- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- За момичетата: Може ли друго момиче да ви възбуди?
Първоначално написано от SkendY_F
i'm gonna blush
Чак да ме възбуди повече от момче не!!!Но ме е възбуждало момиче да и бих провала)))
Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
свършват.
Първоначално написано от Sunny_stz
какво би пробвала по-точно?
е т'ва е мойтаа...
![]()
"A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."
еййй ти се оляПървоначално написано от SoStarstruck
ко туй същество бе
как каквоо, Николетка Лозановаа ..Съгласни сте с мене,нали?
"A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."
Първоначално написано от SoStarstruck
разбира се,аз ти акзах имаме вкус...
Първоначално написано от bqsna_teenagerka
![]()
Бих пробвала да бъда с момичеПървоначално написано от bqsna_teenagerka
Просто от любопитство!
свършват.
Първоначално написано от Sunny_stz
То любопитството води до най-страшните неща
нее
![]()
Първоначално написано от bqsna_teenagerka
хахаха,едва ли![]()
свършват.
opredeleno ne dori nemoga i da si pomislq za tova :)
![]()
От колко време и се точа на тази Николетка
![]()
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=VnZKmBqDaWk
The Sound Of Inevitability
Martyrs !!!
http://vbox7.com/play:7b7442cf
e tva eПървоначално написано от Di
![]()
![]()
![]()
![]()
hating you makes me all warm inside : )
да![]()
ти се то4иш на николетка аз на тебеПървоначално написано от drummerka
![]()
тц
Pain is inevitable. Suffering is optional.
Може ли друго момиче да ви възбуди? Мхм
Случвало ли ви се е момиче да ви възбуди повече от момче? Не
Дали може друго момиче да ме възбуди ?
Ами да...
А дали може да ме възбуди повече от момче... може би... ако е Raven Riley![]()
Бъдещето се стича в миналото през тънкото гърло на настоящето, така че, ако не искате да останете само минало, живейте в настоящето така, че да ви запомнят и в бъдеще...!
Случвало се е момиче да ме възбъди като я гледам и някво натискане ама не е било по възбуждащо от момчеПървоначално написано от bqsna_teenagerka
![]()
Леле начетох се на простотииЗа пореден път се убеждавам, че това да живееш в Бг си е ебати риска...Да те е страх да си кажеш кой си всъшност
BlueFace преди 80-100 год нямало такова нещо...
Да прав си от вчера го има хомосексуализма, а тфа твоето а именно глупостта и ограниченото мислене го има от как се е пръкнал човек
Колкото до темата твърдо ДА!!! Лично мене даже повече от момче. Който както си иска да ми коментира поста хич не ми пука... Извинявайте ама и на мен не ми е приятно да гледам как на най-централни места се мляскат някфа пълна кифла с 10тона грим и почти без дрехи (ако ме разбирате) и някъф пич с по-оскубани вежди и от мацката ама не им се бъркам. Както каза SkendY_F нито ми спът в леглото нито ми ядът от храната... Просто е смешно как едно момиче не може да си целуне приятелката на публично място без да и предложат 3ка или лечение... Кфи сте вие, че ще съдите "различните". Даже не съм съгласна, че трябва да се наричат "различни". Абсолютно всички сме различни бил0 то заради сексуалната си ориентация или нещо друго. На вас като ви е гнусно да гледате как момиче го прави с момиче и момче с момче за кфо гледате
и за какво пишете в такива теми...Заглавието ясно показва за какво става дума. Само си търсите с кого да се заяждате и пред кого да се правите на "оригинални" Абее както и да е няма какво да се хабя и да ви се обяснявам всеки с мнениет0 си.
![]()