.

Виж резултатите на анкетата: вярно ли е че след 5часа като не се яде се отслабва ?

Гласували
100. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • не

64 64,00%
  • да

36 36,00%
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 52

Град
    [На Метри От Земята]
    не искам да те разочаровам, но...
    Просто аз

Голям фен Аватара на daru6a1
    Дрън - чи пляс Това че не бива да се яде след седем часа - 19:00 h е казано не за да се отслабва за да може преди да си легнеш храната която си поел през целия ден да се смели .. (Просто за да не ти е тежко ) То пак един вид се отслабва ама повече от 500 ккал надали ще смъкнеш

Супер фен Аватара на KoRnFlAkE
    Град
    candy mountain :>
    да, бе, през деня ядеш колкото може, а след 5 отслабваш, а?

аз съм слушала че ако един месец не ядеш -няма да имаш абсолютно никакви проблеми
    Don’t forget
    to Remember me
    I’ll be back – so remember me
    Please keep me in your heart
    If we have to ever part
    Don’t forget me, to remember me...

~*~ ~*~ T.I. ~*~ ~*~

Цитирай Първоначално написано от elito6754
    Хм, аз знам, че след 7 не трябва да се яде.
    Наистина не трябва.

Град
    Градът на скучаещите милионери
    Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy
    Абе ти се тъпчи цял ден с разни мазни баници с боза,със свински пържоли,торти и пасти и ако ще от 15:00ч. да не ядеш пак няма да отслабнеш Всичко си зависи от храната,която си консумирала и от метаболизма ти,а не от това,колко е часа
    +1
    http://princessmagazine.tumblr.com/ --> my blog
    Препоръки,мнение,критика...

Определено е вярно!

Фен Аватара на sHaDy_sOuL
    Град
    Бтг

..

Да!
    Не случайно хората са казали: "Закуската исяж сам, обяда подели с приятел, а вечерята подари на врага!"
    След 19:00 примерно не е хубаво да се яде, защото няма къде да изразходиш енергията (повечето хора след като вечерят си лягат или се мотаят из къщи.. ).
    И не забравяй, че закуската ти е най-важното ядене за деня.. по обясними причини
    Sve sto je srcu drago daleko je..

Голям фен Аватара на stelit0
    Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy
    Абе ти се тъпчи цял ден с разни мазни баници с боза,със свински пържоли,торти и пасти и ако ще от 15:00ч. да не ядеш пак няма да отслабнеш Всичко си зависи от храната,която си консумирала и от метаболизма ти,а не от това,колко е часа
    +1

Цитирай Първоначално написано от Dimana99
    Глупости

Мега фен Аватара на vagarious
    От въпроса ти разбирам, че искаш да отслабнеш!?Аз те съветвам да се храниш малко по-здравословно и в нормални количества.Имам предвид да изключиш сладкото,мазното и газираното, не яж след 19ч. пий вода и всичко ще е ок.Е няма да имаш най-бързия резултат, но щом ще е без спорт, това ще е.
    Big or small, lies are lies!

Град
    Сицилия
    вярно е аз съм го чувал за 18:00
    но пак си зависи какво ядеш през деня

Супер фен Аватара на BigFakeSmile
    Цитирай Първоначално написано от sladi4ka_qni4ka
    аз не ям никаква храна след 5 следобед .... и мисля 4е има резултат ... пък и така ти е леко на стомаха
    на теб ти е леко..но аз като се прибирах в 02:00 и ако съм яла за последно в 4-5, чувството не е много приятно
    I saw this place was open, tonight
    And the girls and the boys
    They were rocking
    And the alcohol was flowing
    And I knew right away this was my life
    Oh what a night....!!

не е вярно
    ~ Рицар или Дявол ~
    Обичам те и пак ще те обичам
    дори да ме презираш ти.
    Сърцето си на теб обричам
    пъди ме, но не ме мрази
    Във моите мечти си рицар
    с лъскави доспехи,а може би
    и крал дори,но не си ли просто
    дявол с ангелски очи?!?

Ще ти отслабне мозъка....

Супер фен Аватара на Glamour92
    Отслабва се,защото все едно пропускаш вечерята и си спестяваш калории така :P Аз от мн време съм си свикнала да не ям след 5,но не заради отслабване,а защото стомаха ми е разбит и като хапна нещо вечер,поръщам и имам ужасни болки

ем аз знам, че 2 часа преди лягане не трябва да се яде
    ако си лягаш много късно няма смисъл в 5 да ти е последното хранене
    по принцип когато не поемаш храна повече от 5-6 часа организмът страда

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Закуската изяш сам, обядът раздели с приятел, а вечерята дай на врага си. В общи линии последното хранене за деня трябва да бъде най-малко 4 часа преди сън. През деня не всичко в стомаха е тръгнало по пътя си и поетата късно вечер храна не може да се усвои. Аз лично вечерям към 18.30-19 часа. Изключение е само, ако ходя на ресторант. Лягам си не по-рано от 24 часа и ми е супер леко на стомаха. Ако ти се прияде нещо може млечен продукт или плод, но не по-рано от 2 часа след вечеря.

Град
    CrazyLand
    по-лесно е да откажеш хляба вместо да не ядеш след 5-6-7 часа и т.н.
    november,malty,magicfairy,naskokaulitz,kadifwerewo lf,rammstein123,Axe_vs_sword,thesadgirl,
    crazyteengirl,Xtina,MaLyKoLiU,LambOfGod,smileforyo u12,Bombshell,EndlessNights,Sisito941,psychopath,v olvolin4o, bubblebabe,pedigree,woshata,Linns

Голям фен Аватара на Bloodlust
    Град
    ...
    Не е хубаво да се пропускат яденета. По-скоро си направи една лека закуска към 4-5 за да може на вечеря да не си толкова гладна, да се заситиш с по-малко и да не ти е тежко. А отслабване, здравословно и качествено, не се постига с гладуване.
    let them have the
    stage
    so long
    as I need not be
    in the
    audience.

Голям фен Аватара на NoOneElse
    Град
    И да дойдеш да ме окрадеш...
    Хаха...бравос на вас, ма някои как категорично отсичат "Да, вярно е!", еми не е (: ... Ако искаш да отслабнеш ходи на фитнес, спазвай диети, не води заседнал начин на живот. Помисли си колко е вярно това, което си написала. Зависи от режима ти на спане, метаболизъм, начин на хранене... не е това начинът да се отслабне. По принцип е хубаво последното ти хранене за деня да е 1-2 часа преди лягане (не се отслабва, но спомага за храносмилането и предотвратява евентуални стомашни проблеми).
    Има жени, които твърдят, че всички мъже са еднакви. Не е ли това твърде богат опит?!?

Песимистът казал:
    -По-лошо не може да бъде!
    А оптимистът отговорил:
    -Може, можеee!

Цитирай Първоначално написано от BigFakeSmile
    Цитирай Първоначално написано от sladi4ka_qni4ka
    аз не ям никаква храна след 5 следобед .... и мисля 4е има резултат ... пък и така ти е леко на стомаха
    на теб ти е леко..но аз като се прибирах в 02:00 и ако съм яла за последно в 4-5, чувството не е много приятно
    е то отна4ало е така .. после се свиква ... и въоб6те не си гладен .. ли4ен опит!! хах поне на мен ве4е ми се яде по малко.. а и не се тъп4а толкова много.. гледма да е здравословно .. и не пия газирано от година и половина ...
    винаги има две мнения .. -моето и грешното ..

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    За добър метаболизъм се яде често по малко. Не се пропуска в никакъв случай хранене и се яде поне 5 пъти на ден (3 основни-закуска, обед и вечеря и две междинни закуски 1 сутрин и 1 след обед).

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си