- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- За момичетата: Може ли друго момиче да ви възбуди?
Еми защото си е така явноПървоначално написано от Rebirthing
![]()
Напълно съм съгасла!Все пак това са хора,които знаят от двете по малко и мисленето им не е ограничено.Съжалявам го хомофобите!Надявам се в най-скоро врема да станат те малцинството и да бъдат оплювани те и да им се налага да се крият те...което ме съмнява,де ...Първоначално написано от Rebirthing
![]()
Е не само в този смисъл...но наистина хората които са се влюбвали и в двата пола знаят, че обичаш човек заради самата му същност, а не заради пола му.А за хомофобите какво мога да кажаПървоначално написано от SkendY_F
хора с ограничено мислене, поне по голямата част...е примерно разбирам някой/я дядо/баба
то такива неща по тяхното време са били нечувани направо, но това не значи несъществуващи.А би и хомосексуалните хора просто поставят всички хора като едно цяло, в крайна сметка ако постоянно се мразим никога няма да има мир
.
Какъв мир,какви 5 лева,потресена съм ограничеността на това общество,не сме ограничени да мразим и да убиваме,но сме ограничени да възприемем фактите и това,което не ни изнася!Първоначално написано от Rebirthing
както беше казал някой,че вече се изгубих в тематаПървоначално написано от bqsna_teenagerka
- един приема едно, друг- друго! не можеш да промениш нечии възгледи,нито пък да изкорениш предрасъдък! А иначе примера на Ди, когото вс нападнаха, беше мн правилен според мен- хората прекалено мн се интересуват от пола,което е грешно! помня божидара бакалова беше споменала в едно от предаванията на випбрадърите нещо звучащо по подобен начин - ако срещнеш човек в градския и седне до тебе,ти усетиш енергията му,усетиш привличането...после се прибереш у вас и през целия път си си мислел само за тази среща и целият ти ден е бил обсебен само от тая мисъл спреш и си кажеш - абе аджеба това е момиче не мога да изпитвам тези чувства! ... не звучи ли лееекинко глупаво? трябва да сме малко по-разкрепостени относно някои неща..
Мда естествено,че мога.Попринцип се интересувам само от момчета,но винаги съм искала да пробвам с момиче,или пък тройка...целувала съм се с език с няколко момичета и определно не съжалявам :P
може но мн трудно :P
Ами, сигурно .
„Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал
едва лии![]()
не ми се е случвало![]()
браточки незнам но според мен това момиче тича в лявата лента![]()
Никога не спори с глупака - ще те завлече на неговото ниво и ще те победи с опит !!!
![]()
Йеаааа! Лафа на ФънкиПървоначално написано от playboyche
![]()
Westside rollin' all day, every day
Поредното неаргументирано и безумно изказванеПървоначално написано от playboyche
. Не ме познаваш,но смееш да твърдиш накъде съм тръгнала
![]()
Нз,аз те уважавам,много хубави подписи си слагаш^^![]()
![]()
Westside rollin' all day, every day
Незнам дали сам писала в темата,, затова ще пиша пакЕммии да може..дори и само с думи
![]()
![]()
![]()
![]()
Може,ама зависи много от момичето![]()
НЕ..
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Първоначално написано от YourFavoriteDrug
http://www.youtube.com/watch?v=VnZKmBqDaWk
The Sound Of Inevitability
Martyrs !!!
http://vbox7.com/play:7b7442cf
Първоначално написано от TheX
е мн ясно! Аз имам вкус за красота!
да, определено може. в момента съм с момиче (вече отдавна, въпреки че не съм лесбийка, не знам даже дали съм и би..сигурно съм би, но по принцип харесвам мъже)
и е много възбуждащо и сексът е много хубав ;![]()
Use me, I'm beautiful
Take me, I'm Yours
Hurt me, it feels like medicine
And all I deserve...