- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- За бившите ви класове..
1.Имате ли контакт с някой от класа? Иама контакт с целия си бивш клас там са най-добрите ми приятели няма човек който да не харесвам от бившия си клас.
2.Събирате ли се заедно още? Да събираме се всяка събота.
1. да поддържам контакти с някой от класа.![]()
2. Еми за сега не но мислим в понеделника да го направим.![]()
Първоначално написано от DJEB
Поддържам контакт с по-голямата част от бившия ми клас
Събирали сме се само веднъж и то беше миналата година в края на даскалото... Иначе страхотен клас бяхме, часовете винаги минаваха бързо и сега като гледам клипчетата от тогава ми става едно мъчно...Сегашния клас - бозава работа.
Aliena vitia in oculis habemus a tergo nostra sunt
ами да имам контакт с някой от бившия ми клас даже сме bff и нормално събираме се даже с една от тях учех преди и сега в едно училище и сме мн добри приятелки а до колкото до момчетата с никой не дружа и не подържам кантакт![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
1.Да и се надявам за в бъдеще да си останем приятели
2.относно това...дразня се спр много..организирахме една среща на класа на която дойдоха 10 човека а на следващата всички акзаха че няма да дойдат обаче в края на годината "Хора ще се виждаме нали?" "Да бе мн ясно" да ама не![]()
![]()
![]()
![]()
Ако нямате нищо в живота освен един голям приятел, вие сте богат.
с 4-5 още сме съученициС другите не съм се виждала от 2години и не поддържаме контакти
![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Не иииии НЕЕЕЕЕЕееЕе
All the love that history knows,is said to be in every rose.Yet all that could be found in two,is less than what I feel for you.
Аз след 8-ми се разделих с класа си и се радвам не ме кефеха![]()
Първоначално написано от Sisito941
![]()
Memories, sharp as daggers, pierce into the flesh of today...
ni6to ob6to nqmam s stariq klas daje imenata ve4e ne pomnqs noviq su6to nqmm ob6to
половината от стария ми клас влязоха в моето училище и си ги виждам всеки дени, да, събираме се отвреме навреме
![]()
ем . не ме кефеха старитеМакар че от време на време се виждам с некои от момчета
![]()
Once you've taken a few punches and realize you're not made of glass,
you don't feel alive unless you're pushing yourself as far as you can go.
1, Да само с 1
2, Те се събират ама аз не ходя..
I told you why, I'm a stranger inside..
I told you why, why the palm of my hands are closing..
Не.
Не.
Това, че виждам някои понякога не го броя.
Просто мина доста време и всеки си пое по своя път.
О б и ч а м.
disappointed. aggrieved.
Hope.
U don`t know me, so please shut the fuck up and fuck off.
1.да,с 4-5 момичета
2.не,90% от класа са идиоти/идиотки
Виждам се само с най-добрата ми приятелка,която беше от стария ми клас.С всички други момичета не бяхме в добри отношения и не се виждаме,а и на нас си ни е добре двете.Повечето се виждаме с момчетата от стария ми клас.Те са по-печени.
След 7 клас много хора бяха приети по гимназиите ,а аз бях скъсана на изпита и изкарах 8ми в същото даскало с нови съученици (най-отвратителните които съм имала)..Та с тия до 7клас си останах приятелка с всичките.. С 1-2 момичета даже още се водим. А какви мънички бяхме..
да
да
Всяко вдишване е квадратче към теб...
почти вс ден си говоря с някой от миналия ми клас, обаче не се виждаме мн често... всъщност изобщо не се виждаме щото вече с новото даскало...![]()
1. Да
2. Само с наякой..
Вярно е, че разумът и любовта по наши дни са често скарани.
http://jivotinki.com/a/nav/profile/a/260/h/338/
Със стария клас почти никакви връзки не подържаме въпреки, че в гимназията имам съученици от моя клас. Всеки си е намерил нови приятели и с тях си ходи. Най-много една усмивка да си разделим![]()
Lost in the path of perfection...
Първоначално написано от Sisito941
1. Имам, да ! Поддържам връзка с едно момче и с две момичета. Иначе в новото училище ще виждам още две момчета от стария клас + още 4-5 момичета.
2. Само с момчето и момичетата, които споменах по-горе.
И спря да се върти за миг земята..