- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Говорите ли си сами
Да много често.Понякога се случва да си представям случки с различни хора...![]()
ΑΝ Η ΟΜΟΡΦΙΑ ΗΤΑΝ ΧΡΥΣΟΣ
ΘΑ ΗΣΥΟΝ ΘΥΑΣΥΡΟΣ
ΚΑΙ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΜΟΥ Ο ΘΕΟΣ
ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΕΙΜΑΙ ΤΡΕΛΟΣ
Тhisavros.. <3
само ако искам да говоря с някой интелигентен, иначе се задоволявам с диалозите с другите индивиди
Кирилицата е задължителна!
kalpazanka
Обичам да си говоря сам - поне знам, че разговарям с интелигентен човек.![]()
![]()
![]()
87% от младото население не може да смята, ако си от останалите 56% сложи това в подписа си !
Мда,но само когато съм направила нещо грешно и започвам да си се карамТъкмо като лудите
![]()
не![]()
Животът си е мой и не се нуждая от учители как да го живея!!!
често се случва.....![]()
И аз така. Или когато съм се ядосала и започвам да си говоря, за да мога да се успокоя.Първоначално написано от girlche
![]()
![]()
даааа![]()
![]()
To be yourself is all that you can do...
постоянно
"Never do to others what you would not like them to do to you." by Confucius
http://vbox7.com/play:8e46669f
пея си сама, понякога и говоря и мисля,че съм луда![]()
и често го правя пред дъската когато решавам задачкииеми тогава естествено всички ме чуват като мърморя...
![]()
+1Първоначално написано от TheWise
+1 Броя на лудите стремоглаво се покачва.Първоначално написано от jFoxx
![]()
Have you come here for forgiveness?
Have you come to raise the dead?
Have you come here to play Jesus?
To the lepers in your head .....
Доста често,дори си отговарям.В час както си стоя и започвам да се хиля щото се сещам за нещо смешно.Ниаситна понякога мисля,че не съм наредНо все още мога да разсъждавам надявам се да не полудея напълно
![]()
преди дадаже мама като ме чуеше и ми казваше да не си говоря така, щото не било хубаво. Е вече не го правя де,заради новата обстановка, така да кажем
иначе като се замисля ми липсва, бешее... разтоварващо
![]()
She was both wise and stupid in the way that when life got hard she didn’t work through her problems; she just danced in her underwear alone in her room until they went away.
в час лииииПървоначално написано от UNITED
и на мен ми се е случвало. Иначе аз го правя на улицата олеле
и си се усмихвам.Даже една позната ми вика един ден "кво пак се смееш" викам "нищо" и тя "винаги си весела" аз "ми да,да плача ли бе"
![]()
She was both wise and stupid in the way that when life got hard she didn’t work through her problems; she just danced in her underwear alone in her room until they went away.