.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

ПРОЧЕТЕТЕЕ-Режима на Пиер Дюкан !!!

Такаа..здравейте на всички.Реших да пусна тази тема,тъй като много младежи(най-вече мацките) все питат -кажете добра диета за бързо отслабване..и т.н.Аз ви давам хранителния режим на Пиер Дюкян..Той е наистина ефикасен-моята братовчедка отслабна с 7 кг.за около месец,нейните колеги във фирмата я ползват и са много доволни.Аз също започнах преди 1 седмица и има ефект...

Така-да преминем към режима:
    състои се от 4 фази

Ударен режим:
    Ядат се само белтъчини(протеини).Това са:меса,риба,яйца,млечни продукти.
    Времетраене:В зависимост от килограмите на сваляне,тоест-ако килограмите за сваляне са повече,режимът трае 5-10 дни,ако кг.за сваляне са по малко-ударният режим трае 2-3-5 дни.

Смесен режим:
    Редуват се : няколко дни на белтъчини със зеленчуци с няколко дни отново само белтъчини.Зеленчукът може да бъде всякакъв,но трябва да се внимава с количеството въглехидрат в него.
    Времетраене:до достигане на желаното тегло.Дните се определят по преценка:ако има повечко за сваляне,тогава дните се въртят 5/5.Ако има по малко за сваляне:2/8 или 3/7.
    Сваляне:средно по 1 кг.на седмица

Трета фаза:
    По 10 дни за всяко свалено кило- всичко разрешено в ПЗ дни+2 пъти седмично по 1 порция нишестени храни-макарони,кускус,булгур,кач мак,жито,ориз,картофи.
    Плодове:по 1 порция дневно,без банани,грозде и череши;2 филии пълнозърнест хляб на ден и 40 гр.кашкавал.Може и свинско печено,агнешко и всякаква шунка.2 гала вечери седмично-всичко,но само на вечеря.

Разрешени храни през ударния режим:
    Постни меса:-Говеждо-всички части,печени на грил или фурна
    -Телешко:позволени са шницелът и частите запечени
    -Свинско и агнешко през ударния режим са забранени
    -Дреболии:черен дроб-телешки,говежди или птичи
    -Риба-Всички видове са позволени
    -Морски дарове-всички видове
    -Постна шунка-със съдържание м/у 2 и 4%
    -Яйца-в твърдо или рохко състояние
    -Обезмаслени-к.мляко,пр.мляко,извара и сирене

Разрешени храни през смесения режим:
    Всичко позволено през първата фаза+
    -домати,краставици,репички, панак,зеле,фасул,гъби,всич и видове салати.
    Забранени са:картофи,ориз,царевица,ле ща,боб.

Добавките през 3та фаза:
    -обезмаслено мляко,оцет,лимон,сол,горчиц а
    Забранени са:картофи,ориз,царевица,гр ах,леща

Ами това е,ако има въпроси питайте каквото ви интересува ..Надявам се да съм била полезна

Супер фен
    Град
    Навсякъде и по всяко време!
    Има подобна тема и то доста обсъждана.

я стига сте го рекламирали тва, който иска да се самоунищожи да спазва режим на Пиер Дюкан и сбогом бъбреци, сбоком коса

Мега фен Аватара на koshtramba
    Пиер Дюкян!!!
    Пази моториста !!!

Моля те, не карай кола, ако ти е трудно и не забравяй, че огледалата не са аксесоар. Ние сме на пътя и не сме невидими. Благодаря ти.

Цитирай Първоначално написано от ri41
    я стига сте го рекламирали тва, който иска да се самоунищожи да спазва режим на Пиер Дюкан и сбогом бъбреци, сбоком коса
    не знам какво лошо впечатление ти е направил този режим,но е много ефикасен..разбирасе на всеки действа различно и може да има случаи в които да не е подействал,но хора от моето обкръжение и аз влкючително сме доволни затова го препоръчах..

Град
    Blondeland
    Цитирай Първоначално написано от sladkotykate
    не знам какво лошо впечатление ти е направил този режим,но е много ефикасен..разбирасе на всеки действа различно и може да има случаи в които да не е подействал,но хора от моето обкръжение и аз влкючително сме доволни затова го препоръчах..
    Ти малоумна ли си , бе?
    Май само четеш в рекламарските сайтове и разпространяваш това убийство навсякъде.
    Тази диета , както казаха преди мен си е смърт за организма.
    Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
    In the jingle jangle morning I'll come followin' you..

Голям фен Аватара на Aniiiii
    Град
    Лондон
    Аз прочетох книгата. Хубава е ама ей така за обща култура. Самата диетааа... не е за тинейджъри.
    ♥ There are 365 suns - one for each day .. ♥

Цитирай Първоначално написано от Jeuelle
    Ти малоумна ли си , бе?
    Май само четеш в рекламарските сайтове и разпространяваш това убийство навсякъде.
    Много добре си го каза. Според мен в тая "диета" забраняват най-полезните храни.. КАК ПО ДЯВОЛИТЕ МОЖЕ БЕЗ ПЛОДОВЕ???

Много добре си го каза. Според мен в тая "диета" забраняват най-полезните храни.. КАК ПО ДЯВОЛИТЕ МОЖЕ БЕЗ ПЛОДОВЕ??? [/quote]
    ти изобщо прочетели този режим,то плодовете са едно от най-важните храни за организма..консумират се през втората фаза..но няма значение безмислено е да споря..всеки преценява за себе си дали да я опита

Цитирай Първоначално написано от Jeuelle
    Ти малоумна ли си , бе?
    НАВСЯКАДЕ ЛИ???! wtf ?! 1.това ми е втората тема в този форум , 2.за първи път пиша за този режим и 3.може без обиди

Град
    Пазарджик
    Цитирай Първоначално написано от koshtramba
    Пиер Дюкян!!!
    кой го не знае Пиер Дюкян
    --------------------

Супер фен Аватара на Zaharinka
    Тоя режим е отвратителен меко казано

Цитирай Първоначално написано от dana_
    Цитирай Първоначално написано от koshtramba
    Пиер Дюкян!!!
    кой го не знае Пиер Дюкян
    кой не е чувал за него...

Много добре си го каза. Според мен в тая "диета" забраняват най-полезните храни.. КАК ПО ДЯВОЛИТЕ МОЖЕ БЕЗ ПЛОДОВЕ???
    ти изобщо прочетели този режим,то плодовете са едно от най-важните храни за организма..консумират се през втората фаза..но няма значение безмислено е да споря..всеки преценява за себе си дали да я опита[/quote]
    Да, чела съм го!
    Е, през втората фаза.. Ми през първата? 10тина дни без плодове не ми се вижда много добре.

чувала съм 4е от него наистина се отслабва .. ама жестоко преебава организма.. като се кара само на месо ....
    винаги има две мнения .. -моето и грешното ..

Супер фен Аватара на pinki
    Не откриваш топлата вода Има хора, които отслабнаХМЕ с тази диета и си еб**ме мамите Вярно се отслабва, но не тр да се прекалява, че става мн лошо...
    От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!

за6то мислите тази диета се прави само 1 път в живота???
    -може би за6тото след нея ставаш вегитарянец ми така де тва е наи-отвратирелната диета която съм чувала .....
    п.с не се пи6е Дюкян

Супер фен Аватара на AutomatiC
    Като гледам каква храна се препоръчва за тази диета си мисля "леле,какво яко спичане ще е".
    http://www.panoramio.com/user/598821
    it's all a theatre and i'm never myself..

Цитирай Първоначално написано от nesuni
    за6то мислите тази диета се прави само 1 път в живота???
    -може би за6тото след нея ставаш вегитарянец ми така де тва е наи-отвратирелната диета която съм чувала .....
    п.с не се пи6е Дюкян
    мерси много за поправката

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Всъщност плодовете са разрешени едва в третия етап.
    Аз спазвах режима около 2 месеца и свалих 8кг и не съм качила и грам от тогава. Даже свалих още 1кг! После обаче ми се случиха разни неща и..абе отказах се... Макар че доста често си правя дни само на протеини или замествам някое ядене с протеинов шейк....
    Има ефект и според мен ядейки хамбургери, пици, дюнери, сладкиши и т.н.т. си вредиме много повече на организма отколкото изключвайки плодовете за известно време. Пък и по време на първите 2 етапа е задължително да се пият витамини!
    И спрете да му викате ДИЕТА. Това е РЕЖИМ на хранене който се спазва за цял живот! Освен това е за хора които имат да свалят над 10кг а не за хърби с 15 грама в повече дето видите ли им тежат толкова много!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си