- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Говорите ли си сами
рядко се случва:
tell me what i wanna hear . .
Първоначално написано от zoreto
![]()
Иначе се случва от време на време,като съм сама или ми е скучно .. ;д
ZaicheNaXeroin
Постоянно![]()
![]()
Ми рядко, попринцип каот съм ядосан си говоря под носа![]()
Много често си говоря, дори понякога се замечтавам, че и диалози си водя. Общо взето не ме слуша много главата![]()
Да...доста често даже,обичам да опознавам себе си...В това няма нищо лошо...
Ами случва се.Не е кой знае какъв проблем.Става проблем само ако някой ме чуе![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Не очаквай много от огъня, който всичко изгаря.
Не очаквай много от богатството, където всичко се изгубва.
Не очаквай много от деня, когато Слънцето залязва.
Не съжалявай за това, което помниш.
Да, редовно
Преди 2 години си говорех сама постооояннноооооо...И мама почна да ме упреква и да ми дрънка,че не съм била нормална и бързо се освестих![]()
Вече рядко си говоря сама(само когато размишлявам или обсъдам някоя ситуация...и става доста кофти когато някой влезе...
По принцип тогава се правя,че го викам за нещо,но не съм убедена дали ми вярва...
.) .....
Никога не казвай никога,но ако някога кажеш никога на някого,то тогава никога не казвай на никого,че някога си казал никога на някого.
Мдаа...случвало ми се еДори ми се е случвало да се вживея в някой филм и като стане нещо напечено [във филма] да почна да викам на компютъра
![]()
ДаСлучвало ми се е и пред други да започна да си говоря сама .. и да обсъждам нещо което мога да направя и на ум.
![]()
да много често при това,но само като съм сама иначе ще ме помислят за луда. кой знае-може и да съм![]()
Say what you mean tell me im right and let the sun rain down on....
ДА![]()
Редовно го правя това. Упреквам се, ако нещо не съм направил, както трябва или пък се консултирам със себе си как да постъпя ... не знам за останалите, но смятам, че всеки човек има нужда от разговори със самия себе си - не знаете колко много можете да научите за самите себе си така. А пък дали съм луд ... сигурно![]()
![]()
като съм си в стаята често нещо ако се ядосам си нареждам на глас,иначе ако чета нещо може на глас,но рядко общо взето...
I'm just a man,not Superhuman
I'm not Superhuman,someone save me from the hate
I've gotta fight today to live another day...
Speaking my mind today my voice will be heard today.
Да имам жълта карта и си говоря непрекъснато![]()
Редовно![]()
I think i lowe you baby
- I think i love you too !
(h)
Само когато съм ядосан или притеснен за нещо. А и когато съм развълнуванИ то е нещо от сорта на ''мале к'во да ударя... " "леле... бая зле ще стане.." "аааа баси якото" И рядко просто си размишлявам на глас
![]()
Абе хора вие не осъзнавате ли че непрекъснато си говорите сами ? Това че е на глас значи че си говорите сами ли , а не на ум? И на ум и на глас и под глас да е вие пак си говорите самиВСЕКИ НА ПЛАНЕТАТА ГО ПРАВИ , АМА ВСЕКИ !!! Този който не си говори сам за мен е луд честно да ви кажа
как може да сметнеш нещо ако не да си кажеш "брех ся тва ше стане ли няма ли да стане"
Нищо не знаете за мозъците си още,нищичко
![]()
“Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
-Albert Einstein
случва се да размишлявам на глас ;д
Paint me a picture of eyes that never see
With flashes of lightning
that burn for only me