- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- За момичетата: Може ли друго момиче да ви възбуди?
Не![]()
не ми се е случвало![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Пък ти да вземеш да научиш значението на бутона "Редактирай" ли ..Първоначално написано от bqsna_teenagerka
![]()
Първоначално написано от eliyiy
Съжелявам за правописните грешки пиша с всичките си пръсти много бързо и за това понякога разменям сричките. Освен това понякога пиша много набързо и нямам време да редактирамПървоначално написано от TykaSePisheNick
Не ме хващай точно за правописните грешки,всички допускат понякога!
1. Хайде уточни как точно очакваш тия хора да се "лекуват"Първоначално написано от BlueFace
Всеки има вкусове и предпочитания,това е като например ти да обичаш ябълка и да трябва да минеш на лечение,за да не я обичаш повече. Има ли смисъл да изневеряваш на вкуса си,защо трябва да спреш да правиш това,което ти харесва? само заради общественото мнение? Не мисля. Създадени сме различни и благодарение на това сме оцелели
2.Уточних,че темата е за момичета,за да не се палиш толкова.
3.70% съм сигурна,че имаш предрасъдъци към чернокожите,китайците и тем подобни,може и да греша,но така и ми изглежда. Нз ти не толерираш някои от възможностите за полова ориентация на хората. Аз не толерирам,че можеш да съъдиш човек по неговата ориентация цвят кожа и така нататък.
Последното нещо,което искам е да се заяждам с теб,очевидно не си прочел правилно поста ми точно в началото![]()
Колкото повече, толкова повече..Първоначално написано от JUSTDNB
![]()
Иначе по темата.. Еми.. Не. Би ми било интересно да пробвам нещо с някое момиче, амаааа.. Като си помисля ми става едно такова.. Абе твърдо към момчетата си гледам.![]()
Nike...
И все пак колкото повече толквоа повече,казал Мечо ПухПървоначално написано от alone83
![]()
И умрял от предозиране...Първоначално написано от bqsna_teenagerka
![]()
Nike...
bqsna_teenagerka имам предрасъдаци само към педали , турци и цигани...
Не толерирам педалите (били то лесбийки или гейове) ,защото господ е създал мъжа и жената с цел. Ако е искал да има педали в библията щеше да пише "И създаде бог мъжа , от неговото ребро -жената , а най-накрая бог създаде педала..... "
Да права си още не са измислили лек за педерастията ,но защо да кажем преди 80-100 години е нямало педали пък сега всеки 2ри е такъв???![]()
![]()
П.П. Попринцип не съдя хората по етническа принадлежност , религия ,расова принадлежност и т.н. , но когато опре до турци , цигани и педали просто ......
Аз предлагам да спрем да пишем ,щото ако продължаваме така няма спиране ...
--------------------------------------------------------
Мии .. да, но не повече от момче.![]()
![]()
Брато, ама ти верно ли? Преди сто години нямало хомосексуализъм?!? Ахахаха, а какво ще кажеш за древната гръцка империя? За Александър Македонски? То е ясно защо си толкова ограничен и тесногръд. Просто си си тъпПървоначално написано от BlueFace
.
Ама на Мечо Пух може да му е харесвало да предозираПървоначално написано от alone83
![]()
Първоначално написано от angellove
Някой май си направи нов акаунт специално за да ми напише коментар на постаПървоначално написано от Harris12
![]()
Не ме познаваш - следователно нито можеш да го твърдиш , нито ми пука.
А кой ти говори за Гърция и Александър Македонски??
Това .че в древна Спарта мъжете които са били дълги години далеч от жените и са ставали хомосексуалисти и после са възпитавали децата си в хомосексуализъм за мен просто е неописуемо тъпо за мен.
Но аз говоря за страните от Западна , Северна и Централна Европа. И пак казвам ако хомосексуалността е нещо нормално ,защо Бог е създал два пола??? Не можете да ме убедите ,че хомосескуалността е нещо нормално и правилно![]()
Сега остава мъжете да почнат да раждат ...![]()
Да идва по бързо 2012 ,че тоя свят става все по-извратен и гаден...
Първо, акаунтът ми не е направен сега, явно освен тъп си и сляп. Второ, дали има Бог, не е никак, ама никак ясно. Трето, дори и да има нали самият той ги създава такива тези хора. Четвърто, това, което за теб е извратено, за други е напълно нормално. Не бъди нихилист и не съди хората по сексуалната им ориентация. Дадоха ти пример с ябълката - ако ти харесват ябълки, но това е определено за супер гнусно и "извратено", ти можеш да спреш да ги ядеш, защото така трябва, ама това няма да те накара да спреш да ги харезваш, защото товане зависи от теб.
О да , примерът с ябълката е много подходящ като се говори за сексуални наклонностиПървоначално написано от Harris12
![]()
Дори и да няма Бог има причина да има два пола.Няма да споря с теб.....
Всичкото, което исках да ти кажа е да не съдиш хората по сексуалната им ориентация и да бъдеш по-толерантен. Доста от тях се раждат такива и това, че имат рожденни интереси, по-различни от наложеното мнение, не ги прави втора категория хора. Те са си същите като нас, просто харесват малко по-други неща. Ако приемем за момент, че това е някакво отклонение от нормата, защо всички проявяват такава неприязън, а в същото време, ако се роди дете с друга аномалия, хората ще се изпотрошат да се правят на милосърдни и толератни? Помисли по този въпрос.
Виж аз не съм за избиването им,игнорирам хора които не ми са приятни , но просто хора които се обличат така :Първоначално написано от Harris12
Просто те прекаляват ...Да сте видяли лесбийките да се обличат като мъже....
П.П. Ще помоля някой модератор да ни изтрий коментарите извън темата ,защото просто ми стана съвестно ,че я осрахме...
Ам, виж сега. Хора, които се обличат в женски дрехи не означава, че са хомосексуалисти. Те се наричат кросдресъри и в 90% от случаите не са със хомосексуални наклонности. Задай си обратния въпрос - ако приятелката ми ми обуе дънките, това ще я накара ли да започне да харесва жени, т.е. да стане хомосексуална? Това са просто наложени предубеждения, които хората трудно прескачат. Ако на мен ми харесва да нося поли, ще си ги нося не защото съм хомосексуалист, а защото ми харесва, така както жените носят панталони и това няма нищо общо със сексуалната ориентация.
лол Blue face and Harris12 добре сте си початили викамняма лошо.
/Blue face/- Аз също не толерирам мъжете,които се обличат по този начин,по който ти показа. Не ги харесвам,но е факт,че те полово не са обратни. затова аз разграничавам думата "гей" на 2.едни които се обличат като жени и едни,които полово са с различна ориентация. Странно,но тилерирам повече тези с обратната ориентация,отколкото тези,които се обличат като гейове. В случая и аз и ти грешим да ги съдим,защото щом така им харесва така да ходят. Всеки трябва да живее живота си така както на него му харесва,не трябва да го интересува дали другите го харесват,а дали той самия се харесва. В случая Harris излезе най-прав. И му правя евалата за постовете,![]()
относително![]()
Don’t forget
to Remember me
I’ll be back – so remember me
Please keep me in your heart
If we have to ever part
Don’t forget me, to remember me...
~*~~*~ T.I. ~*~
~*~
Те не се обличат като гейове. Гей е сексуална ориентация, а не начин на обличане. Ще ми изпопадат зъбите, ама пак ще повторя - обличат се така, както им харесва и това няма нищо общо нито с лесбийки, нито с гейове. Ти като носиш панталони като гей ли се обличаш или? Защото за баба ти момче с обеца също е гей. Нищо, че няма нищо общо...Първоначално написано от bqsna_teenagerka
Боже,просто кажете травестити..
(за тях също не е задължително да са хомосексуалисти)
Първоначално написано от angellove
Напълно прав си просто съм свикнала като видя някой с розова блузка чалгарски очила проскубани вежди и епилирани крака си..казвам "о боже..какъв гей" . не казвам,че е правилно,но птосто такава бива моята реакцияПървоначално написано от Harris12