- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Говорите ли си сами
хаххаххаПървоначално написано от SexyLady1
![]()
![]()
![]()
Ми говоря си, няма лошо, дето се вика поне съм сигурна,че разговарям с интелигентен човек.![]()
И аз така...само че си задавам въпроси все едно съм на интервю и съм някоя известна личност...най вече Кристина Агилера ;D иии си задавам някви въпроси като кога ще имам турне,коя е любимата ми песен и тн...Първоначално написано от DuDeN
смахната работа ама като чета май не съм само аз
![]()
![]()
Моля те шофирай внимателно.Пази живота на близките ни,любимите ни,нашия и своя !
като съм сама непрекъснато го правя:Д
you can't make people love you.
you can make them fear you.
Аз мислех,че съм единствената,която го прави..![]()
![]()
Събрахме се всички луди тука..![]()
![]()
![]()
Не бързай като караш!
2-3 минути закъснение са нищо пред живота ти и живота на спътниците ти в колата!
http://www.youtube.com/watch?v=pwVF-txtUyM
http://www.ekip7.bg/index.php?option...=8080&Itemid=1 Почивай в мир,Миме!
Някой път..![]()
![]()
Първоначално написано от Monnie
Редовно си тананикам някакви шантави мелодии, а когато някоя песен ми се набута в главата, става страшно.![]()
Nobody breaks my heart.
Не оставяй някой безумно тъп човек,
който няма представа колко е часът,
да те убеди в противното."
Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?
На глас не, ама си мърморя наум![]()
lick lick lick lick me lika e lollipop !
Оо, дори понякога си правя диалог със себе си. Или когато съм ядосана на някой - дрънкам, докато не ми мине![]()
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
^тоооооочно
..
Търсещият щастие е като пияния,който не може да намери пътя към дома си,но все пак знае,че има дом! ;]
Да.Много честоо..Понякога се питам някви въпроси и самаа си отговарям .. даже един ден майка ме чу и ми вика: "Ти добре ли сии?!?"![]()
започваш да развиваш шизофренияПървоначално написано от zoreto
![]()
Първоначално написано от MegiBoOm
+1![]()
Say what you mean tell me im right and let the sun rain down on....
И азПървоначално написано от MegiBoOm
![]()
Но по-често си пея сам![]()
Оо да!!! Това ми е хоби (rofl)
Тя пази в погледа си тайни. Тя криe истина в лъжите си. Трудно ти e да я задържиш, но не можеш да я пуснеш. Тя те наранява и
болката е всичко, което искаш да усетиш. Тя те подлудява, вбесява, но ти ставаш безпомощен, когато тя ти се усмихне. И може би сe чудиш защо когато света се обръща на ляво, тя се обръща на дясно? Защото момиче като нея e различнo от другите!![]()