- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- За момичета
Скоро го направих за първи път !!Приятелят ми смятя,че той не ми е първият,(което всъщност не е така) само,защото не ми е текло кръв,но за сметка на това доста ме болеше !! Казах му,че при всеки е различно и това е напълно нормално !! МОЛЯ ВИ,споделете как беше при вас първия път ?!?!?! Тече ли ви кръв ??
Малко, но доста ме боля(включително и следващите няколко пъти). При всеки е различно.
Две хубави очи. Душата на дете в две хубави очи-музика, лъчи. Не искат и не обещават те...
Кажи на приятеля си да се образова малко. Всяка жена е различна при някои тече много кръв при други средно при трети много малко ,а при четвърти въобще не тече!
при някои детствената ципа е по -еластична и не се къса при 1вия път -затова не тече кръв имам приятелки на които също не е текло кръв 1вия им път
При мен стана малко по различно- имах 1ви път,но той по скоро беше опит,не беше чисто отваряне и не течеше кръв,но много болеше ,след това 2рия път си беше отварянето и имаше няколко капки кръв, но не болеше толкова много , а след това изобщо не ме болеше доставяше ми удоволствие както всеки път
Don’t forget
to Remember me
I’ll be back – so remember me
Please keep me in your heart
If we have to ever part
Don’t forget me, to remember me...
~*~~*~ T.I. ~*~
~*~
оо колега ти да мълчиш![]()
Don’t forget
to Remember me
I’ll be back – so remember me
Please keep me in your heart
If we have to ever part
Don’t forget me, to remember me...
~*~~*~ T.I. ~*~
~*~
е на мен не ми тече кръв нито първия нито втория и т.н.. възможно е дати се е скъсал химена преди това /от физически упражнение примерно/
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
Покажи на приятеля ти тази тема, за да разбере, че не при всички има кръв и не всички ги боли.
Пфф приятелят ти е ..........
Ужас,накарай го да види тука отговорите..
При мен не е капнала 1 капка и болеше средно...
Обичам Калоян завинагиии !!!!!
и при мен нямаше никаква кръв.. леко ме болеше, но беше страхотно..
"деТствената"Първоначално написано от EritYy
![]()
![]()
![]()
![]()
Всеки ден научаваме нещо новоПървоначално написано от Alhimikat
![]()
EritYy май ще спечелиш 1ва награда за най -неграмотно писане![]()
--------------------------------------------------------
ОбираЛ си?Първоначално написано от bambino2
И от каде тече тая кръв като си обираЛ xD
Имам късмет ,че в този момент в който ти четох измишльотината нямаше остри предмети около мен....
Боляло те е.. нямало е кръв..... АБЕ СИГУРНА ЛИ СИ ЧЕ НЕ ТЕ Е ЧУ^АЛ В ГЪ^А???![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Първия път ли?Ми помна,че ми беше хубаво...на магарето не му течеше кръв незнам какви ги приказвате...
При мене имаше от всичко по много - кървища,болка - мазало.
Първоначално написано от angellove
При мен нямаше кръв,но малко ме болеше
а ве що почва да ме измъчва некфа вътрешна болка като че коментарите за ципата? при някой друг има ли го тва или просто аз съм бъгав?
GTA Stunting