- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- За момичетата: Може ли друго момиче да ви възбуди?
ааа тъй хубаво ни нареди всичкиПървоначално написано от iashxui
![]()
хахаха НЕ![]()
ми възбуждало ме е моми4е но не мога да преценя дали пове4е от мом4е защото не сме стигали до по-дале4е.ако стигна ще ви кажа![]()
![]()
![]()
I can't stop myself from loving you <3
mmm ne mislq ; ]
+123543452456Първоначално написано от sunity06
![]()
АБЕ ВИЕ МАЛОУМНИ ЛИ СТЕ ?! Ние тука да не сме гадатели, че да ви кажем дали сте бременни? Толкова ли е трудно да отидете и да си купите един ТЕСТ ЗА БРЕМЕННОСТ ?!![]()
![]()
там е отговора... не в сайта... !!!
![]()
Тая тема е извратена ве хораедно почва друго са пише
но все пак неможеш да кажеш Че един Мъж ше възбуди друг или едно момиче друго ... тфа си е природа ве хора заради туй са Два пола
![]()
Тарикатче,принципно всичко в природата е БИЛО балансирано. Сега ако не си забелязал/а хората обърнахме всичко с главата наопаки..така че бисексуалността и хомосексуалността да са ти НАЙ-МАЛКИЯ проблем![]()
Да, възбуждало ме е момиче и сигурно в дадена ситуация за в бъдеще бих се възбудила от момиче, но възбудата от момче е доста по-силна.
П.п. По дяволите, колко пъти използвах думата възбуда...![]()
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
АХахахахахахахахПървоначално написано от BlueFace
![]()
![]()
мега мега
![]()
не неможе
Определено!![]()
Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!
Първоначално написано от MaLkaTa_LaDy
а може би просто си възбудена!
Предполагам че ако ме накара да се отпусна в компанията й и свикна с нейната близост - да. Следователно моя отговор е да, но трудно. Повече от момче се съмнявам да ме възбуди но няма как да знам. Не съм пробвала а и нямам толкова добре развито въображение че да си го представя.![]()
Разбира се тук трябва чуство,
понякога и лицемерен плач
Ебнята също е изкуство,
не всеки е добър ебач.
Попринцип съм си хетеро нали обаче познавам едно адски красиво момиче направо е![]()
и като ме пошляпне игриво по дупето ..
къде ще ходя да не се възбудя
обаче нямам никакви задни мисли
![]()
ммм да с приятелката миии си се възбуждам супер якооо ии даа БИ съмм ии не ми пука койй го приема и кой нее :P :P :P :P
Първоначално написано от coffee44
![]()
![]()
оле не тва ме разби "и като ме пошляпне по дупето..."
![]()
![]()
Тъй тъй...демокрация сме в крайна сметка!Първоначално написано от gerkata1402
![]()
Възбуждала ме е жена. Ние жените сме доста красиви същества. Пък и една жена определено може да пипне по оптималния начин ;р Само трябва да се преодолее онова вкоренявано чувство, че това не е редно и всичко е чук
Не,по никакъв начин не могат да ми въздействат другите момичета.