- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Цените драстично се покачват
нито съм сръчен, нито търпелив... трябва машинка!![]()
Подкрепям, че машинките са скапани.
Баща ми си играеше така преди време, ама се отказа.
А иначе най-евтината бира, която съм виждала в Монтана е в Кауфланд.
2,5 л. за 1,99 ..
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
няма голямо значение. пластмасова или метална - се тая.
само гледай дължината на машинката да съвпада с тая на листчетата.
по-лесно става...
аз също ползвам машинка(пластмасова), защото ръцете ми треперят.![]()
Имах една ужасна ситуация с някаква незапомнена марка бира във Варна. С един приятел уж купихме цяла каса, уж пихме малко пък накрая...нощта завърши много много тегаво. Никога не съм повръщала толкова.
От тогава - никога не купувам бира за жълти стотинки.
Виж с'а.То всяко нещо си има граници.От тогава - никога не купувам бира за жълти стотинки.
в Созопол пихме Бургаско, мн. добра бира
Тая година всичко живо беше по Созопол.Първоначално написано от Joc
![]()
и значи от 1 пакет тютюн 40 грама... 60 цигари.
абе,оферта си е това с тютюна,каквото и да си говорим.
и като качество и като цена.само със свиването след 5-тата бира е по-сложно.но с тренировки всичко се постига.![]()
Първоначално написано от _donna_
факт
то си е яко там де(:
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
бях се приготвил да си поръчвам божествена Салвия(жива, в саксия) от тоя сайт, но намерих друг, по-изгоден начин.Първоначално написано от SofiaRegularCunt
![]()
много нерви за отглеждане майна. След време ше има и сайтове за продаване на консумативи за кафево, ама без кафевото.Първоначално написано от SofiaRegularCunt
![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
от 40 грамов пакет можеш и сто цигари да изкараш... взимаш си тънки филтри и проблемът е решен.
иначе благодаря, че осрахте темата. бахти 4 страници лайна.
кеф.
„Иронията е необходим естетически компонент на мисленето.“
Що осирате темата бе?
Веднага да се спре оффтопика.
Предлагам всеки да напише:
От къде си налива вода.
Къде е най-евтиното кисело мляко.
Къде е най-евтиния хляб.
Къде са най-евтините кренвирши.
и тн.
Естествено ще казвате, с какъв транспорт се стига дотам. СЛед което ще изготвим индивидуално оптимизирана план-карта за пазаруване. Целта е да спестим един лев, като си купуваме най-евтините продукти от всички краища на София. Освен това ще си уплътним времето. Вместо да се занимаваме с приятели и хобита ще пътуваме из градския транспорт, за да пазаруваме най-изгодно!
Grumpy old madman
а така малко революционерска дейност!Първоначално написано от Canis_Dirus
стягай ги.
![]()
Може ли малко повече информация за тютюна ? Предполагам би трябвало да се намират в хранителни магазини, ако не, то къде (хаха) ? И какви са тези машинки за свиването им и т.н.
то не е само да пишеш, може да прочетеш темата малко.Първоначално написано от Serseri91
Оф като почнете така .. та правила, та почети малко, та порови се малко в гуугъл.Аз питам пък ако има желаещ да отговори, нали за това слагам "МОЖЕ ЛИ...".Това че имаш повече мнения от мен, не ме прави по - глупав, нито те слага над мене.
ПС:Въпроса ми все още важи.
мързел само 4 страници са не са 400... ти докато чакаш някой да ти отговори спокойно може да ги видиш.
Можеха да бъдат 2 страници свързани само със заглавието на темата.А заради такива като теб и мен, зядливи, са 4 страници, както е модерно сега, булшит.
ако нямаше такива като мене, ти ся нямаше да питаш за машинки и тютюн така че тихо, бъди благодарен че си научил нещо ново.
Знаех за тях .. от начина по който го описвахте ми се допуши, не за друго.Както и да е.
Има едно магазинче една бабка продава от ндк надоло след магазина за кецовете са му забравих името там близо до една църквичка в пряката бирата 2 литра е 1.90 лв. Оферта си е ако си закъсал с динерото![]()
Аванти .. <- Това е магазина !! Ред Бул за 1.80,Абсолют ванилия за 18 лева,солети за 0.22 стотинки .. Какво повече му трябва на човек
Научих, че за секунда можеш да
извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
Научих, че зрелостта много повече зависи
от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.
Дефинирай нормални.Първоначално написано от Battlescarred