.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25

За момичета

Скоро го направих за първи път !! Приятелят ми смятя,че той не ми е първият,(което всъщност не е така) само,защото не ми е текло кръв,но за сметка на това доста ме болеше !! Казах му,че при всеки е различно и това е напълно нормално !! МОЛЯ ВИ,споделете как беше при вас първия път ?!?!?! Тече ли ви кръв ??

Повече от фен
    Малко, но доста ме боля(включително и следващите няколко пъти). При всеки е различно.
    Две хубави очи. Душата на дете в две хубави очи-музика, лъчи. Не искат и не обещават те...

Фен Аватара на sunity06
    Град
    гетото
    Аз така и не разбрах зашо при мен нямаше кръв и не ме болеше много....а ми беше наистина за 1ви път...
    Забавно е да правиш невъзможното!

Кажи на приятеля си да се образова малко. Всяка жена е различна при някои тече много кръв при други средно при трети много малко ,а при четвърти въобще не тече!

при някои детствената ципа е по -еластична и не се къса при 1вия път -затова не тече кръв имам приятелки на които също не е текло кръв 1вия им път
    При мен стана малко по различно- имах 1ви път,но той по скоро беше опит,не беше чисто отваряне и не течеше кръв,но много болеше ,след това 2рия път си беше отварянето и имаше няколко капки кръв, но не болеше толкова много , а след това изобщо не ме болеше доставяше ми удоволствие както всеки път
    Don’t forget
    to Remember me
    I’ll be back – so remember me
    Please keep me in your heart
    If we have to ever part
    Don’t forget me, to remember me...

~*~ ~*~ T.I. ~*~ ~*~

Супер фен Аватара на Bixel
    Град
    Ямбол д'ге
    и на мене ми тече кръв
    GTA Stunting

оо колега ти да мълчиш
    Don’t forget
    to Remember me
    I’ll be back – so remember me
    Please keep me in your heart
    If we have to ever part
    Don’t forget me, to remember me...

~*~ ~*~ T.I. ~*~ ~*~

Супер фен
    Град
    Bourgas
    е на мен не ми тече кръв нито първия нито втория и т.н.. възможно е дати се е скъсал химена преди това /от физически упражнение примерно/
    Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx

hottie
    Guest
    Покажи на приятеля ти тази тема, за да разбере, че не при всички има кръв и не всички ги боли.

Пфф приятелят ти е ..........
    Ужас,накарай го да види тука отговорите..
    При мен не е капнала 1 капка и болеше средно...
    Обичам Калоян завинагиии !!!!!

и при мен нямаше никаква кръв.. леко ме болеше, но беше страхотно..

Цитирай Първоначално написано от EritYy
    при някои детствената ципа е по -еластична и не се къса при 1вия път -затова не тече кръв имам приятелки на които също не е текло кръв 1вия им път
    При мен стана малко по различно- имах 1ви път,но той по скоро беше опит,не беше чисто отваряне и не течеше кръв,но много болеше ,след това 2рия път си беше отварянето и имаше няколко капки кръв, но не болеше толкова много , а след това изобщо не ме болеше доставяше ми удоволствие както всеки път
    "деТствената"

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от Alhimikat
    Цитирай Първоначално написано от EritYy
    "деТствената"
    Всеки ден научаваме нещо ново

EritYy май ще спечелиш 1ва награда за най -неграмотно писане

--------------------------------------------------------

Град
    Gabr0v0
    при мен нямаше нито капка кръв, както и ти каза, при всеки е индивидуално, но мен пък доста ме болеше.

Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от bambino2
    пфф...не ми говорете...
    При мене такава кръв бликаше ,че беше се едно фонтан под високо налягане ...Как съм обирал с лигена ,колко гъби съм напоявал.....Абе за около 2-3 часа са справихме с проблема....
    ОбираЛ си? И от каде тече тая кръв като си обираЛ xD

Град
    Бургас
    Имам късмет ,че в този момент в който ти четох измишльотината нямаше остри предмети около мен....

Супер фен Аватара на Passi0n
    Аууууу текнаа.. направо руйна като поточе

Боляло те е.. нямало е кръв..... АБЕ СИГУРНА ЛИ СИ ЧЕ НЕ ТЕ Е ЧУ^АЛ В ГЪ^А???

Първия път ли?Ми помна,че ми беше хубаво...на магарето не му течеше кръв незнам какви ги приказвате...

Голям фен Аватара на JUSTDNB
    Град
    Sofia
    При мене имаше от всичко по много - кървища,болка - мазало.
    Цитирай Първоначално написано от angellove
    Абе що няма тема "Скочих без бънджи от една скала. В момента падам. Ще ми стане ли нещо???"

Град
    Русе
    При мен нямаше кръв,но малко ме болеше

При всеки е различно.. За това приятеля ти да не знае много..

Супер фен Аватара на Bixel
    Град
    Ямбол д'ге
    а ве що почва да ме измъчва некфа вътрешна болка като че коментарите за ципата? при някой друг има ли го тва или просто аз съм бъгав?
    GTA Stunting

Цитирай Първоначално написано от Bixel
    а ве що почва да ме измъчва некфа вътрешна болка като че коментарите за ципата? при някой друг има ли го тва или просто аз съм бъгав?
    Не си бъгав ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си