.
Отговор в тема
Страница 2 от 7 ПървиПърви 123456 ... ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 173
    Супер фен Аватара на gabi_94
    Цитирай Първоначално написано от YourFavoriteDrug
    и аз честно казано мн се чудех, щото косата ми е къдрава и бухнала няква и единствения вариант за различие е да я изправя, ама мн мъки мн нещо след час два става някаква вълниста и гадна та просто реших да я вържа на небрежна опашка
    мойта коса е абсолютно същата ама аз мисля този път като я измия да и сложа кристали, после спрей за изправяне, да я изсуша на честка и да я изправя и се надявам да издържи само дето всичко тва ще го правя на 14 вечерта а сутринта само ще и поизправя краищата. Вече се чудя кво да и слагам че да стои изправена по-дълго от 20 минути
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

Цитирай Първоначално написано от casey
    Хора не мога да рзабера защо все критикувате. Момичето е решило да се прави прическа и ви иска съвет, а вие само "за кво ми е прическа за 15-ти", " омг вие още ли си правите прически" и т.н. Ми като иска да си прави прически. И аз ще си прая прически - няма да излезна пред цялото даскало както съм се събудила сутринта да им рецитирам и т.н. Плюс това тя няма да ходи само на откриването до колкото разбрах. Просто дайте съвет или изобщо не пишете коментар. Както и да е и аз се чудя каква прическа да си правя. Тъй като съмс две леви ръце предпочитам да отида на фризьор отколкото да се мъча два часа, което означава, че трябва да стана около 5часа, което не ме устройво. Аз мислех да и кажа да ме направи с маша, но косата ми е много тежка и изобщо няма да издържи цял ден ( тъй като трябва да се правя на 14-ти). Ти обаче можеш да си направиш страхотни къдрици ако вечерта си навлажниш косата и я сплетеш на плитки. Цяла вечер остани така и на сутринта само ги разплити. Само трябва косата ти да е много хубаво сресана преди да забочнеш да се плетеш. Дано съм помогнала .

Аз също ще си направя прическа,но още не съм решила каква..
    ПринцЪт целунал момичет0 и г0 излекувал..Не е ли т0чн0 кат0 в приказките?!..А как се раждат те?!...

Град
    Neverland
    Ами,ще се изправя най-вероятно.

Едва ли ще и правя нещо специално.Ще се изправя,макар че моята коса е почти права. Няма да ми отнеме повече от 10 минутки.

Ще си сложа една лента на косата,която е доста стегната и тънка и така ми се получава обем.После ще си оформя къдриците.

Град
    [На Метри От Земята]
    нищо кой знай кфо.. може да си сложа пяна и тфа е
    Просто аз

Цитирай Първоначално написано от falshiwata
    Цитирай Първоначално написано от sanna
    как се получават тези вълни.. ?
    Специално на моята преса си има такава приставка точно за тези 'ретро вълни' но мисля че си имаше и такива ретро преси.

Цитирай Първоначално написано от pale4ka
    Специално на моята преса си има такава приставка точно за тези 'ретро вълни' но мисля че си имаше и такива ретро преси.
    ще можеш ли да ми покажеш някоя преса ако не те затруднявам и на каква цена са..

ще можеш ли да ми покажеш някоя преса ако не те затруднявам и на каква цена са..
    http://www.makeuppro-online.com/pictures/523_big.jpg ето тва представлява.Прегледах за цени,от 150 до 200 лв : ) Но гледам ефекта е същия като с моята преса

Цитирай Първоначално написано от KoRnFlAkE
    не мога да ви разбера защо така се филмирате покрай 15ти.

http://www.makeuppro-online.com/pictures/523_big.jpg ето тва представлява.Прегледах за цени,от 150 до 200 лв : ) Но гледам ефекта е същия като с моята преса
    благодаря ти..

Супер фен Аватара на brokeninside13
    вие луди ли сте....чак и прическа?! никой от даскало не заслужава да си правя прически и най-различни други глупости.
    ще съм си вързана на кок както обикновено......

няма да си правя специална прическа
    ежеднавната ми прическа - чуплива, пусната коса или пък изправена пусната коса... се едно ;/

Ще си бъда нараненото дете,
    чиито думи никой не разбира,
    ще изчакам да поспре да ме боде
    и в прегръдката на нежността ще се завия.

Голям фен Аватара на taamara
    благодаря ти..
    http://www.best.bg/pics/000/000/000/053/53276.file

Аз съм с тази маша, само 40 лв., ефектът е същият - ретро вълни

Фен Аватара на sHaDy_sOuL
    Град
    Бтг

..

Имаш дълга и хуабва коса, ако я сплетеш на рибена кост ще ти стои много хубаво, било то цялата до долу или само отгоре

http://dcwblogs.com/beauty/media/french-braid1.jpg

Друг вариант е да се сплетеш вечерта и сутринта да се разплетеш, става нещо подобно на тея "ретро вълните" (Преди да се сплетеш си изправяш косата, след това леко я навлажняваш и като се сплетеш - лак )

Аз лично няма да си я правя нищо, защото съм с доста чуплива коса и ако я изправя от влажното време много се подвива, особено сутрин.. Та ще я оставя както си е или че й сложа малко пяна
    Sve sto je srcu drago daleko je..

сигурно ще спя на ролки вечерта и сутринта ще ги пусна ..с малко лак ще рАЗдърпам къдриците

Ми,изправена,сигурно.

Не съм решила още..
    Но няма да е нещо кой знае какво..
    Най-много малко обем, изправена.. асиметричен бретон, или..незнам :P

Мега фен Аватара на Spider4eto
    http://www.prikachi.com/files/999543i.jpg Тази плитка е много лесна за правене, а с твоята дълга коса ще стане мн ефектна. Ще помолиш приятелката ти да раздели косата ти на 2 отзад. Да вземе 1 кичурче от една от страните и да го сложи в другата, после от другата страна да вземе кичурче със същата големина като първото, и да го сложи в първата половина. И така се редуват прехвърлянията на кичурчета. Дано си ме разбрала.

Мега фен Аватара на iiordanova
    Още не съм избрала.
    Може би изправена. Или с черни фибички от страни и назад косата. Не знам все още.

Цитирай Първоначално написано от taamara
    благодаря ти..
    http://www.best.bg/pics/000/000/000/053/53276.file

Аз съм с тази маша, само 40 лв., ефектът е същият - ретро вълни
    ще пуснеш ли снимка...където си се къдрила с ретро машата...
    да видя как стават вълните
    щото не ми се дава 200 лева за няква професионална (ако е изобщо такава )
    And when your fears subside..and shadows still remain..We still can find a way.. because nothin' lasts forever

Gossip Girl here. Your one and only source into the scandalous lives of Manhattan's elite.

Мега фен Аватара на POLLINA
    Град
    Manhattan *

In the future everyone will be famous for 15 minutes...

не съм се замисляла. се пак е 15-ти нищо повече.. не съм особено щастлива. но се пак после може да кача някоя снимка ако иам : )

ivana0895 .. ти имаш невероятната косаа, заклевам се !

.. аз нищо не мога да ти предложа, според мен и рошава да си ходиш пак ще си супер :Д

иначе аз няма да си правя кой знае к'ва прическа
    то т'ва 15 за мен отдавна не е празник, тъй че няма к'во да се глася толкова :Д
    тя косата ми е права с етажи ..
    ще се направя в корените с преса и ще си ходя така с пусната коса
    като на снимката дето е
    <--- ^_^

Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си