- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Ходите ли по екскурзии с класа?
Пълни глупости.
Изобщо не знаеш що за класна е това.Като си много сигурен,че не и влиза в задълженията имаш ли доказателство?Наредба?Член (не от кожния тип)?Нямаш,както и аз нямам,за това казвам какво трябва да напраив.Като добавим към всичко това и обещанията и,че ще ни уреди екскурзия се завършва действието.Ти какво мислиш,че даскалите не се напиват по екскурзии и не се забавляват ли?Ако мислиш така си в огромна неточност.
напиват се, но все пак имат някаква мяра.. освен ако не си попадал на някви нищожества, които поркат безгранично.. те отговарят за учениците, а учениците изобщо не ги ебе колко ше изпият... не съм бил на 1 или 2 екскурзии, за да твърдя това.. и учителите са хора.. въпроса е, че някои ученици не са!
Доста скрити козове не извади в началото... щом така стоят нещата, значи класната ви е нещо крива.. иначе наистина не й стои в задълженията да водят класа по екскурзии.. затова вече аз и мойта компания от класа, понеже ни е писнало от идиотщините на нашия клас, ходим с другия клас.. и имайки предвид, че баща ми им е класен (оу да, за малко да забравя - родителите ми са даскали, така че знам по-добре от теб какво влиза и какво не в задълженията им) и имаме места в екскурзията.. естествено не се занимаваме с бележки и т.н. Винаги се случва така, че "случайно" се срещаме на гарата 30-на човека и се качваме на влака за мястото![]()
Не сме сплотени и не ходим на екскурзии.
Всички от нашто даскало ходят само ние не . Ние сме неузнаваеми правим учителите диви и щастливи![]()
Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Миналата година нито веднъж не сме ходили, а тази година се очертава да ходим доста пъти![]()
И двата ми класа бяха отвратителни и лигави. С такива хора не се ходи на екскурзия.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
една велика тема
Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!
Значи ходила съм доста пъти :Д
В България:
Докато бях 5-ти клас отидохме във Велинград. Хотела имаше басейн с минерална вода и беше хубава, макар че останахме само 2 дни. Посетихме и Батак.
В края на 5-ти клас, 2008 година
Отидохме на Слънчев бряг за 10-тина дни. //море
2009
Пак със съученици и други хора на екскурзия в Китен за 10тина дни. //море
2011
Пак на море със същите хора отново в Китен :Д
2012
Пак на море с мойта групичка този път отново в Слънчев бряг.
Първата екскурзия до морето бях с моята класна от 5-ти клас и мойте съученици. Другите екскурзии са били също с нея и мойте приятели, както и други хора от други класове. Винаги е имало нови запознанства. Та, заради това, съм страшно близка с тогавашната си класна. Идвала е в нас, познавам майка и, сина и, гаджето и, и те мен. Особено близки сме и с приятеля и, с когото се запознахме когато и тя. Като втора майка ми е
Иначе лято 2007 бяхме отишли на лагер в Костенец за 10-тина дни с деца на държавни служители. Беше нещо ново и интересно.
А, иначе с предишния ми клас, в 9-ти клас бяхме отишли в едно малко градче в подножието на една планина през зимата. Бяхме там за 1 седмица. Беше невероятно![]()
Тази година за първи път бяхме по-голямата част на екскурзия в чужбина, следващите години се очертава пак да отидем. Сигурно на последната вече ще бъдем всички (12-ти клас), имаме и предложение къде да е![]()
Тц. Аз никога не съм ходила, а в училище не искат да правят само на нашия клас, защото сме най-лудите![]()
Ходил съм само 3-ти клас в Дряново и 6-ти клас в Ловеч тва беше
еми ходих до миналата година и все с надеждата, че ще си изкараме яко
тая година няма да ходя; всички са тъпи п*тки
//a тва от Бургас съм ;д
Последно редактирано от BrainlessROCKBABY : 10-19-2012 на 18:48
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
С предишния ми клас съм ходила, да забавно е стига да си в добра компания, но със сегашния на никъде не отивам .... всички са на групички и съм 100% убедена, че само ще си хвърля парите на вятъра без да си изкарам добре
Бях преди две учебни години с тях за три дни извън града. Да чукам на дърво, още не са предложили нищо тая година, дано и да не го правят. За някакво събиране на заведение съм ОК, но за екскурзия.. hell no!
Никога, заради скапани класни ръководители :/
Да не вземат малко по голяма отговорност, край света ще свърши.![]()
Последно редактирано от SHPAIdURmeN : 10-21-2012 на 17:48
*GET TO KNOW*
THE UNKNOWN