- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- на 18 и още девствен
Виж сега какво ще ти кажа, на 21 години съм ... на 20 години ми беше първия път, и ми беше до такава степен писнало, че просто не ми се занимаваше с момичета, та даже и тук в този форум сигурно съм пускал такива теми преди 2 години.Та мисълта ми е разбирам как се чувстваш, защото и аз съм бил така, но реално няма за какво да се тревожиш и да си даваш зор. Ако търсиш сериозна връзка - за всеки влак си има пътници, ако не то рано или късно така или инак пак ще правиш секс. Но лично мое мнение ако не е със специален човек няма особен смисъл. Така че смело си живей, тези неща идват найстина когато най-малко очакваш, и не съм нито първия, нито единствения който би ти го казал
![]()
www.impulse.bg/skywalker - това съм аз
по - жалка тема не съм виждала![]()
Никога не променяй тази част в теб, която ме обича ...
Хайде бе, занимавам се с спорт без да уточнявам и то не един от над 12 години ... до преди 1 година бях супер притеснителен с момичетата, до степен до каквато не можеш да си представиш, така че това не е показател. Не е хубаво всички да се слагат под общ знаменател !Първоначално написано от vde
www.impulse.bg/skywalker - това съм аз
u can be more tolerantПървоначално написано от Sofff
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
( не го казвам с лошо)
Първоначално написано от InternetTroll
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
hating you makes me all warm inside : )
Когато е готов хаахПървоначално написано от TheBlueAvalanche
![]()
![]()
![]()
Не е ли ясно ?! Койту за дето съ е запътил там ши и утиди ! <- Тая мъдра мисъл я запомни от мене!
никъде не пише, че всички трябва да се наебат преди да навършат 13и твоя ред ще дойде... успех от мен
![]()
+2Първоначално написано от BePoHuKa
Wazaaaaap niggas?!
c0ci![]()
Абе айде някоя да му пуска на момчето ве хаха не се стеснявайте, нали уш всички харесвахте девственици и умирахте за тях, пък ся![]()
Олее,аз съм на 15 и още съм дествена.Споко ве,ще му доиде времето и мястото.^,-
ае чоек няма от кво да се притесняваш и аз съм дествен и сам на 17 в момента си оговарям среща(точно сега докат пиша тук)и се надявам да успея с това момиче... верно и аз съм малко срамежлив ама бутам колкото могаТа срам те е че си дествен а ?
аз на такиа дет мнението им е "как може да си на 18 и да не си ебал" кво да им кажа просто им тегля ена майна ко ма интересуват забутаните им мнения
та пожелай и на мене късмет
:P Просто малко повече увереност в себе си
![]()
на курва не ходи не си кыорав не си сакат гадже можеш да си хванеш !![]()
Exorcism !
Не се притеснявай пич, до вчера и аз бях девствен (е вярно че аз въм на 16, но какво пък толкова) и си мислех, че скоро няма да ме огрее но просто нещата се случихаПросто опитай малко повече контакти с момичета и нещата все някога ще станат.Успех
![]()
Не е проблем да не си правил секс на 18, ако щев и на 25, пробле, е обаче ако не се опитваш да си намериш причтелка, имам предвид самият контакт. А иначе при сексът, само първият път е страннен или по-труден, после всичко си става от само себе си. Спортист си - значи знаеш, че за да спечелиш играта с анужни усилия - при момичетата това означава да правиш контакти.
Първоначално написано от wizzybizzy123
Дааа !!! *+1*![]()
Няма нищо срамно или странно в това че си девствен .. не се притеснявай до като не пробаш няма как да не си притеснен много хора са така вклиучително и аз до първият ми път бях много притеснителен .. ЗА ВСЕКИ ВЛАК СИ ИМА ПЪТНИЦИ БРАТ И ТВОЙТО ВРЕМЕ ЩЕ ДОЙДЕ![]()
и от кво те е срам ? че хуя ти не е бил в нечия п*тка ?xDD хахаха ... би трябвало да се гордееш вместо по такъв жалък начин да изгубиш девствеността си)))
![]()
:P
“You know, a long time ago being crazy meant something. Nowadays everybody's crazy.”
Няма от какво да се срамуваш.според мен това да го направиш с някоя за която не ти пука е тъпо, но решението си е твое. Познавам едно момче на 22 което все още е девствено ама той не стига, че не го бива като овек ами и като момче. Така, че ти се отпусни говори си спокоино с момичета. Търси и рано или късно ще намериш някоя подходяща. Като я срещнеш ще разбереш. И другото ,което се сещам.Приятеля ми каза, че няма момиче, което да не писка ,а момче, което не знае как да си поиска.Така, че се научи да си искаш и ще получаваш!![]()
аз искам да го направим![]()
точно така Dancing независимо дали си на 12/13 или 18 първия път никога не се забравя. Като те питат как ти беше първия път как ще отговаряш : "Ем с една к***а, Embarassed така ми казаха да направя" Exclamation
Very Happy Laughing
+1 Абсолютно съгласна!
Първоначално написано от BiGBaDWolF
За съжаление!Първоначално написано от TheBlueAvalanche
![]()
[quote="HotSexyDoll"]аз искам да го направим[/quot
Ами айде да го направим догава, от къде си ?![]()
![]()