- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Хамстера ми изчезна???
незнам явно буквално се е изпарил днес пак прегледах зад всеки гардероб и във всеки ъгъл и го няма.щом и при други се е случвало значи може би има нещо.това беше идеята на темата ако някой има същия случай да сподели.чувал съм че при коките когато ще умират излизат от вкъщи за да не умрат на мястото където живеят.незнам при хамстерите дали е така.но пък и тои беше малък на година и девет месеца.
http://www.thesun.co.uk/sol/homepage...duct-pair.html
Сигурен съм, че има нещо общо..
аре бе тоя хамстер одавна е починал кво го дискутирате. ясно е че не е жив... 4 лева е един нов... и едвали ще му намериш трупа и едвали ще замирише...
Ами ако още е жив обикновенно през деня ще спи някъде. Така че е по вероятно да го намериш през ноща.
Аз моя го намерих под дивана! Ти търси не си опказвайАз ще се моля за теб
[..имам родина..]![]()
[..имам народ..]![]()
[..имам и вяра..]![]()
[..имам живот..]![]()
[..имам надежда..]![]()
[..имам съдба..]![]()
[..БЪЛГАРИЯ ДОКАТО УМРА..]
Моя като се беше изгубил ме хвърли в голяма паника..накрая след 2 часа търсене го намерих на около метър и половина височина заплетен в пердето.Докато го търсих намерих из целия апартамент следи,че се е разхождал-талашит,ачкано,стъпчици в едно прашасало място..И който казва,че няма как да избяга защото от височината ще се наранят или няма как да се измъкнат от аквариума да знаят,че няма невъзможни неща.Падат от високо и си преценяват много добре удара,а и измислят ебати сложните схеми,за да се измъкнат...
И аз имах преди... беше избягал и беше направил стабилна дупка в панелката... о.О Но след като ме ухапа (направо ми изяде пръста)... ем извърча от 6-тия етаж... :]
Много честен човек съм,
обичащ най-доброто,
не ми липсват нито жени, нито пари, ни любов.
Яхнал коня си,
през пустинята вървя,
звездите и луната ме напътстват на къде да вървя.
шефкеее шефкееее, кво ше праим са без хамстеро?ама ще те утеша. е виж аз имам по голям проблем: чучура ми ослепя с едното око и не може да целка катеричките. та проблема ми е: ще ми дадат ли пенсия за инвалидност или нема?
![]()