.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

изправяне на зъби ?!

Знам че темата не е много смислена , но просто имам проблем и не знам вече какво да направя..
    От малка още като смених млечните зъбчета имах проблема с изкривените зъбчета.. Тъй като те са от предните и е малко гадно реших да отида на стоматолог, и ми сложиха апаратче на зъбите. Носих го малко повече от година и те се изправиха, и аз спрях да го нося.. Няколко месеца по-късно зъбчетата пак започнаха да заемат предишната си форма.. Ако някой може, би ли ме посъветвал какво да направя..

Фен Аватара на Missky
    Град
    Sf
    Мисля си за фасети,но те се правят на развалени зъби.
    Криви -Некриви какво ти пука,това ти е чара.
    КОД ОТСТЪПКА 5 долара в iherb.com => KUT726
    ... And all I can taste is this moment,аnd all I can breathe is your life...

да,бе,голям чар да си ходиш с криви зъби..
    аз също си ги опрайх,бяха перфектни и сега пак са почнали да се изкривят....а не ми се слагат брекети..

ами,стоматоло га/жката ти ще ти помогнат,предполагам,те са професионалисти....и може би ще ти сложат пак шина или брекети,брат ми има леко крива захапка и му ги направиха да ги носи само нощем,щото го беше срам да ходи със шини , но иначе отиди на зъболещкар,няма да ходиш с криви зъби....

Единствения начин да ти се изправят събите е с брекети.Това скоби,шини са глупости и ако си на повече от 10 по-добре не си слагай...

Супер фен Аватара на shakira96
    Град
    София
    Аз сега съм си с брекети и зъбите ми се изправиха. Така че не се колебай. Или цял живот си ходи с кривите зъби...

Почнали са да застават пак в предишната позиция, защото не си ги носила достатъчно дълго.. След като се изправят зъбчетата трябва да продължиш да ги носиш само нощно време поне към половин година, че може и повече, не помня вече.
    Nike...

За скоби ли става въпрос?
    И аз съм носила.После ги махнах изведнъж,макар че не трябваше,но за мое щастие си останаха прави и не са тръгнали пак да растат накриво.
    Ти по-добре отиди пак при твоя зъболекар,че иначе може да стане по-лошо
    .

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    аз в 4-ти клас сложих скоби,поради тая причина че ми бяха криви,носих ги две години,и сега са си супер,от 6-ти клас нито един зъб не се е изкривил(да чукна на дърво)доволна останах от стоматолога който ми ги оправи

Голям фен Аватара на Sladurchoo
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от lipstik
    Единствения начин да ти се изправят събите е с брекети.Това скоби,шини са глупости и ако си на повече от 10 по-добре не си слагай...

абсолютно съм съгласна ..
    брекетите са единствения начин .. ще ги носиш известно време (при мен е година и половина - не е толкова много .. а като се замисля за крайния резултат ) .. таа казвам ти струва си .. по-добре с брекети отколкото цял живот с кривите зъби ..
    аа тея скоби наистина са глупости .. повярвай носила съм 4-5 години .. ии никъв ефект ..

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    И аз носих скоби около 1 година и имаше ефект, но аз нямах кой знае какъв проблем.. Ако при теб е сериозно, по-добре наистина брекети.
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

аз носих година и половина .. брекети ... те не се свалят от зъбите . и сега ве4е 2-3 години по -късно пак са ми прави ... естествено 4е с прави зъб4ета е много по добре
    винаги има две мнения .. -моето и грешното ..

Повече от фен
    ....

е аз съм от централна .. ама попринцип по евтино от 1500 лв няма да ти излезе .. на мен само за горната 4елюст ми взеха около 700 лв .. май май

Повече от фен
    1500 е добре, но аз бях чела че било към 3000 и за двете челюсти и се бях шашнала тъй като сама си събирам парите и си мисля лелее никога няма да ги събера

ами не мога да ти кажа със то4ност ... може просто при нас да са толкова.. аз съм от малък град ... но и това бе6е преди 2-3 години

Повече от фен
    Благодаря ти все пак.. Другите да се чувстват свободни да пишат (и на лично ако искат)

Мега фен Аватара на slynchoo
    Град
    Yambol
    за да не правя нова тема исках да ви питам тъй като моите два предни зъба са малко напреде и съм се решила да ги оправя,иначе другите всичките са си наред..и та какво ще ми препоръчате.Но по възможност да мога да ги нося само в къщи.И ако може и ценичка.Благодаря предварително!
    And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..

Цитирай Първоначално написано от sladi4ka_qni4ka
    е аз съм от централна .. ама попринцип по евтино от 1500 лв няма да ти излезе .. на мен само за горната 4елюст ми взеха около 700 лв .. май май
    700 лв брекет?!?.Абе да ? От кой град си?
    Аз дадох 1250 за горните и толкова за долните,което всъщност си е малко,в сравнение със София....

Град
    KaRlOw0
    мии шини брикети звездии и т.н

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си