.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15
    Супер фен Аватара на Amateur

От доста време се чуда.

Здравейте тъи като снощи се сетих за филма "Американски пай 1" и го гледах ако си спомняте имаше една сцена дето Кевин се обади на брат му за да му даде съвет как да докара приятелката му до оргазъм,и той му каза къде се намира един дневник със всякакви методи и тн и тои се спря на Торнадо с език Tounge Tornado та се чуда такова нещо същестува ли въобще или са си го измислили във филма?

Re: От доста време се чуда.

Цитирай Първоначално написано от Amateur
    Здравейте тъи като снощи се сетих за филма "Американски пай 1" и го гледах ако си спомняте имаше една сцена дето Кевин се обади на брат му за да му даде съвет как да докара приятелката му до оркагъз,и той му каза къде се намира един дневник със всякакви методи и тн и тои се спря на Торнадо с език Tounge Tornado та се чуда такова нещо същестува ли въобще или са си го измислили във филма?
    в Жигул не пише ли?
    I'm RETIRED.
    I was tired yesterday, and today I'm tided too.
    http://www.facebook.com/john.stefanov
    http://blog.injenera.com

за това торнадо с език съм чувал ама там е работата, че при него жената прави свирка като си върти езика за такова торнадо знам иначе може и това да е нещо подобно само че мъжа на жената в .......
    Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса!

Цитирай Първоначално написано от Bastard
    за това торнадо с език съм чувал ама там е работата, че при него жената прави свирка като си върти езика за такова торнадо знам иначе може и това да е нещо подобно само че мъжа на жената в .......
    Аз пък съм чувал за спираловидно движение на езика на момчето в задника на момичето, или пък обратната... Не съм го пробвал, и не бих искал да пробвам това "анално турнадо".

Град
    България
    Едва ли има точно такова нещо

Мега фен Аватара на t0d1t0
    To perform a tongue tornado all you have to do is find her clitoris(which is just at the top of the slit) and at first slowly and progressively faster make circles with your tongue around it.
    За да направите торнадо език всичко, което трябва да направите е да я намеря клитора (което е само на върха на цепка) и на първо бавно и прогресивно по-бързо да кръгове с езика си около него. Dont press too hard, it doesn't take much stimulation Dont натиснете прекалено силно, то не може да отнеме доста стимулация

ето малко инфо
    Станислава

Е*ахти тъпия превод май си ползвал google translator
    за торнадо не знам...мяташ си езика и където отиде

Мега фен Аватара на t0d1t0
    1во - мързи ме
    2ро не ми пука за вас
    Станислава

Супер фен Аватара на galu6a
    мисля ,че имаха предвид просто лизане
    http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ

Повече от фен
    Tолкова ли ви е трудно да се сетите,че както турнадото се върти така и вие трябва бясно да си въртите езиците стимулирайки клитора

Град
    Пловдив
    вкарваш си езика и бягаш около мацката - торнадо
    To my assitant who’s always hassle’n me and to the ones talk’in sh@# with their backs to me, and to my ex-girlfriend who didn't care about me. To my ex-teachers who never believed in me, to the people who always want something for free:
    I DON'T GIVE A FUCK !!!

Град
    Plovdiv

ми...

...Ми сигурно си въртиш езика като шашав и оная се побърква :P
    Малко ми е скучен тоя форум!

движение на езика обратно на часовниковата стрелка в путту
    i'm not talkin about the queens but (WHAAT?) the bitches ...
    not the sisters but (WHAAT?) the bitches ...
    not the young ladies but (WHAAT?) the bitches.. the bitches, the bitches... BIIITCH

Фен Аватара на sunity06
    Град
    гетото
    е то е близко до акъла
    Забавно е да правиш невъзможното!

да не би да говориш за вертиго ?
    BB BAI BAI AKO NE SYM TI KAZAL CHAO !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си