.
Отговор в тема
Страница 2 от 12 ПървиПърви 123456 ... ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 288

Фен Аватара на sunity06
    Град
    гетото
    дамз... Някак ми се струва, че едно момиче знае точно какво би харесало на друго момиче....Но ориентацията ми е строго определена към момчетата.... еее, все пак бих пробала с момиче
    Забавно е да правиш невъзможното!

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    не ми се е случвало
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Цитирай Първоначално написано от bqsna_teenagerka
    Вижте,драги съформници-правя тема,не за да се изпокараме и изпопсуваме,а за да ДИСКУТИРАМЕ тихо и спокойно. Всеки е различен има различни предпочитания и вкусове,няма нищо лошо в това. Има момичета,които се възбуждат от други момичета,е добре те какво да направят да се гръмнат ли? Какво да направят,че природата така ги е създала? Дай ся заради общественото мнение да се правим на нещо,на което не сме Има други хора,пък които не толерират това и им е гнусно. Еми..тях пък какво да ги виним,че просто не им харесва е така? Те какво са виновни,че това не ги възбужда? Всеки да изказва мнението си,без да скача на другите...уважавайте мненията си малко от малко!
    Пък ти да вземеш да научиш значението на бутона "Редактирай" ли ..

Цитирай Първоначално написано от eliyiy
    kato mi kazva6 ima6 infekciq pone mi obqsni kakva e tazi infekciq.

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вижте,драги съформници-правя тема,не за да се изпокараме и изпопсуваме,а за да ДИСКУТИРАМЕ тихо и спокойно. Всеки е различен има различни предпочитания и вкусове,няма нищо лошо в това. Има момичета,които се възбуждат от други момичета,е добре те какво да направят да се гръмнат ли? Какво да направят,че природата така ги е създала? Дай ся заради общественото мнение да се правим на нещо,на което не сме Има други хора,пък които не толерират това и им е гнусно. Еми..тях пък какво да ги виним,че просто не им харесва е така? Те какво са виновни,че това не ги възбужда? Всеки да изказва мнението си,без да скача на другите...уважавайте мненията си малко от малко!
    Пък ти да вземеш да научиш значението на бутона "Редактирай" ли ..
    Съжелявам за правописните грешки пиша с всичките си пръсти много бързо и за това понякога разменям сричките. Освен това понякога пиша много набързо и нямам време да редактирам Не ме хващай точно за правописните грешки,всички допускат понякога!

Цитирай Първоначално написано от BlueFace
    1) Такива извратени хора (защото за мен харесването (сексуално) на хора от един и същи пол е извратено) трябва да се лекуват.

2) Не съм единственото момче което писа в темата и много добре прочетох заглавието.Просто малоумнят коментар на Di който не може да разбере кфо му говоря,ме надразни ,но няма значение.

3) Правя разлика между "би" и "хомо" само дето нали се сещаш ,че бисексуалните са от части хомо

Айде не се заяждай плс и със здраве ....
    1. Хайде уточни как точно очакваш тия хора да се "лекуват" Всеки има вкусове и предпочитания,това е като например ти да обичаш ябълка и да трябва да минеш на лечение,за да не я обичаш повече. Има ли смисъл да изневеряваш на вкуса си,защо трябва да спреш да правиш това,което ти харесва? само заради общественото мнение? Не мисля. Създадени сме различни и благодарение на това сме оцелели

2.Уточних,че темата е за момичета,за да не се палиш толкова.

3.70% съм сигурна,че имаш предрасъдъци към чернокожите,китайците и тем подобни,може и да греша,но така и ми изглежда. Нз ти не толерираш някои от възможностите за полова ориентация на хората. Аз не толерирам,че можеш да съъдиш човек по неговата ориентация цвят кожа и така нататък.

Последното нещо,което искам е да се заяждам с теб,очевидно не си прочел правилно поста ми точно в началото

Цитирай Първоначално написано от JUSTDNB
    Ами случвало се е и ще се случва предполагам.Аз пък лично съм супер щастлива,че не съм в една от 2те крайности - така е толкова по-хубаво
    Колкото повече, толкова повече..

Иначе по темата.. Еми.. Не. Би ми било интересно да пробвам нещо с някое момиче, амаааа.. Като си помисля ми става едно такова.. Абе твърдо към момчетата си гледам.
    Nike...

Цитирай Първоначално написано от alone83
    Ами случвало се е и ще се случва предполагам.Аз пък лично съм супер щастлива,че не съм в една от 2те крайности - така е толкова по-хубаво

Иначе по темата.. Еми.. Не. Би ми било интересно да пробвам нещо с някое момиче, амаааа.. Като си помисля ми става едно такова.. Абе твърдо към момчетата си гледам.
    И все пак колкото повече толквоа повече,казал Мечо Пух

И умрял от предозиране...
    Nike...

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    bqsna_teenagerka имам предрасъдаци само към педали , турци и цигани...
    Не толерирам педалите (били то лесбийки или гейове) ,защото господ е създал мъжа и жената с цел. Ако е искал да има педали в библията щеше да пише "И създаде бог мъжа , от неговото ребро -жената , а най-накрая бог създаде педала..... "
    Да права си още не са измислили лек за педерастията ,но защо да кажем преди 80-100 години е нямало педали пък сега всеки 2ри е такъв???

П.П. Попринцип не съдя хората по етническа принадлежност , религия ,расова принадлежност и т.н. , но когато опре до турци , цигани и педали просто ......

Аз предлагам да спрем да пишем ,щото ако продължаваме така няма спиране ...

--------------------------------------------------------

Голям фен Аватара на m0n4yyy
    Град
    .. сухо море .. :P
    Мии .. да, но не повече от момче.

Не толерирам педалите (били то лесбийки или гейове) ,защото господ е създал мъжа и жената с цел. Ако е искал да има педали в библията щеше да пише "И създаде бог мъжа , от неговото ребро -жената , а най-накрая бог създаде педала..... "
    Да права си още не са измислили лек за педерастията ,но защо да кажем преди 80-100 години е нямало педали пък сега всеки 2ри е такъв???

П.П. Попринцип не съдя хората по етническа принадлежност , религия ,расова принадлежност и т.н. , но когато опре до турци , цигани и педали просто ......

Брато, ама ти верно ли? Преди сто години нямало хомосексуализъм?!? Ахахаха, а какво ще кажеш за древната гръцка империя? За Александър Македонски? То е ясно защо си толкова ограничен и тесногръд. Просто си си тъп .

Голям фен Аватара на JUSTDNB
    Град
    Sofia

И умрял от предозиране...
    Ама на Мечо Пух може да му е харесвало да предозира
    Цитирай Първоначално написано от angellove
    Абе що няма тема "Скочих без бънджи от една скала. В момента падам. Ще ми стане ли нещо???"

Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от Harris12

Брато, ама ти верно ли? Преди сто години нямало хомосексуализъм?!? Ахахаха, а какво ще кажеш за древната гръцка империя? За Александър Македонски? То е ясно защо си толкова ограничен и тесногръд. Просто си си тъп .
    Някой май си направи нов акаунт специално за да ми напише коментар на поста
    Не ме познаваш - следователно нито можеш да го твърдиш , нито ми пука.
    А кой ти говори за Гърция и Александър Македонски??
    Това .че в древна Спарта мъжете които са били дълги години далеч от жените и са ставали хомосексуалисти и после са възпитавали децата си в хомосексуализъм за мен просто е неописуемо тъпо за мен.
    Но аз говоря за страните от Западна , Северна и Централна Европа. И пак казвам ако хомосексуалността е нещо нормално ,защо Бог е създал два пола??? Не можете да ме убедите ,че хомосескуалността е нещо нормално и правилно
    Сега остава мъжете да почнат да раждат ... Да идва по бързо 2012 ,че тоя свят става все по-извратен и гаден...

Първо, акаунтът ми не е направен сега, явно освен тъп си и сляп. Второ, дали има Бог, не е никак, ама никак ясно. Трето, дори и да има нали самият той ги създава такива тези хора. Четвърто, това, което за теб е извратено, за други е напълно нормално. Не бъди нихилист и не съди хората по сексуалната им ориентация. Дадоха ти пример с ябълката - ако ти харесват ябълки, но това е определено за супер гнусно и "извратено", ти можеш да спреш да ги ядеш, защото така трябва, ама това няма да те накара да спреш да ги харезваш, защото товане зависи от теб.

Град
    Бургас
    Първо, акаунтът ми не е направен сега, явно освен тъп си и сляп. Второ, дали има Бог, не е никак, ама никак ясно. Трето, дори и да има нали самият той ги създава такива тези хора. Четвърто, това, което за теб е извратено, за други е напълно нормално. Не бъди нихилист и не съди хората по сексуалната им ориентация. Дадоха ти пример с ябълката - ако ти харесват ябълки, но това е определено за супер гнусно и "извратено", ти можеш да спреш да ги ядеш, защото така трябва, ама това няма да те накара да спреш да ги харезваш, защото товане зависи от теб.
    О да , примерът с ябълката е много подходящ като се говори за сексуални наклонности

Дори и да няма Бог има причина да има два пола.Няма да споря с теб.....

Всичкото, което исках да ти кажа е да не съдиш хората по сексуалната им ориентация и да бъдеш по-толерантен. Доста от тях се раждат такива и това, че имат рожденни интереси, по-различни от наложеното мнение, не ги прави втора категория хора. Те са си същите като нас, просто харесват малко по-други неща. Ако приемем за момент, че това е някакво отклонение от нормата, защо всички проявяват такава неприязън, а в същото време, ако се роди дете с друга аномалия, хората ще се изпотрошат да се правят на милосърдни и толератни? Помисли по този въпрос.

Град
    Бургас
    Всичкото, което исках да ти кажа е да не съдиш хората по сексуалната им ориентация и да бъдеш по-толерантен. Доста от тях се раждат такива и това, че имат рожденни интереси, по-различни от наложеното мнение,не ги прави втора категория хора. Те са си същите като нас, просто харесват малко по-други неща. Ако приемем за момент, че това е някакво отклонение от нормата, защо всички проявяват такава неприязън, а в същото време, ако се роди дете с друга аномалия, хората ще се изпотрошат да се правят на милосърдни и толератни? Помисли по този въпрос.
    Виж аз не съм за избиването им,игнорирам хора които не ми са приятни , но просто хора които се обличат така :

Просто те прекаляват ...Да сте видяли лесбийките да се обличат като мъже ....

П.П. Ще помоля някой модератор да ни изтрий коментарите извън темата ,защото просто ми стана съвестно ,че я осрахме...

Ам, виж сега. Хора, които се обличат в женски дрехи не означава, че са хомосексуалисти. Те се наричат кросдресъри и в 90% от случаите не са със хомосексуални наклонности. Задай си обратния въпрос - ако приятелката ми ми обуе дънките, това ще я накара ли да започне да харесва жени, т.е. да стане хомосексуална? Това са просто наложени предубеждения, които хората трудно прескачат. Ако на мен ми харесва да нося поли, ще си ги нося не защото съм хомосексуалист, а защото ми харесва, така както жените носят панталони и това няма нищо общо със сексуалната ориентация .

лол Blue face and Harris12 добре сте си початили викам няма лошо.
    /Blue face/- Аз също не толерирам мъжете,които се обличат по този начин,по който ти показа. Не ги харесвам,но е факт,че те полово не са обратни. затова аз разграничавам думата "гей" на 2.едни които се обличат като жени и едни,които полово са с различна ориентация. Странно,но тилерирам повече тези с обратната ориентация,отколкото тези,които се обличат като гейове. В случая и аз и ти грешим да ги съдим,защото щом така им харесва така да ходят. Всеки трябва да живее живота си така както на него му харесва,не трябва да го интересува дали другите го харесват,а дали той самия се харесва. В случая Harris излезе най-прав. И му правя евалата за постовете,

относително
    Don’t forget
    to Remember me
    I’ll be back – so remember me
    Please keep me in your heart
    If we have to ever part
    Don’t forget me, to remember me...

~*~ ~*~ T.I. ~*~ ~*~

Странно,но тилерирам повече тези с обратната ориентация,отколкото тези,които се обличат като гейове.
    Те не се обличат като гейове. Гей е сексуална ориентация, а не начин на обличане. Ще ми изпопадат зъбите, ама пак ще повторя - обличат се така, както им харесва и това няма нищо общо нито с лесбийки, нито с гейове. Ти като носиш панталони като гей ли се обличаш или? Защото за баба ти момче с обеца също е гей. Нищо, че няма нищо общо...

Голям фен Аватара на JUSTDNB
    Град
    Sofia
    Боже,просто кажете травестити..

(за тях също не е задължително да са хомосексуалисти)
    Цитирай Първоначално написано от angellove
    Абе що няма тема "Скочих без бънджи от една скала. В момента падам. Ще ми стане ли нещо???"

Странно,но тилерирам повече тези с обратната ориентация,отколкото тези,които се обличат като гейове.
    Те не се обличат като гейове. Гей е сексуална ориентация, а не начин на обличане. Ще ми изпопадат зъбите, ама пак ще повторя - обличат се така, както им харесва и това няма нищо общо нито с лесбийки, нито с гейове. Ти като носиш панталони като гей ли се обличаш или? Защото за баба ти момче с обеца също е гей. Нищо, че няма нищо общо...
    Напълно прав си просто съм свикнала като видя някой с розова блузка чалгарски очила проскубани вежди и епилирани крака си..казвам "о боже..какъв гей" . не казвам,че е правилно,но птосто такава бива моята реакция

жена би ме възбудила повече от мъж

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си