- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Гадни ли са тоалетните в училището ви?
В мойто училище нищо хубаво няма... Да не говорим специално за тоалетните
![]()
в момента правят ремонт утре ще ги видя![]()
Don’t forget
to Remember me
I’ll be back – so remember me
Please keep me in your heart
If we have to ever part
Don’t forget me, to remember me...
~*~~*~ T.I. ~*~
~*~
Мне..Като гледах бяха чисти..Не, че ще влизам, де ;д
Първоначално написано от eliyiy
Мирише и за капак - нямат врати. Отвраително е и смятам да ги документирм,принтирам и пратя колкото писма се нужни (по пощата!) на цялото МОН,включително и на Фъъъъндъкова
LastFM
Progressive House by Serge Devant,Nadia Ali and Hadley!
не, нямат големи огледала за да се снимам с фотоапарата пред лицето и със светкавица... даже няма и малко огледалце да си снимам отражението към кецовете, които са сгънати на 90 градуса в посока петите![]()
Доста са зле!![]()
It's better to be ALONE than to be with people you don't like.
Под всякаква критика са.Задръстени са и от всичките кенефи са оставили само един в който ходят и момчета и момичета.. на всичкото отгоре редовно някой откача вратата..
За миризмата да не говорим..
Ми не са чак толкова лоши.. кофтито им е това че там неможеш да се преоблечеш както трябва а нямаме съблекалня..![]()
тая година им правиха ремонт.. по-добре станаха.. ама така или иначе не ходя там![]()
Доста бяха зле миналата година, ама сега чувам за ремонти глупости и ще видим. Дано да има подобрения![]()
не са зле!![]()
And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..
Нашите са чудесни. Миризмата им на рози се усеща от няколко метра. Като влезеш вътре, усещаш, че си в рая. Поддръжката им е редовна. Аз виждам всеки ден как чистачките влизат в този шедьовър на уханието и си казват "Бах майка му - това нещо е толкова чисто, че няма нужда дори и да влизаме вътре". Влизайки вътре, аз се впечатлявам от това как майсторите на хигиената постигат едновременно съвършенство и хармония. Не съм обръщал много внимание на женските тоалетни, защото не влизам там, но благоуханието на мъжките е неописуемо. Вдишвайки дълбоко въздух, човек около тях може да си пречисти душата от уроки.
Животинските видове в тоалетната са големи сладури. Варират от морски свинчета до кончета с пухкава грива и от зелени вълнисти папагалчета до пеещи славейчета. Сложени са там, за да поддържат спокойна и прелестна атмосфера.
Не съм запознат с романтичната дейност, но предполагам, че има такава.
доре са, само дето на вратите в женските тоалетни не се затварят вече...![]()
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
В старие бях добре сега ще видя и в новите
you say im going nowhere
and thats what keeps me dreaming
you wish i would just shut-up
and thats what keeps me screaming ;d
Под всякаква критика са!Да не говорим,че тоалетните на 3-ия етаж се задръстват много често и става мазало пред тяхДано тази година се сетят да ги оправят
Първоначално написано от Sashakiss
![]()
![]()
терорист дисар !
ами миналата година им правиха ремонт, обаче пак са миризливи. А и са наклонени някак си и като вляза винаги виждам насъбрала се урина на местата дето нали стъпваш и като го видя или отивам в друга тоалетна или се отказвам
![]()
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
ми добре са... в доста приличен вид са
![]()
![]()
Неприлично Щастлива .. : )
да![]()
+1Първоначално написано от iiordanova
![]()
Нямаше логика,беше любов.