- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- след преса
просто слагам малко лак, когато е по-влажно времето..
Не прощавам и за нищо не съжалявам. С високо вдигната глава винаги продължавам. На никой не подражавам и себе си отстоявам. тъпите ку**и не признавам, а големите надувки с надсмешка отминавам!!!
Мисля и аз да си взема това на Лореал.То какво се води точно, в смисъл като отида в магазина за какво да попитам?Нещоо много започна да ми се къса косата от пресата и днес обрахме доста от дължината и...
"Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
Е, почувства ли се вече истински човек?"
Дензъл Ребеловски
Ми аз принципно много не си изправям косата, но иначе когато го правя ползвам кристали: CRISTALLI LIQUIDI е марката.
150ml.Първоначално написано от ellyto
Ето снимка да се ориентираш колко е голямо >
http://prikachi.com/files/1063371o.jpg
Иначе извинявам се за грешната информация - повечето тук казаха,че е 8,9 лева... значи при намалението го купих някъде за 6,7![]()
Да вярно как точно му е името, защото мисля и аз да си го закупяПървоначално написано от zvezdichkaaa
а то се нанася на влажна коса нали, а след това използвате преса..а преди това изсушавате ли със сешуар ... Питам,защото съм начинаеща в тези неща, ако може инфо
![]()
![]()
Блягодаря предварително !
![]()
отиваш и казваш: 'търся си един продукт на лореал за изправяне на косата Hot liss / хот лис/ в розова тубичка е' и те ще се досетятПървоначално написано от ellyto
След баня си подсушаваш малко косата да не тече от нея вода все пак.. и нанасяш количество колкото орех по дължина на косата, е ако имаш по-дълга коса повече слагаш, и после ако мн бързаш сушиш със сешоара и изправяш с пресатаТова е
От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!
^Мерси много![]()
"Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
Е, почувства ли се вече истински човек?"
Дензъл Ребеловски
неее! то ако ще слагаш нещо,се слага преди пресата за да предпази косата до колкото можекато малка незнаех и си слагах кристалите след пресата и ми се начупваха връхчетата
![]()
Е благодаря ви много на всичкище си го купя и започвам с изправянето
![]()
за изправянето лесна работа,ами кажете за къдриците....
като се къдрите с маша какво правите...лак/пяна и навивате ,или първо навивате и после слагате лак/пяна
парво навивам и след това лакПървоначално написано от deni4eto
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()