- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Говорите ли си сами
Първоначално написано от zoreto
съгласна съм![]()
Когато едно нещо се случи един път, не е задължително да се повтори, но случи ли се два пъти, то със сигурност ще има и трети път `***
и аз даже си представям че си говоря с някой и си го питам некви неща и си отговарям самаПървоначално написано от skailer
![]()
О,аз най-често го правя като съм сама в стаята си. По точно като ровя в интернета и побадна на някаква информация почвам гласно да я коментирам.Случваломи се ронеже имам прекалено много въображение си представям нещо в следствие на което изпадам в истиричен смях и баба ми казва че не е хубаво без пречинно да се смея. Не мисля че това е нещо лошо стига да не ти стане навик. Пък и това ми дейаства доста успокояващо на въобще не ме прелича луда.Луда ще стана ако започна да отговорям на въпросите си.
Доста често мисля на глас ..
Never say hello,if you mean goodbye.Never look into my eyes if all you do is lie.
Never say "i love you" if you don't really care.
Never talk about feelings if they aren't really there..
Не е като да не се е случвало.![]()
Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!
Не.
мммммда , даже не само като съм сама за тва хората ме гледат странно като се приирам към нас, говоря си на глас без да се усещам![]()
A word about my weakness ... i`m totally addicted to bass!...
-Не-![]()
Животът си е мой и не се нуждая от учители как да го живея!!!
еми, аз например като направя нещо глупаво и почвам автоматично да се самонареждам
или пък обичам да коментирам нещата, ей така
даже понякога като гледам филми се карам на героите...също и най редовно водя 'диалози' с животинки/предмети~
абе не е розово положението![]()
даа![]()
Buzzzz {} {
} {
}
FuckIt <3 <3 <3 <3
Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
Обичам.
ne
Да естествено!Човека на който мога да споделя всичко - АЗ!
![]()
Случва ми се прекалено често.![]()
I’m a twit, degenerate young rebel
and I’m proud of it..
Първоначално написано от alexandraloui
ох .. мислех, че само аз съм така![]()
![]()