- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Рецепти за бърз разтеж на косата :)
Абе искам да ви попитам знаете ли някакви рецепти за по-бърз разтеж на косата щото мойта расте супер бавно.Казаха ми една рецепта ето я и нея :
Казват, че след прилагането на тази маска за околко 3 месеца, косата може да порасне с 10 сантиметра!
Ето я рецептата:
2 суп. лъж. тривитаминол
1суп. лъж. хининова вода
1суп. лъж. водка
Мажеш цялата коса с получената смес, преспиваш една нощ и на другия ден я измиваш. Това средство е толкова мощно, че не трябва да се ползва често.(Дженифър Анистън се къпе с конски шампоан. Тривитаминолът се прилага на кучета и по-специално на кокерите за по-лъскава, гъста, и дълга козина, а и при овцете също за по-гъсто руно) Прави се веднъж на 3 месеца. Тривитаминолът е напълно безвреден, може да се прилага и върху хора и е ужасно богат на витамини.
Аз никога не съм го пробвала и нз как ще ми подеиства ако някой го е пробвал или знае някоя рецепта ще го уважаам супер много ако ми сподели мнението си или ми препоръча нещо.![]()
[..имам родина..]![]()
[..имам народ..]![]()
[..имам и вяра..]![]()
[..имам живот..]![]()
[..имам надежда..]![]()
[..имам съдба..]![]()
[..БЪЛГАРИЯ ДОКАТО УМРА..]
може ли да сложиш некоя снимка, че и аз си търся такъв шампоанПървоначално написано от zoreto
![]()
Първоначално написано от DaRk_AnG3L
ето го
http://ehealthbeauty.com/images/milvahinsh.jpgа цената няма да е повече от 2,50 (аз го намерих за 2 лв)
![]()
Хора обичамм ви спасявате ми живота!А тоя шампоан от аптеката ли го вземаш?![]()
[..имам родина..]![]()
[..имам народ..]![]()
[..имам и вяра..]![]()
[..имам живот..]![]()
[..имам надежда..]![]()
[..имам съдба..]![]()
[..БЪЛГАРИЯ ДОКАТО УМРА..]
охх и аз искам моята да порасне по бързо защото лятото малко я скъсих и я изтощих мн и даже сега ми пада ... и аз трябва да го потърся тоя шампоан![]()
МерсиииПървоначално написано от zoreto
![]()
и аз днес си купих тоя шампоан за 1.49. Надявам се да има резултат,сега ползвам също и хининова вода на Милва и съм доволна!Но дано от двете заедно да има още го-голям ефект!
![]()
And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..
Аз също ползвам хининовия шампоанама чесно казано не виждам резултати може би защото косата ми е къдрава и мн бавно расте...даже изключително бавно!!!
...is just too little too late...
мерси много още утре ще отида да си купа такъв шампоандано има ефект
моля ви кажете тоя шампоан откъде го купуватее![]()
![]()
^ ^ от аптеката ;]Първоначално написано от Sladurchoo
And when your fears subside..and shadows still remain..We still can find a way.. because nothin' lasts forever