Сигурно е говорено много по тази тема, но някои неща ми останаха все още неясни.
Та проблемът ми е следния:
Аз съм момче и съм на 16, почти 17 години. Имам пъпчици по лицето (на места по-големи, на места по-малки). Тъй като смятам че вече е време да си махна космите от лицето - бихте ли ме посъветвали как най-добре ще стане - да ги обръсна ли - ако да - има ли риск да нараня пъпките си, или раздразня по някакъв начин, или да ги махна с кола маска - т.е. да ги отскубна - тогава ще имам ли проблеми с червени точици, нови мънички пъпки, врастнали косми или подкожни косми и ще има ли някакви други проблеми?
Благодаря ви за помощта! Моля хората които смятат да напишат мнения от рода на "това е гейско" или пр. да си го спестят, тъй като в моя случай е да стане не по най-правилния начин, а по най-безопасния.
А и между другото - какъв е ефекта между бръсненията/скубанията, т.е. на какъв интервал от време се прави всяка процедура?
Благодаря ви предварително! Вярвам, че ще се отнесете сериозно към написано и че ще проявите разбиране при създалата се ситуация!