- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- вярно ли е че след 5часа като не се яде се отслабва ?
не искам да те разочаровам, но...![]()
Просто аз
аз съм слушала че ако един месец не ядеш -няма да имаш абсолютно никакви проблеми![]()
![]()
Don’t forget
to Remember me
I’ll be back – so remember me
Please keep me in your heart
If we have to ever part
Don’t forget me, to remember me...
~*~~*~ T.I. ~*~
~*~
нее
+1Първоначално написано от 3oPuTy
http://princessmagazine.tumblr.com/ --> my blog
Препоръки,мнение,критика...
Да!
Не случайно хората са казали: "Закуската исяж сам, обяда подели с приятел, а вечерята подари на врага!"
След 19:00 примерно не е хубаво да се яде, защото няма къде да изразходиш енергията (повечето хора след като вечерят си лягат или се мотаят из къщи.. ).
И не забравяй, че закуската ти е най-важното ядене за деня.. по обясними причини![]()
Sve sto je srcu drago daleko je..
Първоначално написано от Dimana99
От въпроса ти разбирам, че искаш да отслабнеш!?Аз те съветвам да се храниш малко по-здравословно и в нормални количества.Имам предвид да изключиш сладкото,мазното и газираното, не яж след 19ч. пий вода и всичко ще е ок.Е няма да имаш най-бързия резултат, но щом ще е без спорт, това ще е.
Big or small, lies are lies!
вярно е аз съм го чувал за 18:00
но пак си зависи какво ядеш през деня![]()
![]()
на теб ти е леко..но аз като се прибирах в 02:00 и ако съм яла за последно в 4-5, чувството не е много приятноПървоначално написано от sladi4ka_qni4ka
![]()
I saw this place was open, tonight
And the girls and the boys
They were rocking
And the alcohol was flowing
And I knew right away this was my life
Oh what a night....!!
не е вярно
~ Рицар или Дявол ~
Обичам те и пак ще те обичам
дори да ме презираш ти.
Сърцето си на теб обричам
пъди ме, но не ме мрази
Във моите мечти си рицар
с лъскави доспехи,а може би
и крал дори,но не си ли просто
дявол с ангелски очи?!?
Отслабва се,защото все едно пропускаш вечерята и си спестяваш калории така :P Аз от мн време съм си свикнала да не ям след 5,но не заради отслабване,а защото стомаха ми е разбит и като хапна нещо вечер,поръщам и имам ужасни болки![]()
ем аз знам, че 2 часа преди лягане не трябва да се яде
ако си лягаш много късно няма смисъл в 5 да ти е последното хранене
по принцип когато не поемаш храна повече от 5-6 часа организмът страда
Закуската изяш сам, обядът раздели с приятел, а вечерята дай на врага си. В общи линии последното хранене за деня трябва да бъде най-малко 4 часа преди сън. През деня не всичко в стомаха е тръгнало по пътя си и поетата късно вечер храна не може да се усвои. Аз лично вечерям към 18.30-19 часа. Изключение е само, ако ходя на ресторант. Лягам си не по-рано от 24 часа и ми е супер леко на стомаха. Ако ти се прияде нещо може млечен продукт или плод, но не по-рано от 2 часа след вечеря.
.........
по-лесно е да откажеш хляба вместо да не ядеш след 5-6-7 часа и т.н.
november,malty,magicfairy,naskokaulitz,kadifwerewo lf,rammstein123,Axe_vs_sword,thesadgirl,
crazyteengirl,Xtina,MaLyKoLiU,LambOfGod,smileforyo u12,Bombshell,EndlessNights,Sisito941,psychopath,v olvolin4o, bubblebabe,pedigree,woshata,Linns
Не е хубаво да се пропускат яденета. По-скоро си направи една лека закуска към 4-5 за да може на вечеря да не си толкова гладна, да се заситиш с по-малко и да не ти е тежко. А отслабване, здравословно и качествено, не се постига с гладуване.
let them have the
stage
so long
as I need not be
in the
audience.
Хаха...бравос на вас, ма някои как категорично отсичат "Да, вярно е!", еми не е (: ... Ако искаш да отслабнеш ходи на фитнес, спазвай диети, не води заседнал начин на живот. Помисли си колко е вярно това, което си написала. Зависи от режима ти на спане, метаболизъм, начин на хранене... не е това начинът да се отслабне. По принцип е хубаво последното ти хранене за деня да е 1-2 часа преди лягане (не се отслабва, но спомага за храносмилането и предотвратява евентуални стомашни проблеми).
Има жени, които твърдят, че всички мъже са еднакви. Не е ли това твърде богат опит?!?
Песимистът казал:
-По-лошо не може да бъде!
А оптимистът отговорил:
-Може, можеee!
е то отна4ало е така .. после се свиква ... и въоб6те не си гладен .. ли4ен опит!! хах поне на мен ве4е ми се яде по малко.. а и не се тъп4а толкова много.. гледма да е здравословно .. и не пия газирано от година и половина ...Първоначално написано от BigFakeSmile
винаги има две мнения .. -моето и грешното ..