала![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Мда ходим и винаги ни е мага яко и издивяваме на макс..
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
Да ходим на екскурзии и на мен лично тва ми е лубимото в цялата година :P И също сме си мн сплотени .. обаче по някой пйт се караме и става лошо..![]()
Сълзите ще си скрия маската на щасливо момиче ще си сложа болката и любовта ще отричам ще съм щаслива външно а отвътре ще плача ..
ЖЕНСКО СЪМ !
еми да ходила съм . . доста забавно е !!
За твоите години умствено си много малка извинявай,че ще ти го кажа,но си много жалка !
ние не ходим много много по екскурзииза 7 години имахме само 3 и на 3-те отидох аа и искам да отбележа,че само 1-та беше с преспиване
![]()
Don't let your fears stray the goal. : ))
Същото.Само дето ся ще съм 12 клас от 1 до 8 в старото даскало ходихме всяка година по 2-3 пъти.Сега от 9 до 11 не сме ходили никъде нито един път.За което трябва да сме благодарни на класната ни,изобщо не и пука за нас.Даже не съм сигурен дали и след бала ще имаме екскурзия.Сигурно всичко пак ще прецака тая.То хубаво да си направим някои неща ние,но не можем всичко,тва е нейна работа,за тва е класна.Първоначално написано от sladkish_14
![]()
чакай малко, 12 клас и тва било нейна работа... осъзнаваш ли кви глупости говориш? Не можете да се организирате класа и да си отидете без нея... така ли? Леле, вие треа сте ебаси разглезените..Първоначално написано от remix1912
никой няма да се хване с миналият ми клас![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Ми много си тъп чаве.На мен не ми плащат за тая работа.На нея и плащат.На всичкото от горе и дават допълнителни пари да е класна,като тя доброволно е станала такава,а не си върши задълженията.Другите учители как си вършат работата и уреждат екскурзиите.А тая си стои на гъза.Първоначално написано от Tempest
ти сега какво, поставяш възнаграждението на учителите под въпрос ли? Не е задължена да ви води на екскурзии.. не го пише в правилника, няма място за ядове на нея! И не ми викай кой тъп, кой не, щото то си личи.. въпреки ниското заплащане на учителите, си мислиш, че им плащат, за да водят келемета на екскурзия.. при положение, че същите ше се натряскат като свине, ше счупят нещо, я по невнимание, я с внимание..
пак казвам - класната ти не е задължена да ти тътри задника по екскурзии.. ако искаш - организираш я и отиваш... ние всяка година ходим, другите класове от 8ми не са ходили и няма и да ходят... Чаве викай на някой по-малък, набори сме с тее![]()