.
Отговор в тема
Страница 5 от 7 ПървиПърви 1234567 ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 173
    Мега фен Аватара на teenems
    макар че мисля ,че темата е тъпа ще кажа как ще съм .
    ам изправена коса и някъде ще си направя букли .
    нищо особенно ,но ми харесва.
    сама ще си я правя
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

Супер фен Аватара на Zaharinka
    Както всеки обикновен ден т.е. с както падне

Град
    KaRlOw0
    Цитирай Първоначално написано от falshiwata
    Цитирай Първоначално написано от sanna
    как се получават тези вълни.. ?
    аз си ги правя като ми е макра косата и се наплитам на мн плитки ама и ф корените и спинкам така и се пускам после даже и ся сам така аа може и с триглава маша

да ви ебам макята на сите, я сам неграмотен комплексар и не ми прави чест, немам личен живот, живеем у форомо каква ще ми бъде прическата на 15 и пак не ми прави чест!

Абе, момичета, не помня точно кои искахте да сте с ретро вълни, ама има едни супер обикновени преси по 15лв. с по 4 преставки и сега вече имат преставка за ретро вълни. Едно моя приятелка има а и стават супер яко.
    Божеее, някои дори ще ходят на фризьор. Аз ще си изправя косата и бритона както винаги и така ще съм , така най - много се харесвам ))
    Не е важно какво говорят зад гърба ти, важно е като се обърнеш всички да мълчат!

Град
    Сан Венганца
    А трябва ли да си с прическа на 15-ти..?

Запомнете,че се пише метЪл а не метАл... Металите нямат нищо общо със стила музика метЪл ...

Благодаря за вниманието!!!

Мега фен Аватара на billytalent
    Град
    Карлово
    Цитирай Първоначално написано от DiddyFilth
    А трябва ли да си с прическа на 15-ти..?
    Естествено,иначе в даскало ще те целят с домати и моркови,че не си се постарал с прически,грим и т.н.
    Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!

Град
    Сан Венганца
    Цитирай Първоначално написано от billytalent
    Естествено,иначе в даскало ще те целят с домати и моркови,че не си се постарал с прически,грим и т.н.

Запомнете,че се пише метЪл а не метАл... Металите нямат нищо общо със стила музика метЪл ...

Благодаря за вниманието!!!

Повече от фен Аватара на silviau66
    Е няма лошо да си с прическа... А и не всички го правят за учениците или някои друг... Аз примерно ще си направя прическа за себе си за да се чувствам добре ....
    Казват ми " Не пуши ! " , но аз пуша. Казват ми " Не пий ! " , но кой ги слуша ??! (music)

silviau66 браво на теб! По принцип повечето момичета се издокарват за някого. Аз го правя за себе си, за по - добро самочувствие и както ти каза да се чувствам добре в кожата си
    Не е важно какво говорят зад гърба ти, важно е като се обърнеш всички да мълчат!

Повече от фен Аватара на silviau66
    Ами всъщност това си е мое мнение, но мисля, че повече хора трябва да правят така и не е нужно да обръщат внимание на заядливите коментари... Те излизат от устите на хора, които ти завиждат за нещо... Когато човек се чувства добре в кожата си би трябвало никои да не може да му промени мнението...
    Казват ми " Не пуши ! " , но аз пуша. Казват ми " Не пий ! " , но кой ги слуша ??! (music)

права,на опашка и с лента
    { Георги the one ♥ }
    ...........run MF run ;]

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Аз нищо няма да се правя,не ми се занимава,15-ти като 15-ти вече е тъпо,няма смисъл от преготовления за час два

Цитирай Първоначално написано от titinkaa
    Аз нищо няма да се правя,не ми се занимава,15-ти като 15-ти вече е тъпо,няма смисъл от преготовления за час два
    Всеки миг е още един шанс... да се усмихнеш

Единия вариант е да си изправя цялата коса + бритона, защото ми е чуплива. Другия е просто да си разреша добре косата и да си сложа красива диадема и това е

Град
    Пловдив
    най-много да се накъдря тая вечер,ама ако много ме мързи връзвам косата и т'ва е..за 15 минути надали някой ще ми обърне внимание
    MarkKnight - мъжленцето

awesomesheepy - лелинка
    DaNGeRousLy - братче
    RageAgainstTheMachine - тате
    cherrygloss - мама
    Sunshinebabybyy - сестриче
    xNymphetamineGirlx - сестриче
    Discard - братче
    polssa - сестриче

Цитирай Първоначално написано от teenems
    макар че мисля ,че темата е тъпа ще кажа как ще съм .
    А аз няма да кажа как ще съм, а просто, че темата е наистина тъпа.
    Нямам търпение да дойде утре и да пуснете още толкова теми, колкото има и сега за 15-ти, в които ще циврите как сте станали в 5 да се гласите, а никой не ви е забелязал.

Цитирай Първоначално написано от billytalent
    Имам дълга коса и мисля на конска опашка да се хвана и да си обръсна отстрани повечето коса специално за 15 септември!!!
    НЕДЕЙ ДА Я БРЪСНЕШ! СЕДИ УЖАСНО ИМАМ ЕДНА FR ДЕТО СЕ ПРАВЕШЕ ТАКА С СИЧКИ Я ГЛЕДАХА КАТО ИЗВЪНЗЕМНО!!!!!!

На мен това ще ми бъде последния първи учебен ден

А по темата - ще си изправя косата и ще си извия бретона навън - според мен стои сладко

Град
    На стадиона за бягане.
    Nqma da idvam na 15-ti
    Running is my drug and I am overdosed ..

ами аз от вечерта ще се изкъпя и ще си направя косата на мини плитчици и сутринта ще си ги пусна-става много готино,но все пак ако не се харесам пресата ще е до мене и ще се изправя,а бритона ми ще е вдигнат с фибички защото е много къс

реших се .
    изправих си я ,айдеее толкова от мене
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

АЗ както винаги с такава http://www.wallpapergate.com/data/me...Hewitt_017.jpg

^

готинка е .
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

Фен Аватара на drumhead1
    Град
    в барака
    ех начи 15 та 15... голям прас ;д с никва по особенна не отивам на бал,бритончето настрани,права и тва е няма кво да се кипря ;д

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си