- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- За момичетата: Може ли друго момиче да ви възбуди?
да!Първоначално написано от bqsna_teenagerka
![]()
Kaname senpai <3
Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
Първоначално написано от FapFapINC
може
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Според мен момиче да се възбуди от други момиче е възможно примерно ако момичето е по бельо или нещо такова... но не мисля че момче би се възбудило от друго момче ест ако не е гей. Аз нямам нищо против хората с такава ориентация и т.н. всеки сам е шеф на живота си и може да си прави кефа както на него му е най-добретака че... по въпроса не мисля че мен ше ме възбуди друго момче ако го гледам или нещо такова
![]()
There is no right or wrong, only fun or boring
Да, на 100%. Аз съм бисексуална, прекрасна възможност да си изкараш събота вечер чудесно. Когато съм сама и на мен ми харесва повече две жени, три, четири, оргия...
. Имам си приятел, той знае, че и това ме влече и дава да го правя с жени/момичета. :P
Н-А-М-А-Л-Е-Н-И-Е: ЧАНТИЧКИ, ДЖУНДЖУРИЙКИ, ОБУВКИ, РОКЛИ и други. Приятно разглеждане: http://avalanche666.snimka.bg/gradua...94205.23552145
uou,i like uПървоначално написано от Dizziness
![]()
![]()
Първоначално написано от angellove
ейй страхотен приятел имаш. завиждам тиПървоначално написано от Dizziness
![]()
![]()
не![]()
Hostis Honori Invidia
Емии.. да .. възбуждала съм се от момиче =]
Момиче съм!
Първоначално написано от haritov
Учительо Йода вие не бяхте ли мъжко
![]()
I like u tooПървоначално написано от JUSTDNB
![]()
![]()
![]()
Не бих се възбудила от момиче...![]()
Хаха ми.. възбуждат се сигурно. Ама и не съм против... ако приятелката ми ми предложи тройка с друго момиче...ще има... да..
98% от българското население харесва БИРА. Ако ти си от тези 2%, които не я харесват, значи си пълен идиот!![]()
http://www.impulse.bg/alwayssmiled
Значии 1 има много тесногръди хора в тоя форум които не приемат реалноста такава каквато е ... Какво имам предвид ли? Еми хора не сте ли разбрали, че по голям процент от младото поколение са "би" или "хомо" ... Незнам защо не ги приемате, да всеки си има разбирания ама добре както каза някои по-нагоре ако дъщеря ви ви кажече е обратна вие какво ще я изгоните ,ще се отречете от нея ли какво ...? Незнам малко съм малка за да ви съдя все пак всеки си има мнение и трябва да го изразява , но немога да разбера защо отхварляте такива хора "различни" хора ...
А колкото до темата ми миля че е съвсем нормално и постижимо, защото както каза едно момиче по-горе : момичето знае кде ако пипне ще ти хареса защото знае къде на нея би и харесало... докато момчето по на късмет го кара![]()
но пък за сметка на това мисля, че с момче е по голямо и силно усещането...
Много се извинявам ако има грешки но ми се развали фонетиката и пиша на БГ и ми е много трудно ...![]()
![]()
Не е до болката в сърцето,
не е до грубите слова.
Човек се ражда да обича,
а не да страда от това ....
ммм .. не![]()
![]()
стига се опитва да цитираш уди алън. и ние знаем тази реплика!Първоначално написано от Dizziness
Да бе верно алкохола прави чудеса,както казва народът "няма грозна жена,има слаб алкохол"Първоначално написано от stoney
![]()
Хаха незнаех, че и за вас важи това като за нас момчетатаПървоначално написано от bqsna_teenagerka
![]()
![]()
![]()
87% от младото население не може да смята, ако си от останалите 56% сложи това в подписа си !
То вие момчетата не отказвате на такива предизвикателства...Първоначално написано от daehuu
![]()
Не че съм пробвала, но предполагам, че да. Все пак една жена мн по-добре знае какво иска друга жена.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Не ПрОщАвАм И зА нИщО нЕ сЪжАлЯвАм.С вИсОкО вДиГнАтA гЛаВa ВиНаГи ПрОдЪлЖаВаМ! На ниКой нЕ пОдРъЖаВаМ и СеБе сИ оТсТоЯаВаМ! ТъПиТе кУ*Ки Не ПрИзНаВаМ,а ГоЛеМиТе НаДуВкИ с НаДсМеШкА оТмИнАвАм!!!
Да си пияна и да се нахвърлиш на друго момиче не е голяма работа..Можеш ли да го направиш трезва?Ако отговорът е "да",тогава ми говорете за бисексуалност.Първоначално написано от bqsna_teenagerka
![]()
Първоначално написано от angellove
тя е обърнала резбата кфо искаш :Д само педали и лесби в тоя форум вече ......Първоначално написано от BlueFace
![]()
One 4 the money , two 4 the show