- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Косми по тялото
Ай зеха да ми излизат едни много гадни косми по корема и около гърдите.
Чудя се да ги махам ли ,но с какво![]()
аз тия по корема си ги гора със запалкаа по гърдите са ми много малки
Първоначално написано от multistrati
![]()
![]()
голяма работа сте вие момчетата
със запалка Пхахахаха
![]()
.. за кой ли път молби и разкаяние..позната сцена нищо новo и мразя себе си за наказание защото те обичам твърде многоо..![]()
е подмишниците не те ли боли
а за гъза е хитро ма нема да пробвам
После що мъжете сме прасета, даже сами се пърлим като такива
![]()
I Blow Ya Fuckin' TOP OFF !
So U Stay TOPLESS !
I Live Topless, My Girl Topless...
Мъжко е, но мъжествеността му вече 14 години крие от него тайната, че е космат и сега го изненадваПървоначално написано от Anarchya2
Направо удър под кръста
Ми ако са много ги махай ...![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Ако си момче,не виждам какво те притесяваМомичетата харесват космати гърди
![]()
Summer 09' <33
на 17 съм
Ми нормално е да ти растат ти какво очакваш ... да си без косми цял живот ли ?Първоначално написано от bababe
![]()
Ако ти пречат ги махай .. ако не са много ги остави ...
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Първоначално написано от t0d1t0
\
/
KO6MARA GSI 16V RISSE
Аз мисля, че тая линийката на корема която слиза надолу, доста привлича момичетата.![]()
ITG - Because it's easy to be a 6 foot 4 Olympic powerlifter and streetfighting god, from behind the confines of a keyboard.
^ точно колкото това от аватара ти привлича мъжете![]()
![]()
Ако са много ги махни....как с какво?! Да си чувал за Кола маска....?????????!!!!!!!
Ако не е някаква рунтава,а съвсем леко окосмена-Да...чувала съм,че се нарича Дяволска пътечкаПървоначално написано от l0lz
![]()
![]()
Ти си мъж бе пич,готините и умни жени харесват косми (е стига да не говорим за някакви "гори") мъж без косми е смешник,на пук на всички метро незнам си какви там палячовци които,лично аз няма как да асоциирам като мъже е естествено за всеки влак си има пътници.
Ако нещата отиват на много зле е тогава е нормално да потърсиш помощ най-малко от гледна точка на хигиената,жегите и работата в по-нататъчен аспект биха ти създали дискомфорт.
Колкото и да е зле положението,все пак си мъж майна!По добре да те знаят като "Мъжествения пич с косматите гърди" отколкото "Пича дет си бръсне гърдите" ти избираш
Summer 09' <33
Метросексуални им се казва на такива,дето се поддържат! Малко в повече де... имам предвид ходят на педикюр,лакирани нокти със заздравител.. и т.н![]()
![]()
Първоначално написано от Oligofren
Да е..любимото ни нещо е да прокараме пръсти през буйните гриви на гърдите
![]()
Първоначално написано от BePoHuKa
И на мен
![]()
Пич нормално! И аз имам, но който не го кефя да хваща гората (фигуративно казано)!!!![]()