- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Най-добрата ми приятелка почна да ми краде приятелките !
Най-добрата ми приятелка почна усилено да ми краде приятелките , почват повече да се забавляват с нея .. и тя май е на път да ме прецака ! Вече даже и с " Жена ми '' , ''Обичам те , много '' а даже и не са се виждали ! А аз ги обичаааам всичките ! К'во да я правя , как да си ги върна?
Според мен просто ревнуваш.
Явно приятелките ти харесват повече твоята фр.
Няма смисъл да правиш нещо специално.
Не виждам защо трябва да си ги...връщаш?
И как така ще ти ги открадне...?
Тфа са хора,да не са..вещи о.О
just be
they say learning to love yourself is the first step,
that you take when you want to be real..
face up to the fact that you are who you are
and nothing can change that belief
хах , ей така .. почват все към нея и постоянно и тя ги ревнува от мен , и такаа ..Първоначално написано от NeverTheSame
прави всичко възможно да ме отдалечи от тях .. !
Оф скрий се някъде с лапешките ти истории бе!![]()
It's better to be ALONE than to be with people you don't like.
А ти си на..? 10?
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Щом с тези други приятелки се обичате толкова много, не мисля, че най-добрата ти приятелка би могла да промени отношенията ви, щото сте приятелки, за Бога. о_O И като говорим за това, що просто не и' кажеш, че не ти е приятно или де да знам, не помня какво правехме в детската градина...
какви са тези лигавщини?
Как така ти краде приятелките, спират да ти обръщат внимание или какво?!... все едно сте в детската градина....
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
ъъъъ..... ако ги спечелва, замисли се колко са ти приятелкиПървоначално написано от silwinka
![]()
лапешка работа.
{ Георги the one ♥ }
...........run MF run ;]
леле големи приятелки сте всичките няма що!![]()
![]()
~ Рицар или Дявол ~
Обичам те и пак ще те обичам
дори да ме презираш ти.
Сърцето си на теб обричам
пъди ме, но не ме мрази
Във моите мечти си рицар
с лъскави доспехи,а може би
и крал дори,но не си ли просто
дявол с ангелски очи?!?
Май пресилваш нещата..просто ревнуваш. Ти май искаш, твоята приятелка да няма други приятелки? Няма цял живот да си ти, още колко ще и минат на идея си нямаш. По спокойно го карай, много се впрягаш. Итова наистина го правят малките..не ди давам повече от 12!
Вафла..
Ако ти е истинска приятелка не мисля, че ще постъпи по този начин. Просто си говори с всички, пък тя да прави каквото ще. Не е нужно да се караш с нея, може би иска да има повече приятели.![]()
Стилът не се добива, човек се ражда с него!
като ги "открадне" в торбата ли ги слага после?
Божее... какво имаш предвид че ги настройва против теб и вече не излизат с теб или че просто са се сприятелили и се обичатако е първото ОК ама второто....прюс тован нали ти е БФФ що не ходите задено всички
![]()
you say im going nowhere
and thats what keeps me dreaming
you wish i would just shut-up
and thats what keeps me screaming ;d
Да ти ги "открадне"? Тя да не е торбалан? Я стигааа...![]()
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
Първоначално написано от elito0o0o0
![]()
![]()
![]()
And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..
"nai - dobrata mi priqtelka mi krade priqtelite" o4evidno ne ti gi krade prosto se zabavlqvat horata samo tvoi priqteli li sa ne te razbiram...![]()
![]()
hating you makes me all warm inside : )
как така ги краде бе?
ти на колко си? не ти давам повече от 11..
Не прощавам и за нищо не съжалявам. С високо вдигната глава винаги продължавам. На никой не подражавам и себе си отстоявам. тъпите ку**и не признавам, а големите надувки с надсмешка отминавам!!!
Предай й, че ако не ти ги върне веднага, ще си има работа с Шефа на света.![]()