- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Говорите ли си сами
нали знаете приказката, че не е страшно да си говориш сам, страшното е да започнеш и да си отговаряш![]()
пт: да, понякога си говоря сама
Мхм... Говоря си.. Питам се.. отговарям си.. карам се на себе си..![]()
обсъждам кой как е облечен (на ум със себе си.. )
![]()
![]()
![]()
Знам че не съм в ред ама е забавно едно таковаа..![]()
Случва се, но не особено често.![]()
When I let go by a day without talking to you, that day's just no good... (
Редовно..Говоря си сама..Питам се - отговарям си..
Пея си,обсъждам си най-различни неща...![]()
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Първоначално написано от raqtaaa
+1 ама аз кат почна да си пея се критикувам понякога![]()
- ' Уж харесваш нея, а й показваш, че се занимаваш с друга .. koлko неkаDърен опит за свалkа ! ...=D
аз пък примерно като гледам филм на ужасите и крещя на монитора: Убий го, убийййй гоооооо!![]()
![]()
![]()
![]()
И на мен често ми се случва да си говоря сама.40% от случаите говоря на някои обаче тои не ме слуша...а другите 60% направо си говоря със себе си![]()
![]()
![]()
Да чуваш и да виждаш значи да съществуваш;да размишляваш значи да живееш.
Първоначално написано от zoreto
Животът не се мери с броя вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни.
Не, но мисля на глас понякога.![]()
![]()
))))
Първоначално написано от BubbleZzzeeettta
Същата съм.... толкова много си говоря сама, че чак понякога ми доскучава и почвам да си говоря със чиниите докато ги мия или с някоя играчка.... Най-често си говоря на меко, много ми е кефПолучават се такива диалози :
- Коо прайш маааааааа, ко прайш ми кажииии?
- Ам нищо тука си седя и ми й тъпо......
- Ари изпей ми некоя песничка щот и на мен ми й тъпо...
И почвам да се раздавам![]()
Супер забавно ми е, аз съм най-приятния събеседник, не ми пука добре ли съм![]()
Хаха. . да, най вече като играя карти, ама по-добре да не ме чувате :P![]()
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
говоря си,случвало се и по улицата да си говоря сама и хората да ме гледат като полезно изкопаемо![]()
Боря се да вървя нагоре,по стълбата която води надолу.
Често ми се случва.Особено, когато върша някаква домакинска работа... Говоря си и със зеленчуците, на кулинарните си произведения, и на кухненския плот много му говоря, но най-вече на себе си.
![]()
напоследък като изпростяха приятелите.. ми се налага![]()
![]()
Така понякога като съм сам си упражнявам чуждите езици![]()
![]()
Ами да .. Аз заставам на един стол пред огледало и се питам ко съм прайла неска и си отговорям .. После се питам имам ли някви проблеми с родителите и училището и пак си отговарям и накрая са прая на психолог .. Може да ме мислите за луда,но на мен ми харесва ..
+1Първоначално написано от ArrowsOfDeath
![]()
когато уча нещо важно и си преразказвам урока на глас.. а и си пея под душа .. това брой ли се? иначе не ... някак странно е....
ДА, даже си отговарям и понякога споря със себе си .