- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- С каква прическа ще сте на 15-ти ?
макар че мисля ,че темата е тъпа ще кажа как ще съм .
ам изправена коса и някъде ще си направя букли .
нищо особенно ,но ми харесва.
сама ще си я правя![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
аз си ги правя като ми е макра косата и се наплитам на мн плитки ама и ф корените и спинкам така и се пускам после даже и ся сам така аа може и с триглава машаПървоначално написано от falshiwata
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
да ви ебам макята на сите, я сам неграмотен комплексар и не ми прави чест, немам личен живот, живеем у форомо каква ще ми бъде прическата на 15 и пак не ми прави чест!
Абе, момичета, не помня точно кои искахте да сте с ретро вълни, ама има едни супер обикновени преси по 15лв. с по 4 преставки и сега вече имат преставка за ретро вълни. Едно моя приятелка има а и стават супер яко.
Божеее, някои дори ще ходят на фризьор. Аз ще си изправя косата и бритона както винаги и така ще съм , така най - много се харесвам))
Не е важно какво говорят зад гърба ти, важно е като се обърнеш всички да мълчат!
Естествено,иначе в даскало ще те целят с домати и моркови,че не си се постарал с прически,грим и т.н.Първоначално написано от DiddyFilth
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
Е няма лошо да си с прическа... А и не всички го правят за учениците или някои друг... Аз примерно ще си направя прическа за себе си за да се чувствам добре ....![]()
![]()
Казват ми " Не пуши ! " , но аз пуша. Казват ми " Не пий ! " , но кой ги слуша ??!![]()
(music)
silviau66 браво на теб!По принцип повечето момичета се издокарват за някого. Аз го правя за себе си, за по - добро самочувствие и както ти каза да се чувствам добре в кожата си
![]()
Не е важно какво говорят зад гърба ти, важно е като се обърнеш всички да мълчат!
![]()
Ами всъщност това си е мое мнение, но мисля, че повече хора трябва да правят така и не е нужно да обръщат внимание на заядливите коментари... Те излизат от устите на хора, които ти завиждат за нещо...
![]()
![]()
Когато човек се чувства добре в кожата си би трябвало никои да не може да му промени мнението...
![]()
Казват ми " Не пуши ! " , но аз пуша. Казват ми " Не пий ! " , но кой ги слуша ??!![]()
(music)
права,на опашка и с лента![]()
{ Георги the one ♥ }
...........run MF run ;]
Аз нищо няма да се правя,не ми се занимава,15-ти като 15-ти вече е тъпо,няма смисъл от преготовления за час два![]()
Първоначално написано от titinkaa
![]()
Всеки миг е още един шанс... да се усмихнеш
Единия вариант е да си изправя цялата коса + бритона, защото ми е чуплива. Другия е просто да си разреша добре косата и да си сложа красива диадема и това е![]()
най-много да се накъдря тая вечер,ама ако много ме мързи връзвам косата и т'ва е..за 15 минути надали някой ще ми обърне внимание![]()
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
А аз няма да кажа как ще съм, а просто, че темата е наистина тъпа.Първоначално написано от teenems
![]()
Нямам търпение да дойде утре и да пуснете още толкова теми, колкото има и сега за 15-ти, в които ще циврите как сте станали в 5 да се гласите, а никой не ви е забелязал.![]()
НЕДЕЙ ДА Я БРЪСНЕШ! СЕДИ УЖАСНО ИМАМ ЕДНА FR ДЕТО СЕ ПРАВЕШЕ ТАКА С СИЧКИ Я ГЛЕДАХА КАТО ИЗВЪНЗЕМНО!!!!!!Първоначално написано от billytalent
На мен това ще ми бъде последния първи учебен ден![]()
А по темата - ще си изправя косата и ще си извия бретона навън - според мен стои сладко![]()
Nqma da idvam na 15-ti![]()
Running is my drug and I am overdosed ..
ами аз от вечерта ще се изкъпя и ще си направя косата на мини плитчици и сутринта ще си ги пусна-става много готино,но все пак ако не се харесам пресата ще е до мене и ще се изправя,а бритона ми ще е вдигнат с фибички защото е много къс![]()
реших се .
изправих си я ,айдеее толкова от мене![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
АЗ както винаги с такава http://www.wallpapergate.com/data/me...Hewitt_017.jpg
ех начи 15 та 15... голям прас ;д с никва по особенна не отивам на бал,бритончето настрани,права и тва е няма кво да се кипря ;д