.
Отговор в тема
Страница 3 от 12 ПървиПърви 1234567 ... ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 288
    Цитирай Първоначално написано от iashxui
    жена би ме възбудила повече от мъж
    ааа тъй хубаво ни нареди всички

Мега фен Аватара на DaNGeRousLy
    Град
    Шумен
    Цитирай Първоначално написано от Di
    няма хетеросексуален човек..
    защо?
    щом можеш сам да се възбудиш,защо казваш че не можеш да се възбудиш от човек от същия пол?

кви ги дрънкам,сега ще се започне..

хахаха НЕ

ми възбуждало ме е моми4е но не мога да преценя дали пове4е от мом4е защото не сме стигали до по-дале4е.ако стигна ще ви кажа
    I can't stop myself from loving you <3

Град
    Veliko Tarnovo
    mmm ne mislq ; ]

Цитирай Първоначално написано от sunity06
    дамз... Някак ми се струва, че едно момиче знае точно какво би харесало на друго момиче....Но ориентацията ми е строго определена към момчетата.... еее, все пак бих пробала с момиче
    +123543452456
    АБЕ ВИЕ МАЛОУМНИ ЛИ СТЕ ?! Ние тука да не сме гадатели, че да ви кажем дали сте бременни? Толкова ли е трудно да отидете и да си купите един ТЕСТ ЗА БРЕМЕННОСТ ?! там е отговора... не в сайта... !!!

Тая тема е извратена ве хора едно почва друго са пише но все пак неможеш да кажеш Че един Мъж ше възбуди друг или едно момиче друго ... тфа си е природа ве хора заради туй са Два пола

Тарикатче,принципно всичко в природата е БИЛО балансирано. Сега ако не си забелязал/а хората обърнахме всичко с главата наопаки..така че бисексуалността и хомосексуалността да са ти НАЙ-МАЛКИЯ проблем

Супер фен Аватара на Bixel
    Град
    Ямбол д'ге
    може
    GTA Stunting

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Да, възбуждало ме е момиче и сигурно в дадена ситуация за в бъдеще бих се възбудила от момиче, но възбудата от момче е доста по-силна.
    П.п. По дяволите, колко пъти използвах думата възбуда...
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Цитирай Първоначално написано от BlueFace
    Цитирай Първоначално написано от Di
    няма хетеросексуален човек..
    защо?
    щом можеш сам да се възбудиш,защо казваш че не можеш да се възбудиш от човек от същия пол?

кви ги дрънкам,сега ще се започне..

Извратеняк..... Ти като се възбуждаш за себе си ли си мислиш ?? И искаш да кажеш ,че ако видиш някой мъж да лъска пред тебе и ще ти стане хуя?? FAGGOT!!!!

Хомосексуалистите са болни хора.Направо ги съжалявам и ме отвращават

П.П. Просто нямаше как да пропусна да коментирам,пишеш уникални простотии ...
    АХахахахахахахах мега мега

не неможе

Супер фен Аватара на mOBSCENE
    Определено!
    Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!

Цитирай Първоначално написано от MaLkaTa_LaDy
    Да, възбуждало ме е момиче и сигурно в дадена ситуация за в бъдеще бих се възбудила от момиче, но възбудата от момче е доста по-силна.
    П.п. По дяволите, колко пъти използвах думата възбуда...
    а може би просто си възбудена!

Супер фен Аватара на Passi0n
    Цитирай Първоначално написано от therichbitch
    не мисля,че бих се възбудила от момиче

Голям фен Аватара на glamouros
    Предполагам че ако ме накара да се отпусна в компанията й и свикна с нейната близост - да. Следователно моя отговор е да, но трудно. Повече от момче се съмнявам да ме възбуди но няма как да знам. Не съм пробвала а и нямам толкова добре развито въображение че да си го представя.
    Разбира се тук трябва чуство,
    понякога и лицемерен плач
    Ебнята също е изкуство,
    не всеки е добър ебач.

Да случвало ми се е много пъти и продължава да ми се случва.

Цитирай Първоначално написано от sunity06
    дамз... Някак ми се струва, че едно момиче знае точно какво би харесало на друго момиче....Но ориентацията ми е строго определена към момчетата.... еее, все пак бих пробала с момиче
    много точно казано

о божее разбира се че не

Попринцип съм си хетеро нали обаче познавам едно адски красиво момиче направо е и като ме пошляпне игриво по дупето .. къде ще ходя да не се възбудя обаче нямам никакви задни мисли

ммм да с приятелката миии си се възбуждам супер якооо ии даа БИ съмм ии не ми пука койй го приема и кой нее :P :P :P :P

Цитирай Първоначално написано от coffee44
    Попринцип съм си хетеро нали обаче познавам едно адски красиво момиче направо е и като ме пошляпне игриво по дупето .. къде ще ходя да не се възбудя обаче нямам никакви задни мисли
    оле не тва ме разби "и като ме пошляпне по дупето..."

Цитирай Първоначално написано от gerkata1402
    ммм да с приятелката миии си се възбуждам супер якооо ии даа БИ съмм ии не ми пука койй го приема и кой нее :P :P :P :P
    Тъй тъй...демокрация сме в крайна сметка!

Възбуждала ме е жена. Ние жените сме доста красиви същества. Пък и една жена определено може да пипне по оптималния начин ;р Само трябва да се преодолее онова вкоренявано чувство, че това не е редно и всичко е чук

Не,по никакъв начин не могат да ми въздействат другите момичета.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си