- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Чанти за даскало
 Отговор в тема
 Отговор в тема

омг, а ходене с чанта с картинка на барби,шрек,том и джери е доста уважително, така ли ?! да не кажем, че съм виждал с кола и полу гола мацка вътре в нея...Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
п.с ся да не помислите, че съм 3ти клас ..
по темата - 10ти клас съм и имам 2 чанти за през едното рамо и стой на кръста от другата страна на Lee Cooper и на Fred Perry и мисля с тях да джиткам ( ако ме разбирате ), хем съм стилен хем си нося нещата, спокойно може да се съберат 2 тетрадки 1 хималка телефона и портфеила
Обещания безброй уш да ме правят герой, една след друга лъжи въляха като порой.. [music]``
Роден съм известен, Разпознаваем съм.. И ако сина ти не знае.. Сигурен съм, че дъщеря ти е добре запозната!
women are people too
sometimes
Имам си една чисто черна раничка на булдозер. Изчистена без шарении и подобни говна. 2 джоба и тва е
Раница, но аз принципно на всякъде ходя с раница. По-удобно е от каквито и да е чанти.
Торбичките са крайно неодобни дори и на пазар да ходиш с тях, не знам как ходите чак на училище с такова нещо.
П.П. ... да не говорим, че от страни изглежда сякаш сте тръгнали за хляб и мляко, което е доста... смешно.
Your pseudo sunshine I don't need.
към мен беше !?Първоначално написано от Battlescarred
ако се огледаш секи 3ти носи чанта през рамото до кръста ( диагонално ) какъв е проблема да сложа 2 тетрадки ( който няма да се виждат дори ) и това е ?!
Обещания безброй уш да ме правят герой, една след друга лъжи въляха като порой.. [music]``
Роден съм известен, Разпознаваем съм.. И ако сина ти не знае.. Сигурен съм, че дъщеря ти е добре запозната!
women are people too
sometimes
щото всеки 3ти е като теб..
What you give is what you get!
омг, очеВАДНО е, че опитваш да се заядеш обсъждаме как ше си носим тетрадките и т.н а не кой как изглежда и колко са като него! Направи ми една услуга SAVE THE PLANET - KILL YOURSELFПървоначално написано от Decu
women are people too
sometimes
неуважение е да ходиш с найлонова торбичка в подобна ИНСТИТУЦИЯ, но иначе не е неуважение да ходиш с 2 тетрадки и химикал
хммм
Първоначално написано от cherinka
xax като другарчето по чин ти носи сички учебници и учи и за 2мата и 2 тетрадки са многои аз също съм ходил с найлонова торбичка, модераторката каза, че е неуважение и яз я питах дали раниците с голи мадами в коли или с некви анимирани герой е по уважително
чети хубаво
women are people too
sometimes
тъп или не си е моя работа. "Багерист" това ли е най-модерно в момента на село, да си багерист ?! ако ти си "багерист", аз не съм, съжалявам уча за икономист ( ха-ха каква игра на думи ).от кога да си модерен било лошо ( по изказването ти така звучи ). "Педерастка чантичка" през рамо о.О колко лошо било човек да държи портфейла и телефона си в чанта, вместо да са ти в двата джоба и да ти се издуват панталоните, и да изглеждаш като дошъл от някое село, сичко ценно да е в теб да не ти го вземе някой.. респектПървоначално написано от Battlescarred
women are people too
sometimes
Неговото въображение може и да рисува мрачни картини, ама и ти съвсем като филм си го представяш.Първоначално написано от Battlescarred

Без повече подобни картинки!
.: machoka :.
С раница на NIKE
Не се подчинявай на властта, ако това противоречи на принципите ти.
Алберт Айнщайн
след малко ше ходя да си взимам нова, че старата здаде багажа
Ти сега си 11 клас нали?Първоначално написано от EarthShaker
Още помня бруталните расти :Д
Battlescarred, пич като ти чета спора с тянко, и като гледам как задълбочено се опитваш и мен да ме въвлечеш в спор, от който нищо няма да спечелиш си мисля, че си някакъв комплексиран тип който се чуди каде да се почуства значим и да си повдигне самочуствието. а да не си ти тъпият багерис, с гейска чантичка, и теб да са те били момичета и момчетата да са ти се подигравали и сега просто да ни разказваш исоторията на твоя "ЖИВОТ" ?!
women are people too
sometimes
Готин.
В грешка си.
Всички тук са комплексариПървоначално написано от go71n

С Тянко ли ?Първоначално написано от Battlescarred

Разкажи по-подробно де !
Най-вече къде например ще да се развива подобно действие.
Без повече подобни картинки!
.: machoka :.
Тянко, селяк Ш(о)уменски,
скрий се брато и направи услуга на всички ни, ок ?
GORA EUSKAL HERRIA ASKATUTA!!!
GORA EUSKAL HERRIA SOZIALISTA!!
GORA GU TA GUTARRAK!!!
GORA EUSKADI!!!
Заеби, кво ще му доказваш на тоя селяк Токарев. Той е наказан от света и Господ. Единствената ти цел е да рушиш София и да мразиш софиянци, означава да се приравняваш не до амеба, ами до Токарев.
Иначе тва с момичето и ония шутове беше наистина силно...
GORA EUSKAL HERRIA ASKATUTA!!!
GORA EUSKAL HERRIA SOZIALISTA!!
GORA GU TA GUTARRAK!!!
GORA EUSKADI!!!
тва да пускате момиче за гавра е много интересно...
ако той я удари, му скачат 50 парчета отгоре и смърт.
ако си трае, тя продължава да го унижава...
и в крайна сметка какъв е избора... смърт или унижение.

пък и в крайна сметка колко ще го биете... докато не припадне.
Ах той може да е комплексар,но това не значи че тянко не е селянин.По темата раницата попринцип е най удобна-поне за мен беше.Първоначално написано от go71n
Той ще го научи,ти пък ще го научиш него,аз ще те науча тебе,онзи пък ще научи мен-благословен да бъде този ден,когато всеки заблуден от лъча на познанието бъде озарен.
Тянко е наказание за греховете на хората
Иначе аз ходя с Umbro SX синичка
Jebem te u usta, jebem te u oko
Баща ми докара една раница от Чехия... ше кажеш, че е от 2та световна.

един зеленкав цвят, некви железа по нея... абе фън.