.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17
    Мега фен Аватара на koshtramba

Оригинален дамски портфейл на Louis Vuitton

Продавам оригинален дамски портфейл на известната френска модна къща Louis Vuitton. Оригинален е, произведен във Франция. Т. к е носен, по него има видими забележки (( отвътре е леко скъсано )) иначе отвън си е ок. За да се ориентирате относно цената му ето ви линк за справка, към обяви за същия - http://cgi.ebay.com/Louis-Vuitton-Mu...d=p3286.c0.m14

Който има интерес да ми пише, за да му дам снимки. Цената е 60 лв и не подлежи на коментар. Благодаря.

*Преместена от Punisherrr
    Пази моториста !!!

Моля те, не карай кола, ако ти е трудно и не забравяй, че огледалата не са аксесоар. Ние сме на пътя и не сме невидими. Благодаря ти.

Мега фен Аватара на ameli
    тука да няма гаражна разпродажба

иначе линка не се отваря
    http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук

Оправих линка
    Пази моториста !!!

Моля те, не карай кола, ако ти е трудно и не забравяй, че огледалата не са аксесоар. Ние сме на пътя и не сме невидими. Благодаря ти.

Мега фен Аватара на Boot
    Град
    occasion avenue
    Линкът със снимки на портфейла, който продаваш ли е? Ако не е така е по-етично да снимаш това, което имаш
    А и си има раздел Купувам/Продавам.

Saatana vittu perkele hate crew!

Хахаха, а ти е по-етично да не бърбориш мн мн, щото явно имам проблем и не мога да кача снимка на портфейла, който продавам, или поне не сега! А за раздела мисля, че тук си е добре, влизат повече хора
    Пази моториста !!!

Град
    В света на чудесата..
    Ти си луда...ще ми пробутваш някакъв изпокъсан портофейл за 60лв....

А ти му виж реалната цена, и тогава ми говори
    Пази моториста !!!

Град
    Градът на скучаещите милионери
    А колко е оригинален??? Пазиш ли касовата бележка или сертификат за качество имаш ли?
    (Да не се помислиш,че се заяждам)...Просто питам.
    http://princessmagazine.tumblr.com/ --> my blog
    Препоръки,мнение,критика...

Достатъчно е правилно написаното име и "Made in France"
    Пази моториста !!!

Град
    Градът на скучаещите милионери
    Цитирай Първоначално написано от koshtramba
    Достатъчно е правилно написаното име и "Made in France"
    Това не е гаранция.На повечето реплики и имитации го пише.Никой няма да си вкара автогол с "Made in China"...
    Между другото може да се намерят и реплики за 300 евро...с етикетче,торбичка против прах,кутия...
    http://princessmagazine.tumblr.com/ --> my blog
    Препоръки,мнение,критика...

Репликата винаги се различава с нещичко от оригинала, дори и малко. Такива са законте просто, иначе ще се съдят. А и аз знам, че е оригинал, просто от мястото, откъдето го имам, пък аз не съм длъжна да убеждавам купувачите в оригиналността, ако искат - взимат. Но просто като го разгледаш и си личи, че е оригинално.
    Пази моториста !!!

Супер фен Аватара на galu6a
    ехоооо има специална да го нарека папка където да пускаш обяви тук не е за това

мадератори моля ви !!!
    http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ

Голям фен Аватара на mokka
    Кво се заяждате не ми е ясно като не се интересувате и няма да купувате. Не стига, че дава Louis Vuitton за 60 лв при положение, че за по-запознатите е ясно какви са цените на чантите и другите неща от тая марка. Който се интересува той ще си прецени дали да го купува, кво държите сметка..

Евала Каза го вместо мен.
    Пази моториста !!!

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от galu6a
    ехоооо има специална да го нарека папка където да пускаш обяви тук не е за това

мадератори моля ви !!!
    Какво се молиш? Какво ти пречат темите? Не стига, че всеки си пуска тъпотиите..какво се захвана за тея? Предпочитам да гледам портмоне на ЛВ отколкото да чета поредната драма, че на някоя и бил голям гъза и разбираш ли не знае кво да го прави

То има толкова много имитации на Луис Вутон, че никой няма как да е сто процента сигурен че твоето протмоне е исктинско. Дори в магазини където продават уж Луис Вутон могат да ти продадат нещо което не е оригинално, вече фалшифицират и закопчалките, и вътрешната подплата (две от нещата по които може да се разбере дали е оригинал), дори и сертификатите редовно ги фалшифицират
    The music is loud
    The kids are so young
    All over the world
    They wanna have fun
    The music is so loud
    It drowns out the talk
    All over the world
    Just give us more rokk

А ти си адски умна.
    Пази моториста !!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си