.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 38 от общо 38
    просто слагам малко лак, когато е по-влажно времето..
    Не прощавам и за нищо не съжалявам. С високо вдигната глава винаги продължавам. На никой не подражавам и себе си отстоявам. тъпите ку**и не признавам, а големите надувки с надсмешка отминавам!!!

Супер фен Аватара на zvezdichkaaa
    Град
    ^*в нас^*
    Мисля и аз да си взема това на Лореал.То какво се води точно, в смисъл като отида в магазина за какво да попитам?Нещоо много започна да ми се къса косата от пресата и днес обрахме доста от дължината и...
    "Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
    Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
    Е, почувства ли се вече истински човек?"
    Дензъл Ребеловски

Ми аз принципно много не си изправям косата, но иначе когато го правя ползвам кристали: CRISTALLI LIQUIDI е марката.

Супер фен Аватара на dead_princess
    Цитирай Първоначално написано от iPurple
    Цитирай Първоначално написано от Punisherrr
    За след изправяне не знам,но преди сушене и изправяне на още влажна коса слагам от това > http://www.auravita.com/FactFileImag...ImageId=279261 действието му е именно по-добро изправяне и защита на косата (доколкото е възможно).
    +1 и аз тва използвам
    и аз

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от ellyto
    Цитирай Първоначално написано от Punisherrr
    За след изправяне не знам,но преди сушене и изправяне на още влажна коса слагам от това > http://www.auravita.com/FactFileImag...ImageId=279261 действието му е именно по-добро изправяне и защита на косата (доколкото е възможно).

А всъщност след като съм я изправила пръскам съвсем малко лак,за да стои по-дълго права.

супер , за цена казваш 4/5 лв. ами на снимчицата изглежда голямо, може ли да ми кажеш колко милилитра е
    150ml.
    Ето снимка да се ориентираш колко е голямо >
    http://prikachi.com/files/1063371o.jpg
    Иначе извинявам се за грешната информация - повечето тук казаха,че е 8,9 лева... значи при намалението го купих някъде за 6,7

Цитирай Първоначално написано от zvezdichkaaa
    Мисля и аз да си взема това на Лореал.То какво се води точно, в смисъл като отида в магазина за какво да попитам?Нещоо много започна да ми се къса косата от пресата и днес обрахме доста от дължината и...
    Да вярно как точно му е името, защото мисля и аз да си го закупя а то се нанася на влажна коса нали, а след това използвате преса..а преди това изсушавате ли със сешуар ... Питам,защото съм начинаеща в тези неща, ако може инфо Блягодаря предварително !

Супер фен Аватара на pinki
    Цитирай Първоначално написано от ellyto
    Цитирай Първоначално написано от zvezdichkaaa
    Да вярно как точно му е името, защото мисля и аз да си го закупя а то се нанася на влажна коса нали, а след това използвате преса..а преди това изсушавате ли със сешуар ... Питам,защото съм начинаеща в тези неща, ако може инфо Блягодаря предварително !
    отиваш и казваш: 'търся си един продукт на лореал за изправяне на косата Hot liss / хот лис/ в розова тубичка е' и те ще се досетят

След баня си подсушаваш малко косата да не тече от нея вода все пак.. и нанасяш количество колкото орех по дължина на косата, е ако имаш по-дълга коса повече слагаш, и после ако мн бързаш сушиш със сешоара и изправяш с пресата Това е
    От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!

Супер фен Аватара на zvezdichkaaa
    Град
    ^*в нас^*
    ^Мерси много
    "Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
    Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
    Е, почувства ли се вече истински човек?"
    Дензъл Ребеловски

неее! то ако ще слагаш нещо,се слага преди пресата за да предпази косата до колкото може като малка незнаех и си слагах кристалите след пресата и ми се начупваха връхчетата

Е благодаря ви много на всички ще си го купя и започвам с изправянето

Град
    KaRlOw0
    Цитирай Първоначално написано от slynchoo
    Ами не!Само преди изправяне използвам кристали!
    ^^
    и аз и аз

за изправянето лесна работа,ами кажете за къдриците....
    като се къдрите с маша какво правите...лак/пяна и навивате ,или първо навивате и после слагате лак/пяна

Град
    KaRlOw0
    Цитирай Първоначално написано от deni4eto
    за изправянето лесна работа,ами кажете за къдриците....
    като се къдрите с маша какво правите...лак/пяна и навивате ,или първо навивате и после слагате лак/пяна
    парво навивам и след това лак

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си