.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Въпрос за отслабване

Здравейте! Лятото съм напълняла леко и сега не си харесвам бедрата и малко краката. Можете ли да ми препоръчате някакви упражнения или по-лека диета?

Az pravq KLqkaniq 4 serii po 20 Opitai
    ...is just too little too late...

Движи се повече. Тичането в парка или близкия стадион е добра алтернатива. Ограничи малко сладките и мазните храни. Пий много вода. Това е достатъчно, ако искаш само да си пооправиш краката.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Липосукция!

Град
    Rock City
    Хора не ви ли писна да се оплаквате от тва,че сте били пълни!? Кво искате да станете анорексички заради тва,че се чувствате пълни?! Саа и аз не съм от най-слабите,ама вие се оливате вече ..
    Искам пак до мен да застанеш и кръвта ми пак да запалиш,две души в едно да се слеят,две сърца в едно да живеят ..

Мега фен Аватара на DimovB
    Град
    Стара Загора
    а ти можеш ли да си използваш затлъстелите пръсти за да потърсиш информация в интернет преди да питаш

За краката най-добре тичане .

Дълги разходки и качване на стълби.
    Have you come here for forgiveness?
    Have you come to raise the dead?
    Have you come here to play Jesus?
    To the lepers in your head .....

Супер фен
    Освен тичането и клякането,които вече ти казаха,можеш да правиш и следните упражнения за крака и седалище :

1. На колене и на лакти, с прав гръб (да няма извивка при кръста), стъпалото е в контра шпиц (петата сочи към тавана,пръстите надолу), започваш да движиш крака по този начин > бавно и стегнато,без замах.

2. същата поза ,само че с изпънат крак >

3. Лягаш настрани и започваш бавно да вдигаш нагоре и надолу горния крак,изправен и стегнат

Цитирай Първоначално написано от DimovB
    а ти можеш ли да си използваш затлъстелите пръсти за да потърсиш информация в интернет преди да питаш

Голям фен Аватара на daru6a1
    Ако можеш да се подложиш на това сутрин на гладно яж по 1 лъжичка мед и бягай в близкия стадион или парк ..пий много вода и вместо асансьор използвай стълбите,прави коремни преси и опитвай да напрягаш краката или по 2 начин на гладно сутрин яж по един грейпфрут ..пак бягай и вс останало.. когато ти скимне яж по 1 лимон с възможно най-малко захар

Цитирай Първоначално написано от daru6a1
    Ако можеш да се подложиш на това сутрин на гладно яж по 1 лъжичка мед и бягай в близкия стадион или парк ..пий много вода и вместо асансьор използвай стълбите,прави коремни преси и опитвай да напрягаш краката или по 2 начин на гладно сутрин яж по един грейпфрут ..пак бягай и вс останало.. когато ти скимне яж по 1 лимон с възможно най-малко захар
    Да или сок от грейпфрут защото той гори мазнините и след това същата процедура...

ами аз лично ходя да тичам в парка до дома,когато е хубаво времето,а когато не е-степера у дома също е добро решение

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от GalleNo_MoMi4eNce
    Az pravq KLqkaniq 4 serii po 20 Opitai
    не давай тъпи съвети по-добре

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си